Bath rikkoa Newcastlen kun George Ford hallitsee korkeimman kahdeksan yrittää

Todd Blackadderin vallankumous otti täyden lennon, kun Bath osoitti uuden häikäilemättömän juovan lähettämällä Newcastlea suurimmalla liigavoitollaan 15 vuoden aikana.

Kauden avauspeli laajennetussa virkistysalueessa näki Bathin kunnianhimoa kentän ottelun, jonka omistaja, Bruce Craig, pois.Bath ihastui väkijoukkoon kahdeksalla yrittämällä vaatia suurimman voittomarginaalinsa vuodesta 2001, joka oli valmistunut 18 pistettä George Fordin bootista.

Englannin fly-half oli imperious koko, vaikka sitä harvoin annettaisiin enemmän mukavasti iltapäivällä. Semesa Rokoduguni sijoitti kaksi kertaa ensimmäisellä puoliskolla, Dave Attwoodin toinen ottelu ja Matt Banahanin, Kane Palma-Newportin ja Elliott Stooke valmisti kierron, joka alkoi kiistellyllä rangaistustyökalulla. Watspsin Jimmy Gopperth sinetti voiton kieltää Leicesterin paluu Lue lisää

Falconsille tämä ei ollut mitään nöyryyttävää. He olivat varjon puolella, joka voitti Sale viime viikolla.Ei ollut yhtään raakaa intoa ja fyysisyyttä, joka sopii Bath-tiimiin, puuttuivat Taulupe Faletau ja Dave Denton loukkaantumisesta, jota Dean Richards uskoi olevansa ottamassa. Tällaiset ajatukset olivat kauhistuttavia, kun ei tee omaa taloa järjestyksessä.

Newcastlen päävalmentaja oli kuitenkin täynnä kiitosta Fordin panoksesta Bathin voittoon. “Luulin, että George Ford oli erinomainen. Hän oli ylivoimaisesti paras pelaaja kentällä ja tiesi tarkalleen mitä tehdä ja milloin se tehdään. Hän ohjasi pelin heti pois. Hän juoksi näyttelyn. Se on luultavasti yhtä suorituskyky kuin sinä saat. Hän oli erinomainen päivä. ”

Newcastle ei rekisteröinyt pisteitä vasta viiden minuutin kuluttua siitä, kun Ally Hogg kosketti ironista kippis, vain Joel Hodgsonin siirtymistä vastaan.Niinpä he olivat heidän onneaan. He olivat myös tuskallisen naiivia, kun peli oli voitolla, kun Mike Delany potkaisi hallussapitoa ja Falcons epäonnistui hallitsemaan kymmenen minuutin ajan, kun siipi Vereniki Goneva oli sin-bin, jossa he myönsivät 21 pistettä.

Heillä oli oikeus tuntea olevansa haavoittuneita avauspyrkimyksissä. Johtava 6-0 Fordin kautta, Bath käynnisti toisen vastahyökkäyksen Rokodugunin kautta. Siipi yhdistää tavallisen vauhdinsa hienolla kosketuksella ja näytti vaaralliselta aina, kun hän kosketti palloa, pudottaen epätarkasti ja selviytyivät helposti.

Goneva näytti ottavan pallon Tom Homerilta, kun he ja Rokoduguni karkasivat pallo yli tryline.Sen sijaan Gonevan hallitsi, että hän oli tarkoituksella lyönyt pallon pois pelistä ja erotuomari Ian Tempest hävittänyt keltaisen kortin sekä antamaan rangaistuskokeilun. Worcester piti vetoa Gloucesteriin derby thrillerissä Lue lisää

Bathin häikäilemättömiä raitoja tuli ulos hyödyntämään Gonevan jättiläisen kehyksen jättämän kuilun kolmella yrityksellä kahdeksan minuutin aikana, jotka tekivät tämän ottelun tehokkaasti puoliksi kilpailuksi. Kahn Fotuali ” i kahdesti yhdistetty Banahanin kanssa ennen kuin antelias pomppia antoi siiven pyytää yrittää. Rokoduguni tapasi sitten kaksi kertaa liikkeitä, jotka laivasto-jalka Jonathan Joseph keskiviikkona aloitti, kun Bath siirtyi pois näkyvistä, 32-0 tauon jälkeen. Viime vuosina Bath on voinut pakata liikkeen ja ratkaista mukavaan iltapäivätyöhön.Mutta tämä on Bath-puoli, jota Blackadderin All-Black -tyyppinen ajattelu ja kaikki ajatukset päästyään irrotettiin nopeasti, koska toisella puoliskolla oli vähän väsymystä Falconsille. Aivan kuten Uusi-Seelanti, Bath hajui veren ja poisti tiimin, joka lopulta osoittautui helppoa saaliiksi. Isännät kulkivat vielä neljä kertaa, kolme niistä nopeasti otetuista rangaistuksista, jotka houkuttelivat Newcastlea nappistaen yhä uudelleen. Falcons ei onnistunut keräämään, että Bath ei enää kiinnostunut potkaista nurkkaan ja toisella puoliskolla tuli kuin Groundhog Day. Tapaan rangaistus, kaksi passtia ja yritä.

Ensimmäinen seurasi Banahanin ensimmäinen nousu, joka nyt pelasi keskellä, kun Palma-Newport floppasi. Zach Mercer, hänen debyyttinsä, sitten vetää kaksi puolustajaa ennen kuin hän luovutti Attwood helppo pisteet.Hodgsonin yrittäminen oli suljettu pois risteyksestä ennen kuin Hogg kävi nurkassa, kun taas Hoggin yrittäminen oli suljettu ristiin. Newcastle ainakin vältti maalata tulostaulua. Silti Stookilla oli vielä aikaa väittää Bathin kahdeksas.

Rate this post