North Carolina kikísér Gonzaga a program hatodik országos bajnokság

Rate this post

Nem baj, Carolina, akkor nyisd ki a szemed.

Egy nézhetetlen játék vált egy szép este a Tar Heels, aki megfordult a szabad dobás verseny egy bajnokságonként vártunk egy egész unibet bónusz évben celebrate.No Hamupipőke történet, mint Észak-Karolina meghúzza a papucs származó Gonzaga tovább

Justin Jackson szállított az utat hárompontos játszani 1:40 balra hétfőn és Észak-Karolina elhúzódott egy 71 -65 megnyerni Gonzaga, hogy elmosott egy évnyi szívfájdalom.

Ez volt, Észak-Karolina szavai, a megváltás túra – töltött több időt a gyakorlat bíróság és az edzőteremben, minden táplálja a hatalmas veszteség a tavalyi címét játék Kris Jenkins hárompontos tőrt a zümmerét Villanova.

a legtöbb Roy Williams játékos visszatért egy újabb Bet 365 futni.Ha azt mondjuk, minden simán ment nekik ebben Final Four nem lenne az igazság.

A Tar Heels, majd egy szörnyű-forgatás este az elődöntőben egy ugyanolyan jéghideg teljesítményt az utolsó – megy 4 a 27 hárompontos földet.

Gonzaga, segített nyolc egyenes pontok Nigel Williams-Goss, vett egy kétpontos előnyét 01:52 balra, de a következő birtokában volt a játék-váltó.

Jackson vett Zinger a labdát a kosárba Theo Pinson és sport fogadás online átalakította a lövés, majd az azt követő szabad dobja, hogy a vezető a jó.Pillanatokkal később Goss-Williams csavart a bokája, és nem tudta felemelni a jumper, ami már adott a Bulldogs a vezetést.

Isaiah Hicks tett egy kosarat, hogy álljon a vezető három, majd Kennedy Meeks, a fúj baj egész éjjel, blokkolt Williams-Goss’ shot és Jackson kapott egy slam, a másik végén, hogy egy kis hab a címben No6 a Tar Heels (33-7).

Joel Berry II kinyert boka sérülések, hogy vezesse a Tar Heels 22 ponttal 7-for-19 lövés.Jackson volt, 16 a 6-a-19 éjszaka, és összességében a Tar Heels lövés 35,6% a játék, hogy menjen el a 36% forgatás szombat esti győzelem Oregon.

Bármennyire is az észak- Carolina győzelem, azonban ez a játék fog emlékezni a három férfi: Michael Stephens, Verne Harris és Mike Eades, a játékvezetők, akik az úgynevezett 27 hibákat a második felében, teljesen kiesett fel az áramlás a játék, és Unibet live elküldte Meeks, Gonzaga hét- élőláb Przemek Karnowski és Zach Collins és egy sereg más, hogy a pad fúj baj.

08:02 balra, Berry behívtak fúj a (talán), hogy kapcsolatba Karnowski és annak lebontását a labdát a nagy ember kezét.De ahogy Karnowski volt csapkodni a labda után, megragadta Berry a nyak körül, és késedelem után, behívtak egy kirívó szabálytalanság az övé.

Ez eredményezte négy egyenes szabad dob, a 52- az összes nyakkendő és booing minden sarkából a hatalmas Phoenix Egyetemi Stadion. Facebook Twitter Pinterest North Carolina rajongók megőrülnek után NCAA bajnokság győzelem