Australian pettymys jääkiekossa pyöräilijöinä on sekoitettu päivä radalla

Australian miesten jääkiekkoliimi oli niputettu olympialaisiin viimeisellä neljänneksellä, ja se laski 4-0: n tappion takia, mikä oli yöllä huomattavasti Hollannin ylivoimaisesti.

Hollantilaiset, toiseksi Australian takana maailman rankingissa, päätyivät Deodoroon, joka aloitti pisteytyksen vain 49 sekuntia pelin jälkeen Billy Bakkerin kautta.

Australialaiset eivät voineet saada jalansijaa otteluun, ja kun Bob de Voogd lisäsi toisen hollantilaisen toisella neljänneksellä, kirjoittaminen oli seinälle.Austalian urheilijat kiellivät Rion rannoilta pimeän jälkeen Lue lisää

Muita tavoitteita olivat Valentin Verga ja Mink van der Weerden, kun hollantilaiset päättivät Australian merkittävän voitonmitalit kuuden peräkkäisen olympiakulun aikana – ja menivät jonkin verran kumoukselliseen tappioon, jonka he kärsivät viimeisen kerran molempien osapuolten kokoonpanossa. 2008 Beijing Games.

Velodromessa Australian pyöräilijät ha d a mixed morning koska Matthew Glaetzer jäi pronssiin miesten sprintissä.Venäläinen Denis Dmitriev edusti Etelä-Australian molemmissa kilpailuissaan, ja Glaetzer oli neljäsosassa.

Naisten sprintissä sekä Stephanie Morton että Anna Meares menettivät alustavan 1/16-kuumuuden, Venäjän Anastasiia Voinova ja Liettuan Simona Krupeckaite.Veteraani Meares kuitenkin ratsasti loistavasti voittaakseen karsintakilpailun ja voitti viimeisen kahdeksan. Annelise Rubie ja Morgan Mitchell yrittävät tulla urheilijoiksi, kun he haluavat tulla Australian ensimmäisiksi, kun suuri Cathy Freeman pääsee 400 metrin päähän

Lähitulevaisuus Linden Hallille (kahdeksas) ja Zoe Buckmanille (yhdeksäs), jotka myös jättivät 1500 m: n loppuottelussa, kun Jenny Blundell ei myöskään onnistunut pätevöityä.

Mutta parempia uutisia miesten hyppyyn, jossa Brandon Starc – Brotherin Test cricketer Mitchell – on pätevöity 12 parhaan joukkoon finaalissa, jossa menestyksekäs hyppy on 2,29 m.

Purjehduksessa austenialaiset serkut Jason Waterhouse ja Lisa Darmanin pidensi johtoaan Nacra 17: ssä kilpailussa 10.Parilla on kaksi muuta kisaa ennen viimeistä mitalirajaa ja 12 pistettä ennen toista Italiaa.

Vesiurheilussa Australian miesten joukkue katsoi pitävänsä neljäsfinaalissa toiveensa elossa vakuuttava 12-7 voittaa voittamaton Kreikka, mutta myöhäinen järkytys Unkarista, joka voitti isännät Brasilia myöhemmässä pelissä, on tarkoittanut, että Sharks ovat jääneet pois, ja päättyen viidenneksi ryhmässä.

Australian rantalentopallo toivoo, että Taliqua Clancy ja Louise Bawden ovat luopuneet kolmesta kultamitalin USA: n Kerri Walsh Jenningsista ja hänen uuden kumppaninsa April Rossista naisten neljännesjääkäriin.

Australian duo romuttui hyvin, mutta hienoja koskettavia ja yliluonnollisia Ystävyys parani hyvin, 21-14, 21-16.

Koripallossa Boomers on jatkanut vahvaa ryhmäkohtaista muotoilua, joka karsii neljännen voiton Venezuelan vastaisesta kampanjasta. 81-56.

Australia viimeistelee toisen Yhdysvaltain takana g roup A, ainoa puoli, joka on voittanut Boomersin, ja tulee kohtaamaan kolmas sijoitettu ryhmä B-ryhmästä vielä kesken – kun nopatut kierrokset alkavat.

Mahdollisesti vakava vahinko Cam Bairstowin eteenpäin oli vain hapan huomata, kun Aussie bigman jättää tuomioistuimelle mahdollisen sijoiltaan.

Rate this post