Bayern ei poistanut uusi muoti. Asettuu myös ihme?

Voit vihaavat häntä, kirous, harkitsemaan hänen tyyli on houkuttele, mutta mikä on olennaista? Bayern pitää voittaa. Hänen sammutusaineina toi hänelle enemmän menestystä. Puolustava mestari ja Schalke rikki, vaikkakin pitkään näytti siltä, ​​että se ei toimi. Saat voittaa Pepa Guardiola ym., Mutta myös muita hetkiä 13. kierroksen Bundesliigassa näyttää Václav Procházka, Eurosport kommentaattori.

Gelsenkirchenský bek Dennis Aogo varoitti yli selvästi. Järjestelmä asetti Bayern Guardiola on vaikea lukea vastustajia, liikkuvat pelaajat työpöydällä odottamaton ja sitäkin vaarallisempia, johtui hänen sanansa haastattelussa ennen kierrosta, jossa hänen Schalke Raatikainen menehtyi Bayern 1: 3rd Mutta johtaja liiga, se oli melkoinen urakka.Jälkeen pisteytys kaksi kertaa ensimmäisen puoli – Bayern oli polovlastní korvaamiseksi auttoi sitten odottamaton huojunta Robben ja Neuer – se oli pitkä auki, ja taistelu on muuttumassa enemmän shakkipeli, jossa Aogovo varoituksia sai Schalke kohtalokas paino.

< p> Viisi vastahyökkäykset loivat hyvän kodin – mutta heidän joukkuetoverinsa – pitkä jatkuva ratsioita lähtevät Bayern, mikä tietysti raskaasti järjestämässä voimia. Douglas Costa oli etsivät tilaa, monistaminen oikealla puolella Arjen Robben. Ja päinvastoin. Mutta Schalke täysin tukossa polku Ralf fährmann ennen Javi Martinez (hienovaraisesti tai ehkä vahingossa?) Paljasti upea maalivahti unohdettu paholainen ja vastustamattoman iski. Kuten pelaaja, joka ei pohjimmiltaan tavoitteita melkein. Järkyttävä puolustava liikkumavaraa paitsi Schalke.Saksalainen media tietysti huomata, että lopulta ei ollut ankara isku, joka aiheutettu Bayern tällä kaudella muiden läheisten ajajat – Dortmund ja Wolfsburg (molemmat ottelut 5: 1). He jättivät surmattujen. Mutta Schalke pää.

“Loistava taktinen suoritus, emme antaneet tilaa Bayern,” relishing Schalke valmentaja Andre Breitenreiter. “Mutta hän päätti pienen virheen,” huokaisi. Mutta tämä ei ollut täysin odottamaton vastustajan rangaistusalueen pyöräillyt Martinez poistettu? “Se oli sitoutumista ja pääosin noin kuria,” Robben päätetty. Breitenreiter lauantaina ja Guardiola taistelu todellakin ylennettiin erittäin strateginen kysymys, taistelunhaluinen, täynnä kovia yhteenottoja, mutta myös pehmeää.Lähes shakki. “Vastustajat ovat tottua meitä valmistautumaan viisijäseninen puolustus,” tietävät selvästi omakohtaisesti uusi muoti Thomas Müller, joka lopulta sinetöi voiton Bayern huolimatta ampumisen aseen numero yksi, puola ampuja Robert Lewandowski vieroitettiin lähes toimintakyvyttömäksi. Jos siis pidetään tärkeänä vain sitä Lew huomiota herättänyt aikana vastahyökkäykset loivat goalscoring tilannetta. Hän ohjasi Bayern kahdennentoista voittoon kauden, kun Schalke säilyy seitsemän kilpailukykyinen ottelut ilman voiton.

Bayern asettaa ennätys pisteenkasvu Kolmentoista kierroksen – 37 pois 39 mahdollista, ensimmäistä kertaa tällä kaudella hän pakeni lähin takaa-ajaja kahdeksan pistettä sillä hän putosi Hampurissa Dortmund (1: 3). Mnichované päästy toinenkin mielenkiintoinen kilpailija, jolla on 300-Bundesliigan peli sarjassa oli loppuunmyyty. Viimeisen kerran näin tapahtui vuonna 2007 kotimaassaan ottelussa Bochum. Surullinen kenties Lewandowski, jäi tällä kertaa, Pierre-Emerick Aubameyang otsikkona itsenäisen toiminnan kanonýrské pöytä 15 osumaa. Äskettäin erinomainen tasapaino Kolmentoista kierroksen oli vuosikymmeniä sitten Dieter Müller. Dortmund silti ilmaista niin hyvin Lewandowskin elvyttää keskustelua, joka olisi odotettava Bundesliigan maalintekijä čtyřicetigólového tavalla historiassa tuli vain Gerd Müller (1971-1972). Mutta silti kestää hyvä pitkän matkan.

Vielä yksi muistutus ainutlaatuisia hetkiä pyörät: Chicharito teki seitsemännessä ottelun Bayer Leverkusen peräkkäin, yhteensä kymmenen tavoitteita antoi heille.Se oli kuusi osumia Bundesliigassa sekä ampuja ja vastaan ​​Meksikon Frankfurtin asettaa ennätys korkeimman Saksan kilpailussa. Nykyiset neljä osumaa exstuttgartského Pavla Parda taas ei ollut niin vaikea voittaa, mutta Leverkusen on Chicharito tavatonta potentiaalia.

Augsburg Stuttgart kirjattu korkein Bundesliigan voittaa franchising historiassa 4-0. Kotimaan ja aiheutettu vakava isku, ja saldo on muistuttaa vahvasti loppuun luisto 1974-1975 kauden. Record voiton ja sai Ingolstadt – 3: 1 päällekkäin tulokas Darmstadtissa. Moritz Hartmann on ensimmäinen pelaaja laittaa Ingolstadt jersey korkeimmassa Saksan kilpailuun enemmän kuin yhden maalin ottelussa.

pärjännyt edes vlastňáků ampujat, kun virallisten asiakirjojen yhteensä neljä putosi.Viimeisen kerran jotain tällaista tapahtui 2009/10 kauden 16. kierroksella. Ja useampi heistä on typistetty vain kerran, alkukantainen – vuonna 1963/64 kausi 10. kierros (5 omat tavoitteet). Useimmat niistä on tili Bremen. Hän Alejandra Galvez tällä kierroksella (kun tappion 0: 6 Wolfsburg) oli jo viideskymmenesneljäs, Werder näin itsenäistyi kärjessä historiallisen taulukoita, jättäen jälkeensä Frankfurt.

Niin paljon kolmastoista kierroksen. Todellisuus pian jatketaan bundesligových taisteluissa. Ja Bayern sattumalta lopettamisen jälkeen kuppi Olympiakos on toinen este. Hertha ihmeellistä matkalla. Ihmettelevät, miksi? Vastaan ​​Hoffenheim hän onnistui merkittävä pala. Ainoa, eikä edes surkea laukauksen ottelun Salomona Kaloua asetettu ennätyksellisen alhainen tänä vuonna. Mitä enemmän?Se onnistui silti tällaisia ​​huono tasapaino voittaa 1: 0 – tällä kierroksella, tyypillisesti avulla vlastňáku Eugena Polanského. No, se ei ole vain jalkapalloa ihme? Yhden laukauksen koko pelin alusta tiukkaa tiedonkeruun Bundesliigassa vielä epäonnistui ketään. Se voisi olla tarpeeksi Bayern? Ja tietenkin voit katsella Eurosport 2 Hertha myönteisesti Bayernin Arena lauantaina iltapäivällä. Mutta perinteisesti alkaa perjantai-iltana…

Rate this post