Boleslav – Jablonec 1: 1, vieraat asettuivat, mutta Mestarien liiga on poissa

“Voitto olisi auttanut meitä, joten olemme edelleen paineita, työntää meitä kilpailijat alhaalta”, sanoi valmentaja Boleslav Karel Jarolím.

surullisempaa mutta voi Jablonec, jolla on ollut vähän mahdollisuuksia toiseksi taulukossa, joka takaa Mestarien liigan Mestarien liigan etenemisen. Sparta joutui pitämään se vain kahden viimeisen kierroksen saada yhden pisteen.

Kaksi kilpailijat viime päivinä kokoontui kaksi semifinaali ottelut FARC Cup, joten hän ei ollut paljon enemmän yllätyksiä. Molemmat valmentajat kuitenkin yrittivät tehdä vähäisiä muutoksia raportissa. Varsinkin Jablonec käyttöönotto Masopust oikealla puolella puolustus liikaa heiltä odotetaan.

Mladá Boleslav oli aktiivinen. Skalákin ammuntayritykset eivät ole vielä onnistuneet, mutta 13.minuutti rajaheitto jättänyt Mager, joka kääritään puolustaja ja ampui kulmasta. Laukaus yllätti maalivahti Hruby, jotka eivät tehneet joitakin väliintuloa, ja kotimaan johtaa.

“Entry Ottelun emme toimi, ensimmäinen puoli oli huono, liikuttamatta. Saimme halpa maalinteossa autoa ja työntää kilpailija meille “myönsi valmentaja Jaroslav Šilhavý Jablonec.

” Pallo putosi minut autosta, joten käännyin ympäri ja löi häntä. Olet nähnyt loput “, hän sanoi Magerille. Jotta Jablonec yrittänyt vertailla Kopic joka meni kulmasta yksin päärynät, mutta se osui net.

Jo ennen hänellä oli puoli korvike DURIS kotiin ja Mladá Boleslav lähti pelaamaan kaksi hyökkääjän korkea Mager ja Wagner.Jablonec Gross maalivahti oli oman aikansa ja tarjotaan mahdollisuus potkia väärään Zahustelovi, jota kuitenkaan ei käyttänyt sitä.

Kuitenkin karkeat virheet ja kärsi poločasovým vuorottelu peli ja osuma neljäkymmentä Špit joka peluuttaa liigan viime lähes vuosi sitten. Mutta vieraat järjestetään mahdollisuus Zahustela.

“Meidän piti pyörittää maalivahdeille terveydellisistä syistä ja Michal Špit pitäkäämme. Minun täytyy onnitella häntä, meni kiinni penkin pitkästä aikaa “Silhavy tyytyväisiä.

69 minuuttia verrattuna Mingazov, jotka jäivät kalkin ja paljastui jälkeen Crnkiče ulos tarkasti. Hän voisi palata nopeasti Mladá Boleslav johtajuutta Zahustel mutta selkeä mahdollisuus jälleen epäkypsiä nukkumaan.Maalivahti veteraani sitten säilytti pisteen viisi minuuttia ennen loppua, kun hän neuvoi ja vuoto Vacek.

“Zahustel erityisesti Vacek ollut mahdollisuus tähän olisi varmasti parempi ladata. Tästä näkökulmasta suuri menetys “, vastasi Jarolim. “Vastustajalla oli kolme suurta mahdollisuutta vastaan. Vacek minun mennä yksin, mutta voin předkopnul ilmapallo ja samanlainen tilanne oli myös Zahustel. Se on minun ratkaisu voisi olla parempi, “arvioida uni.

Mutta toisaalta pidetään kodin maalivahtia kun Hruska voitettava hyvän mahdollisuutensa, kun kulmapotkusta vuorotellen hyökkääjä Dolezal.

Rate this post