Cibulkova on top muodossa, Sydneyssä semifinaaleissa

SYDNEY. Dominika Cibulkova taisteli semifinaalissa kisoissa WTA-turnauksessa Sydneyssä, Australiassa (690 000 dollaria).

Mateja Liptákan valmentaja voitti neljännesfinaalin jälkeen kolmannen italialaisen mestari Saru Erranin lopullisen suorituksen jälkeen 73 minuutin ajan tasaisesti kahdessa sarjassa 6: 2 ja 6: 1. Cibulkova tasoitti tasapainonsa nykyisellä maailmalla seitsemän ja viidenneksen välillä ja maksoi hänelle viimeisen kierroksen menetyksen Barcelonassa sijaitsevasta saveauran turnauksesta.

Cibulkova oli onnellinen voitto Errani-iloksesta paitsi tuloksesta myös näyttelystä. “Olen tehnyt hyvää työtä tänään, koko peli oli minusta, tiesin, että piti pistää ja saada Errania paineen alla, mutta en voi pelata ilman päätä.Sara vs. 80 prosenttia tytöistä WTA-piiriin johtuu vain siksi, että he eivät ole riittävän kärsivällisiä. Hän yritti saada minut swingiin, mutta yllättelin häntä monia hienoja kierroksia, minkä jälkeen saatiin monia tärkeitä kohtia. Forhend työskenteli minulle sata prosenttia ja minulla oli vastaus hänen korkeisiin palloihinsa. Tänään olen kentällä tekee kaiken juuri niin kuin minulla oli, joka sai minut erittäin onnelliseksi “hän kertoi TASR Cibulkova.

Slovakki kuvata läpimurto seitsemäs helmi ensimmäiset, joka osoittautui kolme brejkbaly.” Valmentaja Maťom Lipták sanoimme ennen peliä, vaikka se olisi jonkin Geme 0:40 ei paniikkiin minun täytyy mennä jokaisen pallo ja yrittää voittaa joka helmi.Se auttoi minua kovasti, että minua lopulta huollettiin klo 4: 2. Se oli yksi ottelun vika-hetkeistä. Aloin uskoa enemmän, hän meni toisella tavalla. Sää oli paljon miellyttävämpää tänään kuin toisella kierroksella Venäjän Ekaterin Makarovia vastaan, kun 40 asteen lämpö oli kentällä. Hallitus on myös Australian olosuhteissa hieman tänään puhalsi ärsyttävää tuuli, mutta onneksi se ei ollut liian kuuma “sanoi Cibulkova, jossa määrätään, että lopullinen kohtaavat Kerber.

” Sillä Svetlana Kuznetsova on Sydney vydařeným turnaus. Karsinnan jälkeen se siirtyi neljännesfinalleihin, mutta sanon, että Kerber voittaa.Minulle se olisi jo kolmas ympätty pelaaja turnauksen yli, se olisi liian utelias. “

singleä – q

Dominika CIBULKOVÁ (Slovakia) – Sara Erraniová (3- Tall.) 6: 2, 6: 1

Rate this post