Perth Gloryn Andy Keogh ja Josh Risdon vapautettiin Adelaiden pidättämisen jälkeen

Keoghia pidätettiin epäilyttävään käyttäytymiseen, kun taas Risdon on ymmärretty joutuneen riita-asiaan, kun hän ei ole noudattanut poliisin suuntaa ja lähtenyt alueelta.

Pari on vapautettu poliisin pidättämisestä ja lensi takaisin

Glory julkaisi lausunnon, jossa vahvistettiin, että pelaajia kurditetaan, kun tapahtuma on tutkittu.

“Emme hyväksy mitään käyttäytymistä, joka rikkoo Klubin protokollaa ja kansallisia käytännesääntöjä, “Glory päätoimittaja Jason Brewer sanoi.

” Pelaajat ovat pahoittaneet peliryhmää ja aikanaan antavat anteeksipyyntönsä faneillemme heidän indiscretionsa .

“Pelaajat myöntävät, että tilanne on hämmentänyt heitä, heidän joukkuetovereitaan ja faneillamme, ja he hyväksyvät täyden vastuun huonosta käyttäytymisestään. Pelaajat varmistaakseen, että heidän tuomiot heijastavat Perth Glory FC: n eettisyyttä ja arvoja. “

Irlannin kansainvälinen Keogh on ehdottomasti A-League-kauden rekrytointi, kun hän pudotti yhdeksän maalia 17 ottelussa.

Risdon oli lähellä Socceroosin Aasian Cup -kampanjan soittamista On kallistunut saavuttamaan korkeammat kunnianosoitukset jossakin vaiheessa tulevaisuudessa.

Tapahtuma on huonossa ajassa Glorylle, jota FFA tutkii väitetyistä palkkapäällisistä sääntöjenvastaisuuksista.

Glory Joutuvat uhkaamaan sakkoja tai jopa A-League-kilpailupisteiden telakkaa sen jälkeen, kun heille on annettu viime viikolla näytä aiheilmoitus ilmoitettujen maksujen ilmoittamatta jättämisestä.

Hyödyt, kuten majoitus- ja autovakuutukset

FFA: n henkilökunta tulee tällä viikolla Perthiin tutkimaan asiaa entisestään, kun Glory todennäköisesti paeta, kun Glory on mennyt viimeisen kolmen vuoden aikana. Hieno.

Glory istua yksi piste selkeästi pöydän päällä sen jälkeen, kun se on kerännyt 1-1 tasapeliä Adelaidea vastaan ​​Coopers S: llä Tadium.

Perth pyrkii pysymään tikkaiden yläosassa, kun he suorittavat Melbourne Cityn sunnuntaina AAMI Parkissa.On epäselvää, onko Keogh ja Risdon vapaa pelaamaan ottelussa.

Rate this post