Fiverin palkinto-hauska muoti-blogi

PUNCHY MILD CHEDDAR

Fiver on yleensä kielletty puhua ihmisille, jotka työskentelevät Big Paperin muotipöydällä. Siitä lähtien, kun se on yrittänyt käynnistää oman kilpailijansa bloginsa Fashion Fun With The Fiverin, se on saanut hiljaisen kohtelun, lukuun ottamatta aikoja, jolloin sen täydellinen päätös päästä työhön ilman housuja oli tervehditään vihamielisellä osoituksella ja hoots Naurua. Vielä pahempaa, se piti parittomia sukkia. Sandaaleilla. Se ei ollut hyväksyttävää.

Mutta sitten Fiver luki, että sukat ja sandaalit ovat niin aivan oikein. Fiver on ostracized, sosiaalinen paria, epäonninen hauska hahmo, eikä kuormitettu ja rakastettu muotisuunnittelija Fashion Fun With The Fiver. Joten itse asiassa huolimatta siitä, mitä kaikki vihamieliset väittivät, olet todella lukemassa muotikuvakkeen ajatuksia.Muotikuvake korvalla on painettu tiukasti maahan. Siksi tämä on paikka, jossa selvitetään, että maailman johtavat vyönvalmistajat ovat ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​siirtää päätoimintonsa Birminghamiin, kun otetaan huomioon uutiset, jotka Aston Villa on tuonut Tactics Timissa Paul Lambertin tilalle. Taktit Tim rakastaa vilttiä. Toivottavasti hän aikoo saada tiikeri-painetun pian pian. Mutta se riittää muotiin nyt, varsinkin kun Sherwood näki vyölukkumerkit tulossa. “Epäilen helvettiä, ajattelin, että se olisi kaksi sekuntia ennen kuin kuulin gilet-vitsiä”, hän sanoi paljastuessaan tänään. “Se oli yksi!” Kuka tiesi, että hän oli niin tuttu Fiverin työssä? Joten siirrymme jalkapalloon.Kunnianhimoinen Paavali on poissa ja mies, joka laatii lievän cheddarin suosikkijuustoistaan, on vastuussa johtavan Villaan, joka on poissa karkotusmajasta. Raadollisella kohtalolla, tietenkin, Villa-jalkapallo on ollut mielenkiintoinen kuin lievä cheddar viimeisten kolmen vuoden aikana, mutta taktiikka Tim on vakuuttunut siitä, että hän voi tehdä heistä enemmän reippaasti, kuten kypsä cheddar, sanoa tai jopa ylimääräistä Kypsä cheddar. Hänellä oli katsojalaskenta Villa voitti Leicester City FA-cupin eilen ja hän näki parannustilan. “Paikka on tietenkin hieman huolestunut, ja se tulee häviämään otteluista, joten meidän on pelattava hieman enemmän vapautta, saataammat pois”, Tactics sanoi. He näyttivät hieman epävarmaa.Tahdo mennä taistelemaan ja aloittaa muutaman pistoolin heittäminen. “

Luonnollisesti jotkut ovat ihmetelleet ääneen, jos Sherwood tietää, mistä hän puhuu. He eivät ole vakuuttuneita ihmisestä, jonka CV: llä on Tottenham Hotspurin johtajan korkein voitto-osuus, mikä viittaa siihen, että hän vetäytyy hurjemosta temppelistä ja ettei hänellä ole ensimmäistä johtopäätöstä johdosta. Mutta taktiikalla ei ole mitään. “Mielestäni kokemus on ylimitoitettu, ollakseni rehellinen”, hän sanoi. “On olemassa paljon huonoja, kokeneita johtajia ja paljon hyviä.” Ja kun The Fiver on osoittautunut tänään palkintopalkintojen houkuttelevalla muotiblogillaan, sinun ei välttämättä tarvitse tietää, mitä olet Tehdäkseen menestyä elämässä.Hyvä vanhanaikainen rehellinen tietämättömyys valituista aiheistamme on tie eteenpäin. LIVE ON BIG WEBSITE TONIGHT!

“Lähetin itseni pois. Se on mahdotonta olla enemmän hämmentynyt kuin. Ei muuta voinut tehdä niin menin pukuhuoneeseen “- Mies, joka kaatui Brasilian 7-1: n iskulla Saksasta katkeraan loppuun asti, Fiver voi vain kuvitella kauhuesityksen, jonka Gremio piti Big Philille päättää Hän ei voinut pysyä katsomassa, että hänen uuden puolensa menettää kolmannen ottelunsa neljässä. JA JOTKA ON ENEMMÄN MUISTA MAHDOLLISUUDISTA YSTÄVISSÄ!

“Vuonna 2006 työskentelin Wimbledon Villagen baarissa. Eräänä yönä olin päässyt olutta ympäri Jody Morris.Puolustin itseni melko rehellisellä “anteeksi…Olen vain todella paska työstäni.” Hän vastasi “älä huoli mate…Minäkin olen.” Minulla ei ole ollut mitään kunnioitusta häntä kohtaan “- Andrew Penpraze.

“Erittäin upea aurinkoinen Dublinin päivä, kun olin juonikilpailu, soitin jalkapallossa Eden-pubin kentissä. Oli useita ihmisiä juomaan pöytiä ulkona, kun yksi vanha herrasmies kutsui minut pöydälleen ja kertoi minulle, että toinen hänen pöydänsä pariskunta pelasi Irlannissa ja että minun pitäisi antaa hänen allekirjoittaa pallo. Katselin alas kirkkaasta oranssista “Cup-mestareista” pallosta ja takaisin lankyydestä. “Ei, hän ei”, sanoin heti havaitessaan heidän ruseensa. He yrittivät vakuuttaa minua, mutta minulla ei ollut mitään.Menin takaisin pelaamaan palloa ennen kuin menin eläkkeelle pubiin, jossa kysyin isältäni: “Onko Niall Quinn pelannut Irlannissa?”. “Kyllä,” isä vastasi, “miksi?”, “Koska hän on ulkona ja haluaa allekirjoittaa pallonni”. Isäni ja lukuisat muut kuulijat kuulustelivat, ja juoksin ulkona ulos saadakseni pallon allekirjoitettuna, mutta valitettavasti he olivat kadonneet. Myöhemmin sain tietää, että vanha herrasmies, joka viittasi minuun, oli Maurice Setters “- Alan Belton.

” Minun kohtaaminen kuuluisan jalkapalloilijan kanssa tapahtui useita vuosia sitten Glasgow’n Tradeston-alueella. Perjantai-iltana kastikkeessa perämies ja minä turvautui seuraavana aamuna etsimään paistinpannua, jotta lievennettäisiin krapulaa, joka jo alkoi hahmottaa suurta horisonttia. Päätin pysähtyä paikallisen rasvaisen lusikan matkalla oleville lehtimuseille.Myymälässä huomasin, että mikään muu kuin entinen Celticin ja St Mirrenin hyökkääjä Frank McGarvey oli edessäni jonossa, joka osti sanomalehteä. Kun hän meni maksamaan, hän pudotti £ 1 kolikonsa ja sitten katsoi kauhua, kun se hitaasti kaatui muinaisen kopiokoneen alla. McGarvey vaati, että autamme avaamaan kiiltävän rypytuksen painavasta alasta. Tuo meidät, kuten kaksi räjähtänyttä sohvaa, puristamalla koneen nostamiseen samalla, kun entinen Celt yritti hakea kolikon raosta suklaa-liukumissääntöä käyttäen. A.k.a Curly Wurly “- Chris Collins.

“Olen kerran ostanut auton Sven Habermannista, autonvalmistajasta ja kolmannen osapuolen maalivahtijasta Kanadalle vuoden 1986 MM-kisoissa. Se oli 2002 Pontiac Sunfire. Perusmalli sininen. Tietenkään tämä tekee minut arkipäivän kuninkaaksi?Sekä pelaajalle että ajoneuvon valinnalle “- Mark Ireland.FIVER LETTERS

” Jos Jon Gerrard (perjantain Fiver-kirjaimet) aikoo koota kiinteän ryhmän, hän voisi tehdä pahempaa kuin O “Ronald, Hernan O’Cresp ja ehkä jopa Luis O’Fig. Lyhyesti katselin O’Din O’Baggiota, mutta mielestäni hän on jo ilmoitettu Norjasta “- Liam McGuigan.

” En voi uskoa, että Harry Markham ei voittanut kirjainta päivästä (perjantain arkipäiväinen kohtaamiset). Se muistuttaa minua siitä, kun M People selittämättömästi voittaa Blur’s Parklife -elokuvasta Mercury Music -palkinnon “- Stephen Yoxall (kolmipäiväinen kirje päiväpäivältä).

Mahdollisuudet ovat, jos luet tätä teetä – Jalkapallo-sähköpostit, olet melkein varmasti yksin.Mutta älä pelkää – jos haluat löytää kumppanuutta tai rakkautta, kirjaudu tänne katsomaan eräänlaisen oppivan, seurustelevan ja ystävällisen kansan profiileja, jotka eivät koskaan tavoita unelmoiasi lähtemästä kanssasi.Ja älä unohda, se ei ole hylkääminen, joka tappaa sinut, se on toivoa. BITS AND ROBS

Olisiko PSG: n pelaajat sijoitettava silmänräpäyksessä, pundit-baiting, erotuomari-raivoava, opposition-jabbing läsnäolo Laita, kun Chelsea vierailee Big Cup-ottelunsa aikana, Laurent Blanc on neuvonut miehiään vain nostamaan kulmakarvatsa galaksin tyyliin. “Minä tiedän José Mourinhoa ​​vähän…joten minun pelaajien täytyy olla kylmiä, heidän on oltava rauhallisia, eivätkä he saa reagoida”, Blanc kohautti olkapäitä. Blanc on kritisoitu iskuista Zlatan Ibrahimovic irrottaa paitaansa paljastaakseen tatuoinnit, joita hänelle herätti, lisätä tietoisuutta maailman nälänhädästä. “Se toimi, koska se teki kaikkien verkkosivujen etusivun maailmassa, joten siinä mielessä se oli erittäin menestyvä hänelle ja perustaksi.Mutta se maksoi meille keltaisen kortin “, murskasi jumalallinen ranskalainen.

Ehdotukset siitä, että Sunderlandin hallitus voisi varata Gus Poyetin palkitsevan tauon luksushotellialueella Do One, ovat osoittautuneet perusteettomiksi, kun he tarjosivat hänelle tukea .

Uutiset, joissa on kaikki halvan Bond-elokuvan tunnusmerkit, thaimaalainen liikemies Bee Taechaubol on ilmoittanut tarjonnut Silvio Berlusconiin 1 miljardia euroa puoleen Meeeeelanista. Jonás Gutiérrez saattaa Mutta loppuu Newcastle jälkeen hänen menestyksekkäästi taistelussa syöpää vastaan, koska hänen siirtyminen Vélez Sarsfield näyttää kaatuneen.

Wigan puolustaja Juan Carlos García on diagnosoitu leukemia.Hyvin pian Juan!

Ja Kolumbian puolella Deportivo Cali joutui kaatamaan hissin vastakkainsa Deportes Tolimaa vastaan ​​poliisin kanssa kun paikallinen El Bill vetäytyi joukkueen valmentajana ja huomasi kuljettajan olleen vähän Kiireinen Tinissa. “Meidän joukkueemme oli päästävä stadionin poliisin bussiin sen jälkeen, kun rutiininomainen pysäkki tien havaitsi, että linja-autonkuljettaja oli yli alkoholin oikeudellinen raja,” nuhteli raitainen klubipuku. UUDELLEEN KUUNTELE!

Rehvittimet, lobs, flicks ja potkuja, tulee lukija antaa sille napsautuksen.Niin, se tulee olemaan meidän Weekly Weekyn blogi.

PSG: n vammat ja asenne-knack ovat hyppäämällä ennen Big Cup -juhlaa Chelsean kanssa, Paul Doyle.

Yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi, kuusi, seitsemän, kahdeksan, yhdeksän, kymmenen FA Cupin viidennen kierroksen pistepistettä.

Se oli karnevaali viikonloppuna Reinin derby, mutta miesten kattilan puvut hämmentävät eräänlaista pilaa jovial ilmapiiri, sulkeutuu Andy Brassell.

Kuuntele se Serie A: n karkeista pienistä joukkueista, jotka yrittävät todistaa vääriä isoja, huonoja elitistejä, kirjoittaa Paolo Bandini.

Jalkapallostadionilla on turvallinen seisomapaikka Fanit, arvioi asianmukainen poliitikko Andrew RT Davies.

WIN! VOITTAA! VOITTAA! Hanki käsi kotiin lippuja vastaan ​​Tottenham Hotspur vastaan ​​West Ham Premier League.

WIN! VOITTAA! VOITTAA!Hanki toinen käsi kotiliput Aston Villa v Stoke Premier League (toinen palkinto kaksi lippua…jne, puomi, puomi, ha! Ha! Ja oikeudellisista syistä, ei oikeastaan).

Ja jos se on sinun juttusi…voit seurata suurta verkkosivustoa Big Social FaceSpace: ssa. SUOSITTAA FIVERILLE

Haluatko oman kopion ilmaisesta tee-aikaisesta sähköpostiosoitteesi lähetetystä suoraan postilaatikkoosi? Onko tavallinen kopio saapunut lopettamaan? Klikkaa tästä kirjautuaksesi. RIP TONY HART

Rate this post