Mancini: Olen valmentaja Inter, ei Icardiho ja Ljajić

Inter Milanon asiantuntija oli 1: 0, ja toiset saavuttaneet eilen vastaan ​​Genovassa. Nerazzurri vei siirtyminen päähän Italian pöytälevyn kilpailua ja kiertänyt jopa ilman apua viime vuoden paras maalintekijä Maura Icardiho…

“Ottelun jälkeen Napolin oli tärkeää voittaa tänään ja se ei ollut helppoa. Genova on vahva ja otamme sen hyvin monimutkaista, kun emme käännä mahdollisuudet aivan ottelun alkua, “ on tietoinen valmentaja Roberto Mancini.

entisen ruorimies Manchester City ja Galatasaray eilen kokoonpanossa useita tarkistuksia ja vain istui penkillä koko ottelun Mauro Icardi.Niistä varajäsenet pysynyt Ivan Perišić, nurmikolla päinvastoin, ensimmäisestä minuutin löysi Rodrigo Palacio ja Jonathan Biabiany.

“Muutokset ovat hyviä pelaajia. Icardi pelataan vain kaksi viidestätoista ottelut tulla voi. Jokainen tänään meni hyvin, me johtaa pöydälle ja en näe mitään syytä sen lähestymistapa muuttaa mitään. joissakin taistelee sinun täytyy rakentaa hieman eri tavalla, pelaajat tietävät, että he voivat aina saada raportin. Ljajić osoitti jo Fiorentina ja AS Rooma, nyt kypsyy ja pelata vielä paremmin. Hän antoi voittomaalin, mutta tulos auttoi kaikille “ Mancini varoittaa.

voitto Inter 1: 0 59 minuuttia ja päätti sen onnekas laukaus Adema Ljajić teki kahdesti peräkkäin.Viime vuonna oli samanlaisia ​​hetkiä vastaa edellä mainittujen Mauro Icardi, joka kuitenkin ohjauksessa Mancini epäonnistua. Tänä vuonna on tähän mennessä osuma neljä kertaa, oli viikko kaksintaistelussa maaperälle Napolin mutta vuorotella puoliajalla, jolle ei Yuta Nagatomo rento paikka puolustajat Alex Telles.

“Olen valmentaja Inter, ei Icardiho ja Ljajić. meillä on paljon hienoja hyökkääjien ja ne kaikki ansaitsevat aikaa nurmikolla. Uskon, että Icardi ja Ljajić voivat pelata yhdessä, mutta se on otettava huomioon joukkue ja on toisia, jotka ansaitsevat pelata. Icardi tietää, että jos aiomme päästä Mestarien liigan, on tärkeää tavoitteita, se ei tarkoita, että joskus voi jäädä penkillä.Vuoden ensimmäisellä puoliskolla meidän neljä hyökkääjiä teki hyvin tänään, ennen taukoa me vain puuttui tavoite, “ oli myös kuullut Mancini.

Rate this post