Krul aikomukset: kytkentätiedot ja petolliset psykologiset reunat

Se oli yksi maailman draammin dramaattisista hetkeistä, jolloin monet fanit hämmentyivät. Costa Rican kolmanneksen loppuottelun 120. minuutilla Hollannin maalivahti Jasper Cilissen korvasi kolmas kolmannen osapuolen maalivahti Tim Krul. Hän jatkoi pelastaa kaksi rangaistusta, kun Hollanti lähti puolestalle.

Monet kannattivat hollantilaisen johtaja Louis van Gaalin rohkeutta ja mielipelejä. Mutta tarkemmin, mitä maailma oli katsomassa, se oli yksi suurimmista esimerkkeistä siitä, miten tekniikka ja psykologia ovat nyt syvästi yhteydessä nykyaikaiseen urheiluun. Jotkut väittävät, että tekniikan syntyminen urheilussa uhkaa tehdä siitä entistä mekaanisemman, mutta neljännesfinaalin draama osoittaa, että päinvastoin on totta.Se korostaa myös, että vastustajan teknologian käyttö voi olla yhtä voimakas kuin oma. Krul-teho Van Gaal selitti voiton jälkeen, että Krul oli yksinkertaisesti parempi rangaistuspelaaja. Itse asiassa tiedot osoittavat, että hän oli vain tallentanut kaksi edellisestä 20 rangaistuksesta, jotka hän oli kohdannut ennen sitä yötä; Tuskin asiantuntijan kirjaa. Toinen valittu maalivahti, joka oli hollantilaisessa joukkueessa Michael Vormilla, oli parempi kuin Krulilla, kun hän pelasti kolmea 11 rangaistusta ennen maailmanmestaruuskilpailua. Miksi van Gaal vastusti numeroiden takana olevaa ilmeistä logiikkaa?

? Hän jatkoi paljastamasta, että Krul oli tutkinut kaikkien Costa Rican rangaistuspelaajien aikaisempia otoksia ennen ottelua, vakiomuotoista valmistautumista eikä Cillessenin (tai Vormin) tavoin vaikeaa tehdä.Krul katsoi, että hänen oma videon valmistelu oli avain voittoon.

Maalivahdin opiskelu on paljon hyödyllisempi University College Lontoon tutkimuksen mukaan, mikä viittaa siihen, että useimmat pitäjät päättelevät, kun muutamia laukauksia on mennyt Yksi suunta, että seuraava pelaaja muuttaa suuntaa (huolimatta jokaisesta potkesta, joka esittää samat kertoimet suunnan valinnalle). Tarkkailemalla maalivahti voit kerätä kuvan ajan myötä, mikä saattaa paljastaa, jos heillä on taipumus keksiä aikaisin tai odottaa. Voit kiinnittää huomiota heikkoihin asioihin tai tapoihin, joita heillä on.Kun Costa Rican johtaja Jose Pinto paljasti rangaistuspotkukilpailun voittaessaan Kreikkaa vastaan, Costa Rican johtaja Jose Pinto paljasti: “Olimme oppineet opposition (maalivahdin) ja siksi ottelimme 100%.” ​​

Video capture Ja muokkaus on vakiintunut ja helposti saatavilla oleva teknologia. Kun Pinto oli sanonut tiedotusvälineille Kreikan voiton jälkeen, van Gaal, kuten jokainen johtaja tänään, tiesi, että Costa Ricans olisi opiskellut Cillessenia ja olisi näin ollen ollut tietoinen hänen heikkouksistaan.Hän myös tiesi, että oli epätodennäköistä, että he olivat opiskelleet hollantilaista kolmannen osapuolen maalivahti Krulia, joka ei tehnyt heistä tietämättään hänen näkyvistä vahvuuksistaan ​​tai heikkouksistaan. Van Gaalin käsitys vastustajan tekniikkaan perustuvista valmisteista antoi Käytännöllinen ja psyykkinen potentiaali hänen viimeisen minuutin korvaamisestaan. “Heidän johtajansa kasvot kun hän näki minut oli korvaamaton. Se varmasti vaikutti “, sanoi Krul hänen korvaamisestaan. Chanceilla oli suuri rooli, mutta oli Krulin suuria reaktioita yhdistettynä van Gaalin häirintään Costa Rican tiimin valmistautumisesta ja rauhoittumisesta hetki, joka osoittautui kertoen. Pelin päällikkö

Urheilu ennakoitavampi, teknologian laajamittainen hyväksyminen luo uuden mahdollisuuden psykologiselle pelaamista ja draamaa varten.Pelaajien seurantajärjestelmät jalkapalloa, rugbya, koripalloa, NFL: tä ja muuta ammattilaisurheilua varten ovat johtaneet joukkueisiin paremmin ymmärtämään omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan tietojen kautta. Mutta ratkaisevasti, jos joukkueet tietävät, että vastustajilla on tällainen tekniikka, he voivat ennustaa niiden todennäköiset ottelutavat ja vastata vastaavasti. Taktiset permutaatiot kasvavat eksponentiaalisesti, samoin kuin Machiavellian pelinmuuttujat ja suuri draama, jota rakastamme urheilusta.

Professori Jem Bendell Cumbria Business Schoolin johtajuuden ja kestävyyden instituutista selittää: Urheilu-, sota- tai markkinakilpailu, tietäen vastustajan olettamukset ja rutiinit voivat olla yhtä tärkeitä kuin omat voimavarasi.Uuden teknologian käyttöönotto voi haastaa olettamuksemme ja muuttaa rutiineja, mutta ne voivat myös luoda uusia, jopa paljastaen haavoittuvuudet älykkäälle vastustajalle. Siksi oppimisteknologian ymmärtäminen voi olla yhtä tärkeää kuin itsesi tekeminen. “

Ammattimaisten urheilujoukkueiden käytännön implisiittisyys on se, että sen lisäksi, että pyritään hyödyntämään uusinta tekniikkaa sisäiseen käyttöön, Seurata, mitä vastustajasi tekevät.Useimmat seurat eivät ole vielä olemassa, ja on selvää, että tulevan teknologian käytön arvioinnin on oltava paljon systemaattisempaa, kattavampi ja ulospäin katsottava, jos ne johtavat uusiin mahdollisuuksiin seurata van Gaalin jalanjälkiä ja out-ajatella vastustajasi .

Tekniikan kehittyminen urheilussa ei muuta urheilua mekaanisemmaksi, vaan lisää uusia elementtejä, rikastuttaa taktiikkaa, lisää jännitystä ja tuo draamaa eteenpäin.

Rate this post