Diego Costa tavoite Chelsea voitti Norwich lopettaa katastrofi

Voisit kuulla hiljennyksistä Stamford Bridgen ympärillä lopullisessa pilliin, kun Chelsea lopetti kolmen suoran liigan voiton, vaikka kukaan ei ollut niin kovaa kuin José Mourinhon.

Takaisin tavalliseen elinympäristöönsä hänen puolellaan kerran mahdotonta linnoituksen hänen yhden ottelun stadionien kieltoa, Mourinho käytti suurimman osan viimeisen 20 minuutin tämän hermostunut voittaa Norwich liimattu hänen istuin penkillä. Chelsea’s Eden Hazard näyttää kuin hän on herännyt hämmentävää unta | Barney Ronay Lue lisää

Kun erotuomari, Craig Pawson, lopulta puhalsi kokopäiväisesti vahvistaakseen Diego Costan toisen puoliavoitteen ottelun voittajana, Chelsean manageri antoi itselleen lyhyen lyönnin ilman voitosta ennen katoamista tunnelissa.

“Se oli vähän helpotus”, hän myönsi. “En ole hermostunut penkillä, olen kunnossa, olen kunnossa.Mielestäni emme ansaitse viimeisten neljän minuutin syke. Luulen, että ansaitsemme nauttimaan viimeisistä kolmesta, neljästä minuutista kahdella, kolmella, neljänneksellä, rento. Mutta emme voineet. “

Huolimatta Costaen kolmannesta Premier League -tapahtumasta, että Norwich olisi voinut helposti voittaa taajuuskorjain myöhässä, voisi suurelta osin johtua hänen epäonnistumisestaan ​​ottaa enemmän kuin yksi perimys mahdollisuuksista, jotka tulivat hänen tielleen. Viime vuoden tämän vaiheen aikana Espanjan kansainvälinen pelaaja oli voittanut 11 kertaa Premier-liigassa, mutta hän näyttää varjoiselta pelaajalta.

Pedro, Costa hukattiin ensimmäisen puoliajan parhaat mahdollisuudet, kun hän tunsi liian kauan ja John Ruddy kieltäytyi Norwichin maalista.Tämä kaipaaminen ei ollut kovin hyvin vastaan ​​Chelsean kouruissa, ja Mourinho on pitänyt harkita korvaavansa hänen hyökkääjänsä hetkiä ennen kuin pelin keskeinen hetki tuli. Cesc Fàbregas otti nopeasti vapaapotkun Norwichin puolustuksesta kylmänä ja tällä kertaa Costa löysi nurkan verkon.

“Jos jouduin valitsemaan jonkun pisteet voittopotiksi, menisin täsmälleen hänen kanssaan , “Mourinho sanoi. “Jokainen peli, jota et pistä tavoitteita, saa 5kg enemmän. Sinulla on raskasta ja paine on olemassa.

“Ensimmäisellä puoliskolla hän kaipaa kahta mahdollisuutta. Toinen viimeinen minuutti on todella iso. Joten se oli hänelle tärkeä.Tärkeää meille, tulos ja tavoite, mutta luulen myös hänelle. “

Mutta jos tämä päätyy käännekseen Costa ja Chelsean kaudella, Mourinho tietää, että Eden Hazard ansaitsee yhtä paljon luottoa. Belgian on näyttänyt siltä, ​​että hänellä on maailman paino olkapäillä viime kuukausina, mutta tarjosi ajoissa muistutuksen hänen laadustaan ​​juuri kun Chelsea tarvitsi häntä.

Mourinho nousi ylistämään häntä muualla kotijoukkueen kannattajat, kun hän oli korvannut loukkaantumisajan energisen suorituskyvyn jälkeen, joka olisi pitänyt luoda ainakin yhden maalin, Costa oli parhaimmillaan.Loppujen lopuksi kuitenkin oli yksi hetki epäröimättä hyvin järjestäytyneestä Norwichin puolustuksesta, joka osoittautui ratkaisevaksi, paljon Alex Neil’n kiusaamista varten. Arsenal upposi Mikel Artetan omalla maalilla West Bromwich Albionissa Lue lisää

“Ensimmäinen asia, jonka meidän pitäisi tehdä, on saada pallon ympäri lopettamaan sen ottaminen nopeasti tai ottaa palloa kanssamme ja jopa palauttaa kantansa nopeammin”, valitti Norwichin johtaja, joka tunsi myös, että hänen puolellaan olisi voinut olla rangaistus, kun Robbie Brady kaatui nopeasti vetäytyvän Willianin ensimmäisellä puoliskolla. “Tuo pieni loppu keskittyminen maksoi lopulta ottelun.”

Viimeisten tulosten jälkeen Mourinho on kiitollinen siitä, että se teki.Vaarana syrjään, Chelsea edelleen näyttää varjopuolelta joukkue, joka voitti otsikon viime kaudella ja päätös pudottaa César Azpilicueta ja pelata Brasilian teini Kenedy pois asema vasemmanpuoleisessa kuvastaa niiden syvyyttä. Branislav Ivanovic teki ensimmäisen alustaan, koska 3-1-kenttä kohtasi Southamptonia vastaan ​​lokakuun alussa, vaikka puolustus- ja hyökkäyskohdat eivät näyttäneet olevan yhteenkuuluvuutta.

Parempia puolia vastaan ​​he varmasti mutta Mourinho oli kyllin realistinen myöntää, että heillä on vielä paljon työtä ennen kuin kausi on melkein lähelle. “Meidän täytyy mennä peliin pelin jälkeen”, hän sanoi. “Mutta sanoin jo, että neljäs kanta minulle ei ole mahdoton tehtävä. Jos pyydät minulta otsikon, jota sanon mahdoton tehtävä.Ehkä Tom Cruise voi tehdä sen “, hän sanoi iltapäivällä ensimmäisen hymyn hinnalla.” Se on monimutkaista, koska sinun on palautettava pistettä neljästä ehdokkaasta. Mutta palauttaa kantoja ja pisteitä joukkueisiin, jotka tavallisesti ovat keskellä pöytää ja tarttumaan yhteen niistä, jotka menevät ylös ja joilla on myös hieman romahdus varmasti, koska kaikilla on. Mutta ottelu ottelun jälkeen. “

Rate this post