Bartos sanoi, että hän ei tehnyt vaihteistoa. Joten Košice voitti otsikon

Koripalloilijat pelaajat tietävät kaiken intimisesti. Ja he selviävät jälleen. Kuudennella kierroksella extralig-finaaleilla he voittivat Banská Bystricaan 2: 1, sarjassa he voittivat 4: 2 peleissä ja voitti kahdeksannen otsikon. He puolustivat ensimmäisen palkinnon.

“Se on kaikkein kaunein lopputulos kaikista juomisesta.Makati koko vuoden voittaa viimeinen peli kauden, “kommentoi kokenut hyökkääjä Kosicen Peter Bartoš.

Kosice on voittanut hänen viides otsikko, kuten hänen joukkuetoverinsa Richard Jenčík. “Jokainen voitto on suuri, tunteet ja euforia ovat samat. Mies istuu alas, puhaltaa ja iloitsi me teimme sen “, sanoo 41-vuotias veteraani, jonka leuka on koristeltu šediny.Štvrtý tavoite valtapelistä

Kuudennessa ottelun maalivahdit pitkä pidettävä puhtaalta pöydältä ja tavoitteet He putosivat loppuun. Aikaisemmin 53.ahmia Peter Sojčík ja 102 sekuntia ennen loppua laittaa Adam Lapšanský 2: 0.

Banskobystričan Michal Handzuš jo 33 sekuntia ennen lopullista sireenin pelatessa ilman maalivahtia vähentynyt, mutta paljon on koti epäonnistui.

< p> finaalissa he Bystřičan tunnetusti tasapaino – pelatessa ilman maalivahti teki neljä maalia.

“kun näin, että jälleen maalin, sanoin, että tämä ei ole mahdollista. Vuoden loppuun kuitenkin pysynyt vähän aikaa ja olen sitä mieltä, että emme voi päästää irti “sanoi Jenčík.

Hän myös Bartošovi On vain yksi otsikko kompensoimaan ylimääräisiä liigan tallentimen Richarda Kapuša.

” kuhunkin osastoon voidaan arvostaa, mikä johtaa hänet toisinpäin, mutta se on aina vaikeaa. Tämä oli sama. Se alkoi toukokuussa, kun se alkoi valmistautua kauteen.Sitten asetimme tavoitteemme.Otsikko kovan työn, “vastaa Jenčík.

Vuodesta Košičans oli pelin jälkeen tuntuu Jatkuu artikkeli kuuluu premium-sisältöä Sme.sk Sinäkin voit olla tilaaja vuositilaus 29 € tilaus Tallenna jopa € 17,80 vuonna verrattuna kuukausimaksun neljännesvuositilauksena 9,90 € Tilaa Säästä € 1,80, verrattuna kuukausimaksun kuukausimaksun € 0.98 Book Hinta € 0,98 pätevät uusille tilaajille ensimmäisen kuukauden aikana. Muina kuukausina ovat normaali hinta 3,90 €.Minulla on jo tilaus – Kirjaudu sisään tilauksesi: rajoittamaton pääsy sisältöön Sme.sk, Korzar.sk ja Spectator.sk yli 20 vuoden arkiston Sme.sk lukeminen ja haastattelut liitteiden TV OKO / World TV, viikonloppuisin ja rajoittamaton foorumin keskusteluasiakirjoista rajoittamaton pääsy videoita ja Slovakian elokuva Sme.sk saatavilla PC ja Android ja iPhone Jatkuu artikkeli kuuluu premium-sisältöä Sme.sk Avaa tämä artikkeli 0,50 € Avaa maksun jälkeen artikkelin muutaman sekunnin avaa ja voit jatkaa Lukeminen Vuositilaus 29 € Tilaa Säästä jopa 17,80 € kuukausittainen tilaus kuukausittain s redplatné 3,90 € Tilaa jo tilaus – Kirjaudu sisään tilauksesi: rajoittamaton pääsy sisältöön Sme.sk, Korzar.sk ja Spectator.sk yli 20 vuoden arkiston Sme.sk lukeminen ja haastatteluja liitetiedostoja OKO TV / TV WORLD , Viikonloppu ja foorumi rajoittamaton pääsy videolle ja Slovakian elokuvia Sme.skin kautta PC: llä ja Android- ja iPhone-sovelluksilla

Rate this post