Entinen Chelsean lääkäri Eva Carneiro: luottamus lääketieteelliseen tiimiin on välttämätöntä

Lääkäri oikeudellisessa taistelussa Chelsean kanssa, kun hänet on vähennetty, kun kiirehtiä kentällä hoitamaan pelaajaa, rikkoi julkisen hiljaisuutensa lauantaina puheella, jossa korostettiin luottamusta lääkäreiden tärkeyttä. Susanen Gylfi Sigurdsson näkee Chelsean helpottaakseen putoamisongelmia Lue lisää

Eva Carneiro jäi Chelsean jälkeen hallintopäällikön José Mourinhon heikentämisestä, ja hän jatkaa rakentavaa irtisanomistapausta, jonka julkinen tuomioistuin kuulee kesäkuussa.

p> Lontoossa toimivan jalkapallon lääketieteellisen konferenssin käsittelyyn Carneiro ei maininnut viime elokuun tapahtumaa, vaan keskusteli yleisesti klubin lääkäriin kuuluvista tehtävistään “palata pelaamaan” teemaa. “Luota lääketieteelliseen tiimiin on aivan välttämätöntä “, Carneiro sanoi. “Jos saat pelaajan luottamaan sinuun tarpeeksi ohjaamaan etenemistä, hänellä on paljon todennäköisempää etenemistä hyvin eikä tarvitse luottaa hänen luontaiseen käsitykseen siitä, mitä hän ajattelee.Jos pystyt ilmoittamaan oikeaan päätökseen luottamuksella, hän luottaa siihen, että sinulla on hänen etunsa parhaimmillaan. “

Carneiro myös riitauttaa Mourinhon erikseen sen jälkeen, kun taisteluvalmentaja syytti lääkärintoimistoaan elokuussa” naiivi “Eden Hazardin karsintaan Chelsean kanssa jo alas 10 miestä Englannin Premier League -tapahtumassa Swanseaa vastaan.

” Suhde hallintaan vaikuttaa ehdottomasti siihen, kuinka valmiita [pelaajia] riski “, Carneiro sanoi puheessaan.

Carneiroa pidettiin julkkiksena Football Medicine Strategies -konferenssissa, ja edustajat pyysivät olemaan ottamatta kuvia hänestä.Oli kiirehtiä edustajia huoneeseen ennen puheenvuoroa ja eksodus heti sen jälkeen, kun seuraava esitys alkoi.

Sattumalta Carneiro puhui, että Chelsea menetti Swansea’in kääntää päinvastoin 1-0 Chelsean kiusallinen julkinen rivi hänen lääkärinsä kanssa asettaa sävyn shambolisen kauden, joka näki Mourinho ampui joulukuussa “palpable discord” kanssa hänen joukkue, ja se on johtanut Kahdeksasjäsenyytesi pelkäävästi luovuttamalla Premier-liigan voiton voitti helposti edellisen kauden. Kausi, jolloin Chelsean pelaajien luottamus on murskattu, Carneiro sanoi, että psykologisen valmiuden arvioiminen on keskeinen taito

“Luulen, että yleensä on käsitys siitä, että jalkapalloilijat ovat huonoja ehdokkaita psykologisiin väliintuloksiin”, hän lisäsi. “Yhä enemmän meillä on älykkäämpiä jalkapalloilijoita ja tukevampia perherakenteita.”

Carneiro korosti myös, miten pelaajilla on “sosiaaliset verkostot selviytyä”, kun he valmistavat pelihahmoja.Hän mainitsi oman Facebook-postinsa päivässä sen jälkeen, kun Mourinho oli julkisesti kritisoitu, kiittäen yleisöä heidän tuestaan. Sanottiin, että ärsytti johtaja.

Rate this post