Heikko Rinne, uskomaton Jagr ja paha tuomari kirjoitetaan Suomeen

Suomen maalivahti, mukaan Hufvudstadsbladet levyn ottelun Tsekin tasavalta ei ole näin hyvissä muodossa kuten aikaisemmin turnauksessa. Jälleen hän joutui terävä tykki, mutta tällä kertaa hän luopui muutamia kiekkoja, jotka hänen pitäisi normaalisti kiinni, päiväkirja sanoi.

“Ensinnäkin saamme liian monia tavoitteita. Olemme saavuttaneet kaksi tai vähemmän tavoitteita kaikissa peleissä paitsi kaksi, joissa olemme saaneet viisi tavoitetta. Ja tämä peli (Tsekin tasavalta ja USA) katoavat myös, “lainaama Suomessa n Hufvudstadsbladetin valmentaja Kari Jalonen.

Samoin kapteeni Jussi Jokinen sanoi. Yleensä kolme suomalaiselle maalia voitti, varsinkin kun Rinn oli maalissa. “Mutta meillä oli neljä maalia (ja viidesosa tyhjässä maalissa),” Jokinen sanoi.Lisäksi hän huomautti, että suomalaiset torstaina ei pelata shorthanded. “Meidän peli shorttia kuului turnauksen paras ja nyt olemme yli se sai kaksi maalia.”

Valmentaja Jalonen tehdä paljon valittavat Venäjän erotuomari Constantine Olenin ja Roman Gofman osoittaen suuria virheitä tapahtunut erityisesti toinen kolmas ja vaikuttavat otteluun. “(Päätuomari) kilpailijat auttoi, mutta minun on sanottava, että ottelu on päättänyt,” myönsi Hufvudstadsbladetu.

Myös Jokinen tuomari arvostella menettää syystä hän kuitenkin on tuntematon. “Minun täytyy tarttua ennen tsekkiä. Heillä on taitava pelaajia ja jätti meidät takana syrjäytymistä maksamaan kalliisti.Kaksi maalia laittaa lisäksi pelin viisi viisi “, sanoi Suomen kapteeni.

Iso Jokinen oli kehuja hänen joukkuetoverinsa Jaromir Jagr Floridasta. “Se on uskomaton pelaaja. Hän antoi kaksi kaikkien tärkeä tavoite, kun sitä tarvittiin, ja oli yksi tärkeimmistä syistä, että emme voita “, hän sanoi.

Jokisen mukaan pitäisi olla rohkeampia ja suomalaisten lisäksi painostaa vastustaja. “Aina kun me (tsekit) painetaan, tehdä virheitä ja ei pelannut kiekkoa niin hyvin. Tsekin pelaajat mutta usein liian helppo siirtää puolustuksemme puolueettomalla alueella “, Jokinen sanoo.

kommentaattori Hufvudstadsbladet Filip Saxena mielestä suomalaiset olivat ryhmässä strategioita ja menettää Venäjälle.Päätyisi ryhmän B taulukon kolmannella sijalla puolivälierissä ja menisi ruotsalaiset, joka “oli pieni ongelma maalivahdit.”

“Ruotsi olisi kevyempi kuin kilpailija Tsekin. Myös siksi erotuomarin ottelun Ruotsin ja Suomen välillä paine tuntuu kotimaisen yleisön. Kun hän nousee seitsemäntoistatuhatta ihmistä huutaa, nepíská erotuomari niin helposti. Se on luonnollista ja inhimillistä “, sanoo Saxen.Jälkeen lopulta voitto puolivälierissä sitten odotti semifinaali Yhdysvaltoja, joka on helpompi vastustaja kuin suosinut Kanadassa, hän sanoi.

Suomi tapauksessa menettely kolmannella sijalla myös voisi jäädä puolivälierissä ottelun Ostrava, jossa hän ollut tärkeä ryhmä, ja ei tarvitse matkustaa Prahaan,

Rate this post