Chris Paul rikkoo käsi Clippersin pudotuspelassa Trail Blazersille

Chris Paul rikkoi luuta oikealla puolellaan kolmannen neljänneksen puolivälissä ja jätti Clippersin pelin 4 menetyksen Portland Trail Blazersille maanantai-iltana.

Ei ollut selvää, Aika All-Star oli loukkaantunut, mutta näytti siltä, ​​että hän olisi taipunut ranteensa hankalasti puolustaen Portlandin Gerald Hendersonia layupissa. “Hänet arvioidaan, mutta se ei selvästikään näytä kovin hyvältä”, Clippers valmentaja Doc Rivers sanoi sen jälkeen, kun Blazersin 98-84-voitto tasoitti sarjan kahdella pelillä. Warriors tähti Stephen Curry kaipaamaan kaksi viikkoa oikealla polvella Kavereita loukkaantui myös myöhässä, kun Blake Griffin näytti pahentavan vasemman nelisensurskan, jota hän kamppaili tällä kaudella. Paul pudistui penkkiin ja oli Joihin osallistuvat joukkueen kouluttajat ennen lähtöä pukuhuoneeseen.Hän vihaasti potkittiin istuintyynyyn, kun hän lähti. Clippers ilmoitti myöhemmin, että Paul rikkoi kolmannen metakarpun oikeassa kädessään. Pelin jälkeen Paul lähti Moda-keskuksesta puhumattakaan toimittajista.

“Hän oli selvästi pettynyt, järkyttynyt, mutta mitään ei voi tehdä”, Griffin sanoi tiimikaveristaan. “Yrität kertoa kaverille, kuten,” Se on OK. Saimme sinut ja se tulee olemaan kunnossa. “Hän on kilpailija, ja hän haluaa pelata, joten se on kovaa. Se ei ole helppo käsitellä vammoja tämän vuoden aikana. “

Paul oli johtava Clippers 16 pistettä, kun hän jätti pelin.Hän oli keskimäärin 26,3 pistettä ja 8,3 voitti sarjan kolmen ensimmäisen pelin jälkeen 19,5 pistettä ja 10 voittajaa normaalikaudella. Griffin näytti heikolta, kun hän meni penkkiin hieman yli viiden Minuuttia jäljellä pelissä. Jälkeenpäin, hän sanoi, että hän uskoi, että hän rikkoi quadinsa, kun hän istutti vasemmalta puolelleen Mason Plumleen kolmannella neljänneksellä.Rivers sanoi: “Se ei näytä hyvältä myöskään.”

Valmentaja antoi Griffinille “50-50” mahdollisuuden pelata Game 5 keskiviikkoilta Los Angelesissa. “Toivottavasti seuraavien 24-48 tunnin kuluttua käännyt nurkkaan ja tuntuu paremmalta, joten en keskity juuri siihen, miten se tuntui tänä iltana, se on odotettavissa sen jälkeen, kun nappasi jotain”, Griffin sanoi.

Juhlistaakseen voitonsa, blazers olivat myös tietoisia Clippersin osumasta.

“Ilmeisesti menettäminen CP3: n kaltaisesta kaverista vahingoittaa paljon”, CJ McCollum sanoi. “Hän on sydän ja sielu. Käärmeen pää. Hän on kaveri, joka saa heidät menemään ja voi yksin muuttaa pelin. “

Joet yrittivät olla pitämättä Clippersin ahdinkoa. “Menemme kotiin.Kaikki, mitä he ovat tehneet, on voittaa kaksi peliä kotona aivan kuten meillä oli kaksi peliä kotona “, valmentaja sanoi. “Olemme olleet haitallisissa tilanteissa ympäri vuoden, mutta kaverimme ovat päässeet läpi ja odotan, että voimme tehdä sen paikkakunnallamme.” Byron Scott ampui Lakersin valmentajana huonoimman kauden jälkeen franchising-historian aikana Lue lisää

Muualla Russell Westbrookilla oli 36 pistettä, 12 levypalloa ja yhdeksän apua, kun Oklahoma City voitti Dallas 118-104 voittaakseen ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjansa 4-1 ja etukäteen Länsi-kokouspalkinnolle.

Westbrook Oli kenttä 13 kpl 23 ja vapaa kahdeksasta kahdeksasta.Kevin Durant teki 33 pistettä ja Steven Adams lisäsi 15 pistettä ja 10 levypalloa Thunderille, joka pelaa San Antonio Spursia sarjassa, joka alkaa lauantaina. Oklahoma City ampui kisasta 50,6% Mavericks levypalloa, 42-35. Thunder menetti pelin 2 85-84 kotona, ja voitti kolme suoraa, mukaan lukien kaksi tiellä usein testy-sarjassa.

“He vain pelasivat kimmeltävää puolustusta”, Durant sanoi. “He eivät oikein leikkasivat. He eivät olleet todella kurinalaisia ​​koko sarjasta. Näin voimme ampua niin suuren prosenttiosuuden, paitsi että toinen peli. Se vei kaiken tämän voittaakseen yhden pisteen – meillä on historiallisesti huono yö ampumalla koripalloa. Mutta suurin osa saatiin mitä halusimme loukkaavaa loppua vastaan. “

Dirk Nowitzki sai 24 pistettä Dallasille.Vaikka 37-vuotias rinne sanoi maanantaina, että hän aikoo lopettaa uransa Maverickin, ellei joukkue päätä rakentaa uudelleen, valmentaja Rick Carlisle jatkaa rekrytoimaan häntä.

“Meidän on Toivottavasti tämä ei ole Dirkin viimeinen peli kuin Maverick “, Carlisle sanoi. “Hänellä on mahdollisuus tulla vapaaksi agentiksi. Olen valmis lähtemään lentokoneeseen Saksaan ja rekrytoimaan hänet takaisin. En usko, että voimme tehdä sen itsestäänselvyytenä. Mielestäni meidän on annettava hänelle tällaista kunnioitusta. “

Charlotte, Jeremy Lin oli vankka jälleenmyyjä jälleen 21 pistettä ja joukkuetoverinsa Kemba Walker teki pudotuspeleissä ura-korkean 34 nostamaan Hornets Yli Miami 89-85 jopa ensimmäisellä kierroksella sarjassaan 2-2.

Walker sai 11 suoraa Charlotte-pistettä neljännellä neljänneksellä, kun Miami katkaisi lyijyn kahdelle ja 6:07 jäljellä.Courtney Lee karkasi kaksi vapaata heittäjää, joiden jäljelle jäi 4,6 sekuntia, kun hän loukkaantui hyökkäävästi takaisin voittoon. Lee pääsi 11 pistettä ja auttoi pitämään Dwyane Waden 12 pistettä 4-of-11 ammuntaan. Charlotte dominoi maalin toisella suoralla pelillä, ylitti Miami 44-30. Joe Johnson johti Miamia 16 pistettä, kun taas Luol Deng oli 15. Peli 5 on keskiviikkoiltana Miamissa.

Rate this post