1.466 de părți. În arena O2 există o pistă atletică pentru ME

Un grup de muncitori in veste galbene in jurul pistei instaleaza balustrade, o altă bandă în salopete albastre în mijlocul arenei sub un cub multifuncțional zašoupává bucată la bucată. În sectorul îndepărtat, căruciorul transportă sacoșe de nisip și din celălalt colț vine un burghiu.

Elementele de pe arena O2 vor dispărea în curând și vor rămâne un templu pentru un hit atletic. Campionatul European se apropie.

“Am început să lucrăm marți seara, avem o situație de 48 până la 52 de ore.Joi seara ar trebui să fie făcut „, spune președintele Federației Athletic Cehă și șeful comitetului de organizare a campionatului Libor Varhaník.

conversie Liben arena pentru sportivi să iasă pe ordinea de milioane de coroane pe desktop manivele de 240 de muncitori. “Se schimbă, dar munca se desfășoară non-stop. Nu există loc pentru o relaxare extraordinară “, spune Varhanik.

Până joi seara, se va potrivi toate 1466 părți ale pistei, va fi revopsire, instalarea de ecrane cu LED-uri, publicitate si sala de branding.Sambata se va face cu siguranta. „Apoi, supuse testelor de interne o suprafață zatěžkávacím, am fost convinși că calea este corectă“, spune organist.

Organizatorii se pot baza pe experiența anilor precedenți, inclusiv repetitie anul trecut, la întâlnirea de la Praga interior 2014. „Am încercat auzi Unibet ponturi pariuri sportive vocile sportivilor de top, asa ca de exemplu întindere să înceapă la vypodložíme pol, în scopul de a pregăti în mod corespunzător pentru atacul asupra recordul mondial de teatru „, spune șeful comitetului de organizare.

imediat va fi în măsură să comenteze asupra mediului și a reprezentanților interni. „Vom obține, de asemenea, sugestii de la sportivii noștri“, spune Organistul. „Dacă va fi pentru ei un fel de avantaj comparativ, așa că de ce nu?“

Performanță Maslak, formarea de bancuri și colab.va viziona arena completă O2. Fanii au ajuns la bilet imediat după lansarea vânzării înainte de Campionatul European de anul trecut de la Zurich.Au fost 5.500 de bilete pentru fiecare bloc de concurență.

Cine a ezitat la început, el devine oa doua șansă joi. „Am reușit să convingem Asociația Athletic Europeană pentru a ne elibera de bilete sale de rezervă și să le dea la vânzarea de fani cehi“, se mândrește cu Organistul.

Biletele de rețea vor fi disponibile pe ordinea de câteva sute de bilete pentru fiecare bloc de competiție vânzarea începe la orele 9. „Prețurile rămân la prețuri confortabile la 350 coroane“, spune organist.

O2 Arena box-office de joi dimineață va fi la vânzare, de asemenea, bilete VIP, inclusiv de catering, ale căror prețuri variază de la 800 la 1500 de coroane.

Rate this post