Kirja-arvostelu Olen Zlatan Ibrahimović

Ruotsin hyökkääjä on tullut viidentoista tarkka Tref paras maalintekijä ensimmäisellä puoliskolla kauden Ligue first’ll kuinka paljon lisätään toisessa, joka viime aikoina alkanut. Monet pidetään yhtenä kolmesta hienoimpia jalkapalloilijoiden tänään.Ja koska se voi antaa erittäin tärkeä tavoite ja tosiasiallinen avaimet vastaavat itse päättää, mihin onneksi muistelee.

Tässä palkittu kirja, joka ilmestyi hyllyiltä kirjakaupoista ja pelaajat, jotka auttoivat toimittaja David Lagercrantz, voi vain faneille suosituimmista urheilun maailmassa tietävät kuka tarkalleen on Zlatan Ibrahimović.

Alussa melkein aivan lopussa hänen elämänsä oli omistettu haaveillut toimintaa Barcelona, ​​joka alkoi jo varhain merkittävästi häiritse ristiriidassa valmentaja Pepe Guardiola. Kun otetaan huomioon ympäristö, jossa Zlatan kasvoi, se ei ole yllättävää kapinallisen luonto, mikä sinusta ajoittain uransa, jossa vaiheessa ongelmiin.Katalonian iso seura olivat käytännössä vain hänen itsensä, “hyvä ja tottelevainen pojat”, mikä tietysti ei tuomitse ainoastaan, että se on ristiriidassa hänen luonteensa.

hänen luonteestaan ​​luultavasti parasta vakuuttaa erityisiä ystävyyttä Minh aineella Raiola ja hieman karkeampi (mutta hauska) keskustelut johtavat usein yhdessä. Se ei ole yllättävää, että niin monet istahti Josém Mourinhem, joka on myös “minun”. Molemmat ovat voittaneet suurta kunnianhimoa. Ibra mutta hyvin engagingly kuvaa, kuinka se ärsytti kun pohjimmiltaan koko katsomo palvoen taidetta jalkapallo ja Portugalin valmentaja penkillä Inter Milan pysyi koko täysin rauhallinen. Yhdellä poikkeuksella lopussa Zlatanova toiminta San Siro.Sääli häntä, koska hän oli kiinnostunut sen ylläpitämisessä. Ja jos hän jäi vuoden kauemmin, hän voisi ylpeillä Mestarien liigan, jotka ovat tähän saakka puuttunut kokoelma pokaaleja.

niemimaan oikeastaan ​​kävi läpi kaikkien kolmen suurimman klubeja ja kaikki juhli Scudetto. Kulkua Nerazzurri lähestymistapaa myös jaettu ryhmiin pukuhuoneessa, jossa tiettyyn pisteeseen, kyll vain Brasilian kanssa Brasilian, argentiinalaiset ja muut argentiinalaiset muiden kanssa. Kilpailutilanteessa AC jakaa hänen henkilökohtainen näkemys Silvia Berlusconiho ja rähinä kanssa joukkuetoverinsa Oguchim Onyewu, pääsääntönä on, että jos nämä riitaisuuksiaan (joko nefotbalových poliisin tai jalkapalloa, esimerkiksi vaikka Rafael van der Vaart tehdään toimenpiteitä Ajax ) ei koskaan mene tiukasti perusteellisesti.Mutta enemmän engagingly kuvailee hetki puhjettua kuuluisan Calciopoli tapaus, jossa hän ollut keskeinen rooli eri valtioiden ja periaatteessa koskemattomana Juventus päätoimittaja Luciano Moggi.

Oli vuosi 2006, joka myöhemmin Squadra Azzura voitti maailmanmestaruuden Saksassa. Zlatan Valitettavasti nämä perimmäinen jalkapallotapahtumilla omistettu vain hyvin, hyvin lyhyesti. Ehkä myös siksi niissä Ruotsin maajoukkueen koskaan saavuttanut merkittävää menestystä. On välttämätöntä muuttaa tänä vuonna Ranskassa ja yksityiskohtaisesti tämän turnauksen erittelee hänen muut (auto) elämäkerta. Tämä seikka on hyvin myyty. Mutta jos todella muuttunut Ruotsissa? Tämä on kysymys. Joka tapauksessa, rahoitus Ibra aina pitänyt tarkistaa.Kokemuksen jälkeen ensimmäisen siirron ylpeili miten ansaita niin paljon kuin mahdollista ja seassa mahdollisimman korkein summa. Se oli välittömästi edeltävänä ajanjaksona muutos jersey kiinnittää aivan turhaan jopa koko lukua.

Jatkuva puhuu myös hänen yksityiselämäänsä ja perhe, tietenkin, siellä ilmeisistä syistä, ei mennä yksityiskohtiin. Kuitenkin perehtynyt hänen (in) omat sisarukset, vaikeita lapsuuden ja nuoruuden, mukana kireät suhteet isäänsä. Ja joinakin vuosina ja de facto äiti. Se ei myöskään unohda kuvata olosuhteita, jotka johtivat hänen kuuluisa Buzzin “Mikä sitoutuminen lahja?On vielä Zlatan! “ tai ” Mitä voimme tehdä Carew pallo, voin oranssi. “ kertoo purku- ja taloa / huoneistoa, jotka ovat koskaan ostanut, ja se käsittelee myös syntymän poikia ja kuinka hän tapasi äitinsä, ja hänen pitkäaikainen kumppani Helena Seger.

harmi että voimakkaasti lausuntonsa mikä tahansa muu tunnettu ja ehkä vähemmän tunnettuja jalkapalloilijoita, onko häntä vastaan ​​tai ne samalla puolella. tai lisätä hauska tarina, joka olisi esimerkiksi, näiden yhteydessä Ronaldinho ja hänen brasilialainen maanmiehensä täytyi olla lukemattomia. jos olisi ristiriitaisia ​​todellakaan aio menettää. hieman enemmän, että opimme lähes Maxwell, jonka kanssa hän työskenteli useissa tarpeeksi.Mutta on totta, että tarve Pavlu Nedvědovi vähintään Zlatan kirjoittaa, että se oli “suurin koulutus raataja koskaan tavannut.” Yllättävää.

Kirjassa on yhteensä kaksikymmentäkahdeksan lukua ja ehdottomasti pitää kirjoittaa siitä, se on hyvin luettavissa, joille voidaan pitkälti poikkeuksellisen laadukkaita tšekki käännös. Alussa on nimilista, jos sattumalta joku tietää kuka on Mario Balotelli, Sandro Rosell Hasse Borg. Lopuksi jälleen puuttuu tiivis tilastoja ja ilmeisesti hyvin tarkkaan valittuja kuvia.Yhdellä on lainaus, että persoonallisuus sen laatija Zlatana Ibrahimoviće, miten voimme vakuuttaa avaavaan lukujen tarkasti kaappaa: “Et voi saada mies z Rosengardu, mutta Rosengard ihmisen ulottumattomissa.” Lisätietoa kirjasta I Zlatan Ibrahimović todellakaan voi kirjoittaa – että asiat täytyy lukea!

Luokitus: 90%

Useimmat kirjat (ja vastaavat siihen) mikäli kiinnostuksen osoitteessa www.dobre-knihy.cz

Rate this post