Spalletti on edelleen Rooman sydämessä, ei koskaan unohda häntä

Toinen sitoutuminen AS Roomassa tällä viikolla käynnistänyt Luciano Spalletti. 56-vuotias italialainen ruorimies otti joukkueen kutsutulta Rudi Garcia ja aikoo rakentaa tietonsa ympäristön, joukkue päässä pääkaupunki Italiassa hän olisi ollut hänen sydämensä…

AS Spalletti johtanut heinäkuusta 2005 elokuuhun 2009. Engagement Rooma ansainnut kiitos laatutyön Udinese, lähdön jälkeen top italialainen seura, sitten neljä ja puoli vuotta valmentanut Zenit Pietari, joka päättyi maaliskuussa 2014.

“toiminnassaan täällä ole koskaan unohtanut ja Rooman koskaan lähtenyt sydäntäni. Olen innoissani, koska tiedän, mitkä ovat vahvuudet ja arvot tämän kaupungin, seuran ja joukkueen. on jännittävää työskennellä tällaisia ​​ihmisiä. Jos Luulin, että se koskaan tule takaisin?Jalkapallossa Olen nähnyt asioita minulle, jotka olivat epärealistisia ja lopulta tuli. Olen aina toivonut, Rooma on loistava paikka. Kuten sanoin, en koskaan Rooma nestranil. Yhdessä perheeni muutimme vain vuodeksi, poikani oli takaisin tutkimuksiin. On fani AS ja seuran tietää sen, “ sanoi Spalletti.

Giallorossi alle Garciovým johdossa” kärsi “edistystä tyrmäyksellä vaihe Mestarien liigan ryhmään jääneet BATE Borisov ja Bayer Leverkusen ja kahdeksannen kierroksen ristiriidassa toisen seuran, joka hiljattain muuttanut valmentaja – Real Madrid. Serie ne ovat tällä hetkellä viidenneksi seitsemän pisteen pulaa johdon Napoli.

“olemme tilanteessa, jossa meillä on tarve takaisin näiltä jotka tarkkailevat meitä.Olen kuullut paljon lausuntoja monilta ihmisiltä. Meidän täytyy lähestyä sitä vakavasti ja ammattimaisesti, kiitos työn luoda mahdollisuuksia tulevaisuuden, joka tapauksessa, se ei riipu pelkästään meitä. Kun joku menettää pisteitä, kuten tällä hetkellä teemme, se riippuu myös vastustaja. Jalkapallossa on vaikea muuttaa asioita, koska yksi muutos. Mielestäni tällä hetkellä on lähinnä psykologinen ongelma, “ Spalletti uskoo.

Rate this post