Sportingbet: Ange Postecoglou pitää olla varovainen, mitä hän haluaa

Kontrasti, että viime kuun vastustajille Englanti. Kun kolme lionia valmistautuu toiseen kansainväliseen turnaukseen, joukkueen suhteellisen vähäinen puute, jota ei odoteta toimivan hyvin, on virkistävä vastakohta Mays of yore -tapahtumaan, kun lehdistö oli melko halukas antamaan itselleen mahdollisuuden päästä pois.Tämä ei tarkoita sitä, että tiedotusvälineet eivät vieläkään saa innoissaan aika ajoin, kuten Ange Postecoglou huomautti sen jälkeen, Sportingbet bonus kun hänellä oli Sunderlandin 2-1-hävikki.

“Se on välttämätöntä [saada enemmän pelaajia pelaamaan huippukilpailuissa], mutta se ei tapahdu, ennen kuin pääsemme eroon tästä käsityksestä itsellemme “, Postecoglou sanoi. “Englantilaiset pumppaavat Marcus Rashfordin taivutetun ristin ja kunnon lentopallon perusteella, minkä jälkeen hän ei tehnyt paljon.

” Mutta hän pelaa Manchester Unitedissa ja hänellä on iso, Sportingbet rasva sopimus, ja olen varma, että hän nousee eri tasolle sen vuoksi.Joistakin syystä tuntuu siltä, ​​että Tom Rogic tai Aaron Mooy eivät ole yhtä arvokkaita tällaisesta ansioista. ”

Rashford ei kenties ole paras esimerkki: jos et voi innostua 18-vuotisesta – Kuka on ollut loistava valo kauhistuttavassa kaudella jossakin maailman suurimmista klubeista ja teki sen kolmen minuutin kuluessa Englannin debyyttinsä, niin milloin voit? Valmentajana on kuitenkin se, että Englannin tiedotusvälineet puolustavat australialaisia ​​vastustajia paljon vakuuttavamman marginaalin takia, kun se tulee edistämään omia.

Kauden jälkeen hänellä on ollut, Mooyn pitäisi Sportingbet olla isompi tähti kuin hän on Australiassa.Silti keskikenttäpelaaja on jo vakiinnuttanut itsensä välttämättömänä Socceroo -tapahtumassa ja vuonna 2017 järjestettävän Confederations Cupin, maailmancupin ja 2019 Aasian-cupin jälkeen, on kolme merkittävää kansainvälistä turnausta, jotka ilmestyvät vain 18 kuukauden ajan . Ennen kaikkea on aika siirtyä oikeaan eurooppalaiseen klubiin, päästä asumaan ja aloittaa prosessi, josta tulee kotitalouden nimi.

Saatat silti olla, että sinun täytyy lähteä A-liigasta (Mooyn kansainvälisyys olisi helpompaa, jos hän olisi kiinalainen, korealainen tai japanilainen, koska Aasiasta tulee aina tärkeä kiinnostus seuraavaan mahdolliseen tähtiin), mutta näin ei aina tapahdu.Englannin tiedotusvälineet, joiden tukena on yksi suosituimmista kotimarkkinoista, on jalkapallomaailmassa Sportingbet vaikutusvaltaisin ja voivat antaa kansainväliselle tähtiasemalle pelaajia lähes välittömästi. Se on isompi, brasher ja kovaa kuin sen Australian vastapuoli.

Alas, jalkapallo paina on verrattain melko lempeä, vaikka on satunnaista savage pois muualta. On sanatonta sopimusta, että peli on yhä kasvussa ja jatkuva kritiikki ei tarjoa mitään myönteistä tarkoitusta.Rajatuilla markkinoilla, joissa rugby-liiga, Australian säännöt jalkapallo ja kriketti kilpailevat faneille, rahoille ja kattavuudelle, jalkapallomaailman jalkapalloilijoiden etujen ei tarvitse säännöllisesti alentaa pelin, seurat, valmentajat ja pelaajat. (Jalkapalloliitto Australia näyttää kuitenkin poikkeavuudeltaan) .Socceroos alas Kreikkaa myöhässä lakko Matthew Leckieistä Lue lisää

Jos haudata haluttomuus, on myös ylimielisyyttä liian paljon – ei välttämättä huono asia. Englantilaisella miekalla on monta reunaa. Hype voi olla hyvä, tehdä asioita jännittäviksi, lisätä glamouria ja stardustia, mutta se on haittapuolena kaikelle. Kritiikki voi joskus olla villi. Maineet rakentuvat nopeasti ja tuhoutuvat vielä nopeammin.Australialaiset ajattelevat, että heillä on pitkä unikon oireyhtymä; Englanti on äidinkieli tässä suhteessa. Katso vain maajoukkueen ja Sportingbet erityisesti sen valmentajien painetta vuosikymmenien aikana. Lontoon lehdistö auttoi David Beckhamia yhdeksi suurimmista urheilujuhista kansantalouden historiassa, mutta hän meni nopeasti kultaisesta pojasta kansalliseen häpeään, kun hänen punaisen kortinsa oli vuoden 1998 MM-kisoissa – ja takaisin. Onneksi Goldenballs, hän oli tehty ankara tavaraa ja taju tarpeeksi käyttää mediaa hänen etuaan. Kaikki eivät ole.

Seuraavassa on aina vain yksi klubi tai kaksi kriisissä vain muutaman huonoja tuloksia ja valmentajia, jotka joutuvat käsittelemään viikkoja ja kuukausia kysymyksiä ja spekulaatiota tulevaisuudestaan.Ei pidä mainita siirto tarinoita, huhuja, kommentteja, mielipiteitä ja linkkejä, jotka voivat tulla kuuroille ja tyhjiksi. Vaikka on totta, että Australia voisi kiistatta ajaa jalkapalloketjunsa Sportingbet hieman voimakkaammin, ehkä jalkapalloympäristö on terveellisempi kaiken melun puuttuessa. Postecogloun pitää olla varovainen, mitä hän haluaa.

Rate this post