Sheffield Shield lopullinen: Jon Holland pyörii Victoria lähellä voittoa

Jon Holland palasi uransa paras lukuja jättää Victoria radalla kolmen perättäisen otsikoita ensimmäisen kerran toisensa jälkeen kolme Sheffield Shield lopullinen vastaan ​​Etelä-Australia Alice Springs.

Vasemman käsivarren ortodoksinen kiekkoa pyyhkäisi SA ylhäältä vaatiakseen 7-82 kuten South Australia olivat bowled ulos 287, jättäen lähes ylitsepääsemättömiä ensimmäinen sisävuoro alijäämä 200. Victoria kieltäytyi valvoa jatko-ja lyönyt 15 villapaidat lopussa päivän päästä 38-2 päättyessä.

Ensimmäinen sisävuoro vuosisadan maker Marcus Harris putosi keilailu on Chadd Sayers varten Quickfire 21, ja Rob Quiney seurasivat pian Daniel VVorrall ilman pisteitä.Travis Dean (12 ei ulos) ja yöllä watchman Chris Tremain (kolme) oli vielä seisoo close.Virat Kohli sanoo hän ei enää ystäviä Australian vastustajat Lue lisää

Etelä-Australian ahdinko olisi ollut paljon huonompi ja jälkeen alkaa päivä klo 19-1, The Redbacks joutuivat partaalla klo 121-6. Avaaja Jake Weatherald ankkuroitu sisävuoro vain olla kuudes mies ulos 60, ennen alati luotettava hilavahti Alex Carey olettaa roolin alas Jotta hyvin tehty 57. Oli myös alemman asteen osuudet Joe Mennie (36) ja Adam zampa (31).

Victorian tahtiin keihäänkärki James Pattinson (2-47) kerätään tärkeitä veräjä Tom Cooper mutta se oli Hollannissa kuka varasti shown.Jälkeen kahdeksan veräjä matkan vastaan ​​SA viime vuoden lopullinen, Hollanti teki suurimman osan Traeger Park piki, joka on alkanut tarjota joitakin apua uistinta.

Ei ollut kiistaa, kuitenkin siten, Hollannin lbw irtisanominen Travis Head, uusintoja osoittautumassa päätös oli virheellinen paljon kuultavissa harmiksi SA kapteeni hänen katselun uusinta.

Holland, joka pelasi kaksi testiä Australialle Sri Lankassa viime vuonna, sanoo on varmempi kuin koskaan hänen kykynsä palloa. ”Olen hyvä olo (minun keilailu),”, hän sanoi tiistaina. ”Olen tehnyt paljon työtä tällä kaudella, ja tehnyt paljon töitä minun keilailu joten tulin tänne melko varma, että voisin tehdä työtä joukkueen ja minulla oli onni saada muutaman wickets.”

”Se auttaa aina kun on ensiluokkainen vauhti hyökkäys kuten mekin.”

”halusimme bat koko päivän”, sanoi Etelä-Australia maalivahti Carey. ”Tapamme pelata, meillä on tapana pisteet sujuvasti, joten se olisi ollut mukava saada 350 pöydällä.”

Rate this post