Το όνειρο του Nedved έρχεται στη ζωή μετά από 12 χρόνια, η Juventus αναζητά τον τελικό του Champions League

Παρόλο που η Γιουβέντους δεν μετράει πάρα πολύ για τους ημιτελικούς, η Ρεάλ 2: 1 νικήσει στο σπίτι στο πρώτο παιχνίδι στο σπίτι και ελπίζει για έναν τελικό αγώνα στο Βερολίνο. Ο τελικός του διαγωνισμού των εκατομμυριούχων ήταν περίπου 12 χρόνια πριν. Σίγουρα θυμάστε αυτό: η ομάδα στην έκθεση με τον Paul Nedved στα ημιτελικά αποβλήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο Τσέχος μέσος στο δεύτερο παιχνίδι έλαβε μια κίτρινη κάρτα, η οποία τον προετοίμασε για τον τελικό. “Είμαι τόσο λυπημένος γι ‘αυτό, για να πεθάνω”, δήλωσε ο Νεντβέντε τότε. Τα άγγιζαν τρόπαια – τα πιο πολύτιμα – δεν ήρθαν ως παίκτες. Τώρα ονειρεύεται την ίδια ως μέλος της ηγεσίας της Γιουβέντους.Ωστόσο, ο δρόμος οδηγεί μέσα από το αστέρι Ρεάλ Μαδρίτης με τον υπέροχο Cristian Ronald.

“Πριν από το γήπεδο Real, η Juventus περιμένει σκληρό χρόνο”, δήλωσε ο Lippi. “Αλλά η Γιουβέντους έχει τη δύναμη να περάσει από την Ρεάλ. Νομίζω ότι ο Vidal μπορεί να είναι ένας άνδρας που θα είναι το βράδυ “, λέει.” Η ομάδα κέρδισε έναν ιταλικό τίτλο εκ των προτέρων, αλλά ο τελικός του πρωταθλήματος του τελικού του Champions League παραμένει λίγο πίσω στη Serie A. “Η Γιουβέντους περιμένει στη Μαδρίτη για τον πιο έγκυρο και σημαντικό αγώνα τα τελευταία 12 χρόνια. Για να πετύχουμε, πρέπει να παίξουμε πραγματικά σπουδαίοι “, δήλωσε ο Giorgio Chiellini, ο οποίος έχει διατελέσει στο club για δέκα σεζόν. “Δεν μπορούμε να περιμένουμε για τον αγώνα αλλά να περιμένουμε για μας 95 πολύ σκληρά λεπτά”, υπολογίζει μπροστά με τις ρυθμίσεις. Δεν μίλησε για την επέκταση. Και δεν είναι μια εξωπραγματική παραλλαγή.Όταν η Chiellini έπαιξε για Ρεάλ με την Γιουβέντους την κουπονι στοιχηματοσ οπαπ περασμένη σεζόν στο Champions League, κατέληξε με 2-1 για την ομάδα. “Και εξαλείφθηκα μετά το διάλειμμα. Θα ήθελα να επαναλάβω τον αγώνα όταν κερδίσαμε 2-0 στη Μαδρίτη “, υπενθύμισε το 2009 και δύο παρεμβάσεις του Alessandro Del Piera. “Γνωρίζουμε καλά ότι δεν μπορούμε να σταθμεύσουμε το λεωφορείο στο Real και να περιμένουμε το μηδέν να κρατηθεί πίσω.Πρέπει επίσης να επιτεθεί «

Η άμυνα εναντίον μηδέν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ακριβώς έτσι κάποιος nezadaří: Champions League έδωσε μια δέσμη των λευκών φανέλες μπροστά στους οπαδούς τους τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 23 παιχνίδια – η τελευταία στοιχημα κουπονι στοιχηματοσ οπαπ φορά στο διάσημο γήπεδο Santiago Bernabéua neinkasovala. Βαρκελώνη τον Απρίλιο του 2011.

Στοίχημα ότι ακόμη και στη μέση της Ρεάλ επίθεση με δύναμη, που μπορεί να είναι η πρώτη συνολική στη σύγχρονη ιστορία του Champions League για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Και χωρίς vstřeleného στόχο να μην προχωρήσουν.

«Θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο αγώνα, αλλά ξέρουμε ότι είναι αρκετά καλή και ώριμη για μας να τα τελικά πήγε ακριβώς μας», δήλωσε ο Αντρέα Πίρλο, έμπειρος μέσος της Γιουβέντους. < Ο Paul Pogba, ένας από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές στον κόσμο, θα πρέπει να εμφανιστεί στην έκθεσή του μετά από σχεδόν διάλειμμα δύο μηνών.Το Σαββατοκύριακο εντάχθηκε στο πρωτάθλημα ενάντια στο Κάλιαρι και σημείωσε αμέσως. «Είμαι έτοιμος – όπως πάντα όταν είμαι υγιής», είπε ο Pogba

Ήταν πριν από το παιχνίδι με την Ρεάλ Γιουβέντους εξαιρετικά χρήσιμο

..

Rate this post