Johnny Manziel väitettiin olevan ex-tyttöystävä, mutta poliisi ei veloita sitä

Huolimatta huolestuttavista väitteistä, että hän löi ex-tyttöystävänsä, Brownsin pelinrakentaja Johnny Manziel ei ole syytetty rikoksesta ja kaksi Texasin poliisiosasto on sulkenut tapauksensa mahdollisesta hyökkäyksestä.

Manziel, joka on Clevelandin odotetaan vapautuvan ensi kuussa, lopettaen kaksi turbulenttia NFL-kausia, tutkittiin väitetysti silmiinpistävän Colleen Crowleyn viime viikonloppuna. Hän kertoi poliisille Fort Wortessa, että Manziel löi hänet “useita kertoja” ja että 2012 Heisman Trophy -palkinnon voittaja toimi “ikään kuin hän olisi jonkinlainen huume”, mutta hän väitti, ettei hän ollut päihtynyt.

A Poliisin raportti, joka julkaistiin torstaina, antoi ensimmäiset yksityiskohdat Manzielin ja Crowleyn välisestä kiistoista, ensin Dallasissa sijaitsevassa hotellissa ja sitten pari ajoi takaisin Fort Worthin huoneeseen.Molemmat poliisiosastot tutkivat vaaratilannetta, mutta eivät veloittaneet Manzielia. Cleveland Browns leikkaa Johnny Manzielin maaliskuussa, sanoo raportit Lue lisää

“Fort Worthin lainkäyttöalueella ei todettu raportoitu rikos,” kersantti Dallasin poliisi antoi torstai-iltana lausunnon, jonka mukaan he suorittivat “Ft Worthin poliisilaitoksen toimittaman raportin asianmukainen tutkintatapahtuma väitetystä tapahtumasta, johon osallistuivat Johnny Manziel. Tähänastiset tutkintatoimet eivät ole johtaneet rikollisen valituksen tekemiseen ja tapahtuma on päättynyt. “

Manziel on kuitenkin joutunut NFL: n rankaisemaan, mikä tutkii tapahtumaa.Liigan tiedottaja Greg Aiello kertoi AP: lle, että “olemme tietoisia poliisin raportista. Tarkastelu jatkuu. “

Lokakuusta lähtien on toinen kerta, kun Manziel on tutkinut kotimaan tapahtumaa. Hänet vapautettiin väärennöksistä, kun poliisi oli kutsuttu, kun hän ja Crowley astuivat lämmitettyyn tienvarsiin argumenttiin Avonissa, Ohiossa. Crowley kertoi Fort Worthin poliisille, että Manziel oli “aggressiivinen” häntä kohti, kun he olivat ulkona ystävien kanssa Perjantai-iltana Zaza-hotellissa. Hän sanoi, että hän lyö hänet, mukaan lukien kerran vasemman korvan, ennen kuin he ajoivat takaisin Fort Worthiin ja hän oli fyysinen hänen kanssaan ratsastuksen aikana.Poliisin raportin mukaan Crowley oli “hieman epämääräinen hyökkäyksen yksityiskohdista”. Crowley sanoi, että hän myöhemmin pakeni asunnostaan ​​varhain lauantaina ja juoksi naapurin kotiin saadakseen apua päästäkseen pois Manziel kertoi TMZ Sportsille torstai-iltana, ettei hän löytänyt Crowleya ja lisäsi, että hän ei uhannut häntä. “Olen täysin vakaa”, hän kertoi TMZ: lle. “Olen turvallinen.”

Crowleyn huoli Manzielin hyvinvoinnista kehotti Fort Worthin poliisia lähettämään helikopterin etsimään 23-vuotiaan. Poliisi yritti myös kutsua sekä Manzielia että hänen vanhempiaan, joita ei voitu tavoittaa.Poliisi sai viimein yhteyttä Manzielin isään, Paul, joka sanoi olevansa nähnyt poikansa ja että “hän oli hyvin”.

Aiemmin tällä viikolla Browns julkaisi lausuman, Oli huolissaan Manzielin toimista ja ilmoittivat, että hän vapauttaa hänet maaliskuussa.

“Olemme olleet selvillä odotuksistamme pelaajillemme kentällä ja sen ulkopuolella”, sanoo Brownsin jalkapallon varapuheenjohtaja Sashi Brown toimintaa. “Johnnyn jatkuva osallistuminen näihin odotuksiin vastaaviin tapahtumiin heikentää hänen joukkuetovereidensa kovaa työtä ja organisaatiemme mainetta.Hänen asemansa joukkueemme kanssa käsitellään, kun sääntöjen sallitaan. “

Manziel on ollut suuri pettymys ja häiriötilaisuus kahteen turbulenttiseen kausiin Clevelandin kanssa. Hän ei vastannut odotuksia kentällä, ja Hänen käyttäytyminen pois se on hämmentynyt joukkue. Manziel vietti yli 10 viikkoa viime talvena alkoholin ja huumeiden väärinkäytön erikoistumisasioissa.

Kun Browns päästää hänet menemään ja olettaen, ettei hän ole keskeyttänyt liigaa, Manziel pystyy Allekirjoittaa toisen ryhmän kanssa. Mutta hänen viimeiset rikkomukset ovat saattaneet heikentää häntä hyvää.

Rate this post