Evertonin Ross Barkley ja Romelu Lukaku johtavat Aston Villaa

Viime kerralla kun Aston Villa kärsi tällaisesta raskasta tappionsa Evertonista, he voisivat ainakin konsullaan tietäen, että he olivat kruunoneet Euroopan mestareita kolme kuukautta aikaisemmin. Tony Morleyn silmät häikäilemättömän kauden aikana puoli-aikainen viihde oli muistutus siitä, että Villa oli vuoden 1982 Euroopan Cupin voittajia. Nyt heidät tehdään erilaisen historian tekemiseen. Heikko alku 141-vuotisessa elämässään on pahentunut.Bournemouth on tyytymätön Swansea-taisteluun, kun Garry Monk tuntee lämpöä Lue lisää

Jos Rémi Garde oli harhauttanut haastattelun laajuutta, hän ei saa olla nyt.Villa viimeiset 12 kierrosta ovat tuottaneet vain kaksi pistettä ja ranskalaisen ensimmäinen tappio sementtiin ennen välein. “Kun olet 3-0 alaspäin puoliaikaan, peli on ohi”, uusi manageri myönsi. Vaikka Villa vapautti itseään kunnioittavasti varmistaakseen Manchester Cityn ottelun Garde-debyyttinsä, he luovuttivat noloa täällä.

“Olisimme voineet tehdä paljon paremmin”, ranskalainen sanoi. Se oli vähättelemättä.Villa olisi kiitollinen, kun sijainen Kevin Mirallas ei lisännyt viidennellä maalilla kuohuviiniä.

Ross Barkley ja Romelu Lukaku sijoitettiin kahdesti peräkkäin tyylikkäästi jyrkän Evertonin puolelle, jotka kehittävät makua thrashings. “Kaksi maalia avoimesta pelistä kahdessa pelissä kotimaassa on varsin merkittävää”, sanoo heidän manageri Roberto Martínez. “Se on joukko pelaajia, joilla on uskomaton kemia.” Kuten Sunderlandin Sam Allardyce, toinen viimeaikainen tapaaminen, jonka uudet maksut olivat kauhistuneet Goodison Parkissa, Garde näki, että Everton havainnollistaa perimättä olevia ongelmia. Villa oli aneemisiä hyökkäyksissä, missä yksinäisimpien iskijoukkojen, Jordan Ayewin, äärimmäisen yksinäinen, oli kaukana hänen joukkuetoveristaan, heikosti keskikentällä ja surullisena puolustuksessaan. Garden ongelmat ovat itse asiassa haudutetut.Puolessa tunnissa vasemmalla olevan Jordan Amavin, joka on polven vaurioitunut kausi, jäi valtavia mittasuhteita. Amavin sijainen, Kieran Richardson, leikkasi epätoivoisen, avuton hahmo, kun hänet joutui tuomitsemaan hankala Gerard Deulofeu. “Gerry on ollut tällä tasolla useiden viikkojen ajan”, lisäsi Martínez.

Jokainen Evertonin neljä ensimmäistä aukkoa tuli oikealta puolelta. Kaksi tuotettua hienoa säästää Brad Guzanilta, kieltämällä Séamus Colemanin ja loistavasti Arouna Koné. Muut kaksi toivat tavoitteita. Häikäisevä Deulofeu oli ensimmäisen kannustin. Kun Guzan onnistui parrying hänen ammuttu, Barkley pyyhkäisi rebound.

Everton jatkoi aura tuottava polku. Coleman antoi oikeanpuoleisen ristin, jonka Lukaku tapasi katsomalla otsikkoa.Hänen 50. Premier-liigan tavoite oli täydellinen, ja hän liittyi valittuun bändiin, jossa Robbie Fowler, Michael Owen, Wayne Rooney ja Cristiano Ronaldo ovat saavuttaneet tämän maamerkin ennen 23. vuosipäivää. “Se on vaikuttava lista eliittijalkapalloilijoista ja Rom sopii tähän ryhmään erittäin hyvin”, Martínez sanoi. “Me pidämme muistutuksen siitä, mitä erityistä lahjakkuutta jalkapalloseura on. Hän on erittäin nuori mies, jolla on uskomattoman potentiaalinen ja vielä vain 22. “Bojan Krkicin tavoitteena Stoke City näkee Southamptonin ja jatkaa hienoajoa Lue lisää

” Valioliiga on erittäin fyysisesti vaativa ja ensimmäisessä 45 minuuttia emme voineet vastata “, Garde sanoi. Jos hänen puolellansa olivat tauon jälkeen melko kirkkaita, Evertonin neljäs tavoite oli yhtä rangaistava kuin mikä tahansa edeltänyt.Martínezin miehet kulkivat vain kävijöiden puolustuksen keskellä, Deulofeu, Barkley ja Lukaku yhdistäen Belgian pisteet toiselle.

“Rooman ja Gerryn välinen kumppanuus oli hyvin vilkas”, Martínez . Everton voitti Rom- ja Gerry-näyttelyn. Villa, se oli vähemmän kuin sarjakuva ja enemmän kauhuelokuva.

Rate this post