Blow Mourinho olisi hulluutta, sanoo Sir Alex Ferguson

Chelsea upplever den värsta säsongen i tider av ryska oligarker Romana Abramovic. José Mourinho avgifter kunde inte ens femton omgångar för att navigera för att vinna och hukande med den försvarande mästaren galning fjortonde steg. Enligt den mest framgångsrika i historien om Premier League manager Sir Alex Ferguson inte släppa den portugisiska tränare inte vettigt.

Det är en dålig försvarande mästare i Premier League har aldrig spelat. Blackburn Triumph 1995, en annan misslyckade säsongen, men efter femton omgångar Rovers hade samlats minst 18 poäng. Chelsea har fortfarande tre mindre. Efter en fruktansvärd start, Blues försvaret definitivt inte fungerade, nu inte ändra syftet med ampua.Viimeisen fyra lopp en gång gjorde.

Hantering stol Jose Mourinho därför svajar som en mjölktand och åtminstone en del av medierna tillsammans med fans kastar misslyckades nästan varje match. Den tidigare länge chef för Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson med dem, men starkt emot. “Det finns ingen anledning för uppsägning en av de bästa tränare genom tiderna” började.

“Under de senaste åren, avfyrade (Roman Abramovič) så många tränare – .. Jag är säker på att han har lärt sig från det faktum att de måste hålla tro och hoppas att José situation vänder till det bättre i alla länder, där han vann trofén, skulle det vara dumt heittää.Se skulle vara ett dåligt beslut “, betonade Ferguson.

José Mourinho Chelsea gång har redan släppts i början av säsongen 2007/08 han jämfört med samma tid i ligan den här säsongen klarade sig mycket bättre.

Alex Ferguson kunde kasta hans tidigare rival att känna empati mycket tidigt Lojalitetsprogram – ett annat argument för att spela

med sin mandatperiod, Red Devils ligan rankad 11 och 13, och var på väg sparken. på tre år, men vann för första gången, och inom två decennier har gjort Manchester United det bästa laget i engelsk historia.

Ferguson råder tålamod och Abramovich. “Mourinho för första gången i sin karriär misslyckades.


För första gången måste bita i dålig publicitet och det är en stor utmaning. Men även om de förlorade igen på lördag, har de varit Chelsea under de senaste veckorna för att se tecken på en gradvis parantamisesta.Tiedän Mourinho och hans arbete, och jag kan inte tänka mig att den här krisen kommer att pågå under en lång tid “, sade förre Scotland manager.

Kom alltid ihåg

Rate this post