Brom med Novotny ble markert Pribram og går bort med rookie Extraliga

Nybegynner volleyball ekstra liga VK Karlovarsko CEZ vant tredje kamp for sesongen. I Pribram, under veiledning av tidligere vogn Petra Broma vunnet 3: 0 og flyttet inn i tredje plass i tabellen med et tap på ett punkt på Ceske Budejovice vinnere og talsmenn for sølv fra Liberec

Západočeši også i Pribram bekreftet den rollen som de. forutbestemt før sesongen Extraliga konkurranse når passer for dark horse av konkurransen. Med Pribram takle ganske lett når hjemme i noen av de tre settene ikke fikk over 18 poeng.

“Vi gjorde mye feil, spille tålmodig og jeg er glad for de tre poengene fra Pribram, der makt ikke vinner,” han hevdet Carlsbad kampen etter trener Petr Brom.Smuglet inn i rollen som en av favorittene i konkurransen, men selv etter å ha vunnet i Pribram nekter, selv om han innrømmer at målene for klubben er høy. “Den langsiktige del gå med ydmykhet,” sier Brom.

Nå Pribram duell med ham var veldig bestemt. På benken hadde den ekstra liga rookie flyttet bare fra Pribram og vest Bohemia, trakk Jakub Novotný, klubb sjef VK CEZ Karovarsko at under Brom i Pribram som universell han også holdt rollespill assistent.

Pribram etter Brom avgang tok René Dvořák og fjerde hele forrige sesong med mye problemer. Jeg mistet den tredje duell og forble sist. “Vi har ikke avtale med et pass og gjort feil på det punktet ballonger.Vi kan bare trene, trene og trene, “sier Dvorak.

Pribram torsdag i 4. runde předehrávce styrene i den tsjekkiske Budejovice, Karlovy Vary VK CEZ venter på flere av turene, går denne gangen spillerne på lørdag i 17 timer på banen i Ostrava.

Hjem til hallen Locomotives i Carlsbad returnerer opp til en uke senere lørdag 8 november, men det vil være verdt det. . Faktisk vert de regjerende mesterne fra den tsjekkiske Budejovice, der før sesongen kom til VK CEZ sin elite hitter Andy Rojas og Michal Sukuba

Ostrava ønsker medalje

lørdagens motstander Karlovy Vary og Ostrava kombinerer den nyeste resultatet av Pribram.Som Západočeši i tredje runde av Ostrava konsultert på en lignende måte i andre runde. For å vinne 3: 0 på banen klarte å etablere CULS Praha her og tapte 1: tredje Likevel Ostrava etter fjorårets femteplass er fortsatt en av de beste lagene i Major League, og gjennom sin leder Tomas Zednik før sesongen har satt et klart mål: “Vi ønsker en medalje”

Ifølge treneren Ostrava Zdeňka Šmejkala men det vil bli en tøff kamp nå om åtte garantere sluttspillet. “Extraliga vil være mer balansert enn sist sesong. Avgjør hver kamp, ​​hver lille feil.

Sterkere vil Liberec, Tsjekkia Budejovice er de samme. Ankomsten av trener Vojík betydelig styrket Odolena Voda. En sterk Karlovarsko økt, “advarer rival Lørdag hans team.Ostrava dro utenlands opptaker Zdeněk Haník og spiker Richard Mauler og Brno libero Nick Castello, som ble tvunget til endring siden returnert Jan Václavík. “For oss er det mest lesbare avreise Zdeňka Haníka,” sa Smejkal.

erstatning for ham, den slovakiske Ján Halaj. “Honza fortsatt å bli vant til et nytt team, men det er en gutt som ønsker å trene. Vil gå opp. “Smash opprinnelig kom Kamil Polak Kacprzak, men det har nå erstattet den amerikanske Cory Riecks. “Kamil er ikke en dårlig spiller, det er også en god temperament til laget, men den fremmede må være bedre enn våre spillere,” sa Zdeněk Šmejkal. “Det treffer barrieren trening. Han sa at så mye som for oss aldri trent.Vi brøt opp på alvor. “

Riecks har ingen slik erfaring som Kacprzak. “Hans hopping og spilleforholdene er bedre enn i Kamila,” sier trener Smejkal. “Improving behovene spesielt fysisk.”

Rate this post