EKP puhu suuria lähetystoiminnan, Facebook ja Twitter yli T20 oikeudet

Englanti ja Wales Cricket Board on saatu varmuus kipinöitä tarjouskilpailun sodan aikana oikeuksia uuden Twenty20 turnauksen käytyään keskusteluja kaikkien tärkeimpien maanpäällisten ja tilaamisesta yleisradioyhtiöiden sekä sosiaalisen median alustat Twitter ja Facebook.

< p> uusi kilpailu, joka on määrä aloittaa 2020 ja se on asetettu ominaisuus kahdeksan alueellista Tiimi perustettu suurimmissa paikoissa ympäri maata, on käyty keskusteluja EKP: n ja BBC, ITV, Channel 4 ja Channel 5 sekä Sky, BT ja Discovery / Eurosport viime weeks.Fudge uudenlaisten T20 turnaus vaurioittavat Englannin MM mahdollisuudet Lue lisää

oikeuksia varten as-vielä nimeämätön turnaus myydään alussa osa kesän, kun EKP: n yhtiöjärjestys on viritetty, jotta kotimainen kilpailu ilman, että kaikki 18 maakunnat.Sky ovat pitäneet oikeudet Englanti kriketti vuodesta 2006 – nykyisen kauppa, joka kulkee asti 2019, on syytä £ 75m vuodessa – mutta on olemassa hyväksyntä EKP tarpeesta laajentaa urheilun ulottuma vapaa-to ilma-elementti.

rikkominen yhden oikeudet paketin erillisiin osiin voitaisiin teoriassa merkitä yksittäisiä arvoja osuma, varsinkin kun yksinoikeus on yksi Skyn ​​keskeisiä myyntivaltteja, mutta kun kyseessä on uuden T20 turnaus EKP toimitusjohtaja, Tom Harrison, on ilmoittanut haluavansa tehdä vähintään kahdeksan 36 ottelut vapaasti vastaanotettavia.

Yleisesti uskotaan, että laajentaa yleisö merkitsee kauppakumppaneista maksaa enemmän sponsorointi vaikka kilpailu televisioyhtiöt, kuten nähtiin, kun BT otti oikeudet kriketti Australiassa Sky Kaupan arvo £ 80m viidessä vuodessa, ajaa koko vuotuisen tuoton ylöspäin niin, että EKP arvioida uuden T20 turnaus tuo £ 30m – £ 35m tulot yksin.

”Ihanteellisessa maailmassa, haluaisin maksimoida tulot ja tavoittaa.Haluaisin niin paljon kriketti voisimme [siitä ilmaistelevisiossa] ”, sanoi Harrison, kun hahmotellaan yksityiskohtia uuden turnauksen maanantaina.

”Tosiasia on, että meillä on maksu-tv liiketoiminnasta ja tällä hetkellä ei ole liian monia vaihtoehtoja. Mutta meidän täytyy olla fiksu, miten me pakata ja työskennellä kaikkien kauppakumppaneiden varmistaa saamme että uusiutumisen tasapainon ulottuvilta ja tuloista.

”Meillä on suuri mahdollisuus. Meillä on kilpailu markkinoilla ja halu ilmaista ilmaan kumppani meille uusia T20. Syy tähän on, koska ne ovat innoissaan siitä, mitä me esitämme heille innoissaan jossa aloitamme pelin.Olemme erittäin vahva paikka.”

Sekä puhuminen kaikkiin mahdollisiin televisioyhtiöiden Harrison, on myös viettänyt aikaa Yhdysvalloissa tapaaminen Facebook ja Twitter keskustella sekä markkinoinnin ja streaming vaihtoehtoja urheiluun verkossa, samalla poiminta aivot virkamiesten Major League Baseball, NBA ja NFL.

Yksi vaihtoehdoista harkittavana maailmanlaajuisen yleisön ulkopuolella UK nykyisin on luoda online samaan tapaan MLB TV, jossa katsojat tilata katsella suorana baseball kuukausimaksulla.

Tämä lähestymistapa on jo kiinnostaa kansainvälisen Cricket neuvoston keinona myydä oikeuksia kansainvälisten kriketti ulkopuolella isäntämaiden – jos ne pystyvät Johtoryhmän jäsenet suostumaan yhdistämisen oikeuksia – mutta se voisi myös ottaa käyttöön myymiseen EKP: n kotimaan kriketti ulkomailla menemällä suoraan kuluttajalle.

Rate this post