Durhamin Scott Borthwick pitää yllä Yorkshiren maksua otsikosta

Tämä on kauden liiketoimintakausi, kun se on länsimaisen mestaruuden mestaruudesta, mutta myös ajanjakso, jolloin yksilöiden tulevaisuuden polkuja kartoitetaan.

Scott Borthwick, Durhamin kämppäkaveri joka on vastuussa Yorkshiren tittelin tänä keskiviikkona, on yksi niistä päätöksistä tehdä tästä asiasta ja hänen on ilmoitettava työnantajilleen ennen kuukauden loppua. Surrey, Durhamin vastustajat ensi viikolla, ovat tehneet tarjouksen ja 26-vuotias on ymmärretty olevan repeytynyt jäljellä kotona luoteeseensa tai Mark Stonemanin etelään.

Ei, että ulkopuoliset näkökohdat häiritsivät häntä.Yli kaksi ja puoli tuntia, vasemmanpuoleinen pelaaja soitti jokaisen pallon sen ansioista ja voitti testauspyrkimyksen erityisesti Jack Brooksia vastaan ​​korostamaan kurinalaista lähestymistapaa juosta keräämiseen, mikä varmisti, että Englannin valitsimet kiinnostuivat uudestaan ​​aiemmin tällä kaudella. Hänen puolen vuosisadansa päättyi, kun hän taipui Steven Pattersonin toimituksen alhaiseksi toiselle liukulle, jättäen hänet 102: lle ajettaessa pääsemästä 1000: een MM: ssä neljännen peräkkäisen kauden ajan. Vain Stonemanilla, tällä hetkellä 947, on mahdollista sovittaa yhteen johdonmukaisuus sekaisin seuraavien kahden viikon aikana.

Borthwick olisi ollut rypistyä aikaisemmin, mutta Jake Lehmannin toinen kahdesta pisarasta kolmannella lipsahduksella. Keaton Jennings, johtava juoksupeli molemmissa divisioonissa, ei ole pelaaja, joka haluaa lykätä.Hän ei ollut onnistunut panostamaan, kun Ryan Sidebottom, joka näytti vankan panoksen laajentamaan uransa 20-vuotisjuhlaan vuonna 2017, sai aikaan reunan. Pallo meni suoraan Lehmannin käsiin vyötärökorkeudella ja suoraan ulos. Adam Lyth osoitti Australian joukkuetoverilleen, miten se olisi tehtävä vasemmalla puolella, kun Stonemanin kilpailu lohkojen varassa oli sen viimeistelylinjan kanssa. Ainoa menestys ennen teetä tuli, kun Yorkshire meni epäuskoiseen tilaan. Vaikka Lehmann laittoi Jenningsin ensimmäisten viiden perättäisen vaimon ensimmäisestä viidestä perättäisestä pennuista, hänet ajautui vankilastaja Andrew Hoddin viidennen pallon lopulliseen palloon.

Borthwickin lähtö ja Paul Collingwoodin hänen leg- Tim Bresnanin nip-backerin poistama takuuraha jätti asiat tasapainoon.Mutta toinen uusi pallo on 10 ohi ja Yorkshiren valmentaja, Jason Gillespie, on tukenut hyökkäyksensä hyviksi, kun hellittävät alkuvuodet. “Jos aiomme päästä lähelle menestystä tässä pelissä, meidän on oltava ehdottomasti häikäilemättömiä linjoillamme ja pituuksillamme ja saamaan heidät pelaamaan heittoja, joita he eivät halua pelata.”

Se oli keilahallit, jotka loivat 311: n ajetun seurantakohdan, kun epävarmuus siitä, pitäisikö se tarttua tai kiertyä pyrkiessään maksimaalisten lyöntipisteiden seurauksena johti Hoddin uhrautuvaan irtisanomiseen, ohittavan neliön ajettaessa pois Barry McCarthylta.Yorkshire oli lyönyt yhtälöä 25: ssä neljästä ylimääräisestä ja 16: stä kolmesta, mutta 392: stä seitsemän ajalla.

Steven Patterson oli kahdeksas ulos McCarthyn toiselta puolelta, mutta neljä pisteitä pankissa, Azeem Rafiq ja Brooks vastahyökkäävät 47: n yrittäjähenkillä kahdeksan ylimääräisen kanssa, mikä parantaa kotivoiton näkymiä yllättävän hyvällä pinnalla.

Rate this post