Sportingbet kieltää Englannista olevan kyyninen joukkueen johtajana Ranskassa

Roy Hodgson vie Englannin joukkueensa Euro 2016: een maanantaina vaatien, että hän tahtoo heitä vastustamaan kiusausta olla “kyynisiä” eikä ole tarvetta kehittää kauheaa reunaa Wayne Rooney on sanonut joukkue hyväksyä. Wayne Rooney: Tämä Englannin joukkue on potentiaalia olla parasta mitä olen pelannut. Lue lisää

Rooneyn vaatimus siitä, että Englannissa oli kehitettävä “tämä nastiness” World Cupin jälkeen Eric Dierin seurannassa – Portugali – sanoo äskettäin, että Hodgsonin tiimi tarvitsi “älykkäämpiä reunaa”, kun se oli voittanut vapaapotkut ja tietäen “kuinka Sportingbet Brasil tuulella ihmisiä ylös ja miten kiihottaa.” Hodgson mainitsi Harryn esimerkin Kane-vastaus Bruno Alvesin punaisen kortin haasteeseen Englannin viimeisessä lämmittelypelissä Portugalia vastaan ​​viime torstaina, jolloin Englannin hyökkääjä kaatui päähän, mutta heti palasi takaisin ja alkoi jahtaen palloa.Muut pelaajat saattavat olla yrittäneet vaikuttaa tuomariin tekemällä vahinkoa, mutta Hodgson ylisti Kanea käyttäytymisestään ja ei noudata Roonin tuomaria, että Englannin “rehellisyys” on mahdollinen heikkous.

“Valitettavasti tämä on hyvin kova asia opettaa “, Hodgson sanoi, kysymykseen siitä, pitäisikö Kane pysyä alas. “Luulen, että sitä on opetettava, jos sitä opetetaan, Sportingbet hyvin varhaisessa vaiheessa olla osa kulttuuria, ja olen sanonut monta kertaa, että en usko, että se on osa kulttuuria.

“Harryn ensimmäinen vaisto, kun hän ei saanut potkaista vakavasti, oli jatkaa ja tehdä jotain pallon kanssa.Jotkut saattavat sanoa, että tämä on hyvin kiitettävää, toiset saattavat sanoa: “Sinun täytyy mennä alas, sinun on oltava kyyninen.” Mutta mielestäni kyynisyys on melko vaikea valmentaja.

Tuomari teki vielä oikean päätöksen ja Kane ei tarvinnut Sportingbet mennä alas tähän tilaisuuteen. Siihen tulee tilanteita – ja minä otan asian – kun on olemassa [mahdollinen] rangaistus, mutta pelaaja pysyy jalkojensa päällä ja ehkä silloin se on erittäin tärkeä kysymys. Mutta taas, voin vain sanoa, että minulle on vaikeaa olla englanti, jotta voisin yrittää opettaa ihmisille sellaista peliä, jota en ole koskaan tilannut eikä he ole tilannut.

” En aio viettää valmennusaikaani opettamalla pelaajia pysymään alas ja tekemään vammoja. Haluan opettaa pelaajia puolustamaan paremmin ja hyökkäämään paremmin.Se on mitä olen yrittänyt tehdä Englannissa neljä vuotta ja jatkaa. “Englannin ensimmäinen ottelu on Venäjää vastaan ​​Marseillessa lauantaina eikä ole koskaan voittanut avauspeliä EM-kisoissa , onus on joukkueen päästäkseen kentälle käynnissä. “Mitä olen oppinut enemmän kuin mitään on: älä menetä ensimmäistä peliäsi, mitä tapahtuu”, sanoo James Milner, jonka seitsemän vuoden Sportingbet kansainvälinen uran on neljänneksi tärkeä finaali, kun hän esiintyy Ranskassa.

“On hienoa voittaa se ja lähteä lentäväksi aloitusajaksi, mutta jos et voi saada tätä voittoa, varmista, että olet vakaata ja älä myönnä myöhään etsimään voittajaa.

“Varmista, että sinulla on vankka aloitus, ainakin tasapeli, sillä heti kun menetät ensimmäisen pelin kolmipeliryhmässä, asetat itsesi paineen alaiseksi.Se on suurin asia.Menemme sinne ja yritämme voittaa, mutta jos olemme vakaita ja varmista, että sinulla on ainakin piste, joka antaa sinulle tukikohdan. ”

Joukkue, joka lentää Ranskaan Lutonista Maanantaiaamun odotetaan vierailevan Stade des Bourgognes -koulutuskantaansa Chantillyssä Pariisin pohjoispuolella Sportingbet kevyesti istunnossa myöhemmin, kun he pyrkivät rakentamaan kolme peräkkäistä – ellei täysin vakuuttavaa – ennen turnausvoittoa. </P >

Ryan Bertrandin pitäisi olla mukana, kun hän on toipunut lihasten loukkaantumisesta, joka ohjasi hänet Portugalin voitosta, vaikka Southamptonin täysipainoinen pelko on voinut menettää paikkansa Hodgsonin ensimmäisessä joukkuevalikoimassa Danny Roseen. Vaikka pohdintaa, että Englannilla on parannettava Portugalia vastaan ​​esittämä näyttelijä Euro 2016: ssa, on luottavainen, että joukkue voi vauhdittaa, kun kilpailu on käynnissä. “Meillä on kolme voittoa kolmesta vastaan ​​erilaisesta, mutta vaikeasta oppositiosta ilman paras jalkapalloa”, sanoi Milner, joka sai 60. capin Portugalia vastaan. “Meillä on pyydyksiä käydä läpi ja haluamme huippua Sportingbet turnauksessa. Euro 2016: täydellinen opas jokaiselle joukkueelle ja kaikille Ranskassa toimiville pelaajille Lue lisää

” Teemme hyviä asioita, meidän on parannettava muita asioita ja voimme ehdottomasti pelata paremmin ja parantaa – mutta joukkueella on vähän kaikkea.Voimme pelata monenlaisia ​​muodostelmia, on pelaajia, joilla on niin monia erilaisia ​​vahvuuksia – vauhtia, huijausta, vakaita pelaajia ja puolustautuneempia pelaajia – joten luulen, että ryhmänä meillä on niin paljon vaihtoehtoja.

“Joten meillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja ja paljon pelaajia, jotka haluavat pelata peliä. on ollut hyviä vuodenaikoja. Poikien yläpuolella [Jamie Vardy ja Kane] sijoitti 50 maalia, Dele Alli oli hieno kausi, Wayne ja Chrissy [Smalling] ovat juuri päässyt voittamaan FA Cupin, joten on paljon pelaajia myös korkealla , joten on hyvä aika mennä turnaukseen. Haluat vain, että nämä pojat ratsastavat tämän korkean luottamuksen ja huippumuodon aallon ja vievät sen Ranskaan. ”

more: https://en-betting.com/sportingbet-bonus-de-boas-vindas

Rate this post