Chelsean José Mourinho -renkaat Eden Hazardista No10 ennen Spursia

Se oli mitä Hazard oli itse ehdottanut, kun hänellä oli sydäntä sydämeen Mourinhon kanssa ennen Capital One Cup -lippua Stoke Cityssä 27. lokakuuta ja muutto toimi sinä yönä. Vaara oli hyvää, vaikka hän kaipasi ratkaisevaa potkia rangaistuspotkukilpailussa, kun Chelsea lähti kilpailusta.

Se on ollut sekalainen laukku häntä varten. Hän oli huono ja nostanut torstaina Liverpoolissa neljä päivää myöhemmin. Viime viikonloppuna, kun hänet palautti rooliin, hän oli erinomainen Norwich Cityn, myös Stamford Bridgen, tärkeässä voitossa.Hän oli jälleen vasemmalla Mestarien liigan voitolla Maccabi Tel Avivilta tiistaina yönä.

Mourinho näyttää siltä, ​​että hän on päätynyt mieleensä ja arvioi hänen kommenttinsa ennen sunnuntain derby-vierailua Tottenham Hotspuriin , olisi hämmästyttävää, jos Hazardille annettaisiin lisämahdollisuus nro 10.

Mourinhoa ​​pyydettiin nimeämään täydellinen No10 ja hän esitti kaksi heistä – Wesley Sneijder ja Deco, joiden kanssa hän työskenteli Internazionale ja Porto, vastaavasti. Mesut Özil, nykyään Arsenal ja hänen pelaajansa Real Madridissa, pidettiin “erittäin hyvänä”. Sneijder ja Deco, Mourinho sopivat, olivat täydellisiä. He voisivat puolustaa, luoda ja viimeistellä.Voisiko Hazard jäljitellä niitä? “No 10?” Mourinho sanoi. “En usko niin.”

Mourinho on sanonut, että Hazard toimii hyvin vasemmalla, koska hän on usein miehensä kanssa yksi, ja hän voi käyttää tahtiaan ja taitoaan paljastaa hänen vastustajansa. Se voi olla tungosta hänelle keskellä. Mutta kun Mourinho tarkensi erityisvaatimuksensa pelaajalle, joka kesti hänelle nro 10, hänestä tuli selvää, että Hazard ei mitannut; että hänellä oli huoli hänen asenteistaan ​​asioiden puolustavaan puoleen.

“Meillä on erilaisia ​​käsitteitä No 10, minä ja häntä”, Mourinho sanoi. “Minulle No10 tekee paljon asioita. Pallolla ja ilman palloa.Niinpä No 10 on minulle erityisen erikoinen pelaaja, kun pelaan sellaisen kanssa, joka tällä kertaa Chelseassa olen ollut.

“Ensimmäisellä kaudella pelattiin ilman No10. Pelasimme kahdella No8silla. Kahdessa keskikenttäpelaajajärjestelmässä ja toisessa No10: ssa vaadin paljon No10: sta. Kyllä, odotan hänen tekevän työtä. “

Mourinho sanoi, että Hazard ei tee tarpeeksi ilman palloa.

” Sanotko tai pyysitte? ”

“Kysyn”, vastaus tuli.

“Me olemme OK nyt”, Mourinho sanoi. “Tiiminä puolustamme paremmin.No 10, minulle, on kahdeksan ja puoli, kun joukkue menettää pallon ja hän on yhdeksän ja puolet, kun joukkueella on pallo. “

Chelsea on voittanut kolme viimeisestä neljästä ottelustaan ​​kaikissa kilpailuissa, mutta silti on jatkuva järkeä joukkue, joka taputtaa sujuvaa. Tottenham on aallon päällä ja ne alkavat suosikeiksi. Hänen klubinsa 15. sijalla ja heidän puolustuksensa murroksissa Mourinho puhui siitä, että hän “on oppinut elämään ilman voittajien otteluiden onnellisuutta”.

Hänelle on jäänyt metsästämään merkkejä noususta. “Olemme tunteneet pieniä eroja,” Mourinho sanoi. “Esimerkiksi Maccabi, he voisivat saada kaksi kertaa 1-1. He eivät. Pari minuuttia myöhemmin saamme vapaapotkun. Kaksi-nolla. Hyvästi.Se oli ensimmäinen kerta, kun tunsimme, että peli voisi mennä toiseen suuntaan, ja se ei. Se on erittäin hyvä tunne. “

Rate this post