Linhartův seremoniell ilddåp: Jeg ønsker å bruke denne sjansen

Måling passerer helgen, som. I lørdagens duell i Plzen Extraliga hjulpet ødelegge ni mål Dukla Praha, Talent vant 30:22. En kanonade sett fra tribunen samt trener Jan Filip.

“Den spesielle motivasjon? Nei, jeg visste det, jeg så ham etter kampen, “han sverget Linhart.

Med sin ytelse og målet balanse kan være fornøyd i alle fall. “Men det kan godt falle enda mer. Synd at vi bestemte oss tidlig seier. Dukla vi er i begynnelsen av en halv-løp, men vi har alltid sine egne feil kom tilbake i kampen.Det ville være oss neste gang kanskje ikke lønne seg, “sa 24-åringen spiller, som i tidligere sesonger fra høyre ving hjernevasket til skarp clutch.

For noen år siden det tester tok den tyske giganten fra Kiel, men da karriere bremset en alvorlig kneskade. Siste Pilsen har betydelig hjulpet til tittelen, og gjør det igjen i år. Nå ivrige etter å gjøre det bra på landslaget. “På møtet ble jeg går bra, hva om det,” smilte han. “Men nároďáku det er noe helt annet. Spillkonsoll, bedre motstandere. Kanskje det vil hjelpe meg kanonade mot Dukla.Ni mål jeg har i denne sesongen trolig fortsatt ikke, og jeg er glad det har fungert like før kvalifiseringen “

De nye trenerne tsjekkiske laget Filip Kubeš på Leonard viste også fordi ut av spillet, tre skadde venstrehendt. – Stržínek, Goldfinch og Brykner. “Bare de gutta jeg ønsker å bli frisk snart. Og jeg håper min sjanse til fast tak, og vil min nároďáku lykkes, “svarte resolutt Pilsen skytter.

Innlegget riktig clutch så i dag i Frankrike på søndag i Zlin mot Makedonia skulle dele Tomáš Řezníček opplevd det før sesongen han kom tilbake fra utlandet til Zubří. “Vi kjenner hverandre godt, og representasjon vi allerede har møtt. Men jeg fortsatt spilt på vingen, “mintes han Linhart. Reznicek imidlertid Frankrike gikk ikke på grunn av skade.Linhart er plutselig på sin post leder.

“Nå føler jeg meg mer som en clutch. Men jeg har ikke noe problem i både styreverv og ta det til sin fordel. “Linhart vet at det svekket lag mot tsjekkiske mesterne fra Frankrike, spesielt på deres jord vil være ekstremt vanskelig. “For oss er det en stor utfordring. Jeg tror at skandalen ikke vil gjøre. Og fremfor alt må vi håndtere hjemmekampen med Makedonia. Zlin er en utmerket bakteppe, vil seerne drive oss framover. Dette vil være vår syvende spiller, “mener M.A.T Talent mester støtte.

Disse to kampene vil være riktig for ham å bli døpt.

Rate this post