Hehkuttaa pimeän viikon kuluttua. Olomouc ja Plzeň kaatuivat raivoihin

Kuitenkin köydet eivät olleet kaukana kolmesta, mutta kahdeksan minuuttia ennen loppua ne johtivat 2: 1, mutta eivät katsoneet nopeaa taukoa ja Mozíkin asetettu. Puoleksi minuutiksi ennen pelin loppua hän voitti Pilsenin voiton Leo-jääkiekkokaulalla, mutta hän ei voinut saada Všvřda-maalivahtijärjestelmää lähelle, ja koti teki suuren hengähdystauon.

“Pay Lord 13: n jälkeen vähintään yhden pisteen jälkeen. Se on psyykkinen katkera, mutta valitettavasti se ei riitä.Meidän tilanteessa, meidän on pisteet enemmän “, sanoi Tomáš Vošvrda että vaikka sunnuntaina valittava ottelu Mladá Boleslav kamppaillut viremia. “En haluaisi. Menin sitä hieman vaikeampi hengittää, siinä kaikki “, hän sanoi.

Laajennus oli kukkoja vaarallisia, he eivät halua lähteä peliin päätetty rangaistuspotkukilpailun, koska jos he tietäisivät, että heitä maalivahti Machovskému täytäntöön .

Plzen rauhallinen heti ensimmäisestä Simon, ja vaikka kotimaan Houdek Marosz epäonnistunut, hän lähetti toisen pisteen lopullisesti länsi-Böömin Ondřej Kratěna.

“Räiskintä, se on noin onnea.Meille oli keskeinen peli taistelussa kuusi parasta, ja me teimme sen kahden pisteen, josta olemme erittäin tyytyväisiä “arvokasta Pilsen valmentaja Ladislav Čihák. “Olomouc on kuitenkin tehnyt hyvin, piirustus oli sen arvoista”, hän lisäsi.

Tavalliset galleriat, joissa alle kolmen tuhannen katsojan heikoin vierailu katselivat tasapainoista 65 minuutin taistelua. Jopa kolmannet 0: 0, 1: 1 ja 1: 1 olivat merkityksettömiä.

Cocksilla oli hyvä ottelu puolustuksessa, mutta edessä oli pitkät osat ilman oikeaa laukausta. “Aloitimme paremmin kuin Boleslavilla, ja suorituskyky paranee. Pelimme hyvin puolustuksessa, saimme tarpeeksi otteluita.Hän päätti viisi-kolmesta voimasta, kun epäonnistimme ja emme potkut Pilseniltä “, Tomajko korosti.

Mora lopussa toisen jakson pelataan 01:34 remízového tilassa kolmea Pilsen, mutta suurimman osan aikaa hukkaan yrittää ei päästä alueelle. “Meillä oli ongelma, koska soitimme myös erikseen. Ja useimmat pelaajat ilman kiekkoa ei auttanut sen levylle, se oli suurin virhe “, hän totesi Tomajko.

Morun oli kauan sitten kauden kaventunut vain yksi tavoite – saada allekkain jäljellä ottelut näytelmän – pois Karlovy Vary. Tästä syystä torakoiden kohta oli katkera, kun he oppivat, että Energie voitti Pardubicessa laajennuksen.Hän on menettänyt kuusi pistettä.

Rate this post