Jalkapalloseuran finaaliin tulee Jablonecin ja Liberecin derby

Lopullinen pelataan 27. toukokuuta Mladá Boleslavissa. Liberec ja Jablonec kilpaili sunnuntaina liigassa, menestyivät Jablonec, joka oli 2 0.

Jablonec on toiseksi arvokkain palkinto taistelevat kuudetta kertaa, Liberec neljännen kerran.

Liberec alkuperäisen kaksintaistelussa voitti 3: 0, mutta puoliaikainen rebound hän menetti kaksi maalia. Frýdekin progressiivinen tavoite saavutettiin tunnin kuluttua. Ja vaikka kotiin aikaisin taas johti kaksi maalia, kaksi maalia, jotka menettelyyn tarvitsi yli voimiensakin.

Teplice vastaan ​​viimeisen liigaottelun nousseet kahdeksan muutoksia kokoonpanoon ja sen kannatti niitä.Puolen tunnin pelin avasi pisteytyksen pään Hosek ja lopulta puoli antoi toinen tavoite Krob, joka ampui kulmasta yllätti Liberec maalivahti Hroššo.

Koti tuli toisella puoliskolla, tietäen että rangaistuspotkukilpailun jakaa ainoa tavoite, vaan Toivottavasti he ottivat 60 minuuttia laukauksen kohti takayläkulmaa Frydek. Siinä vaiheessa Teplička tarvitsee vielä kolme muuta maalia. 72.minuuttia, vaikka nousi 3: 1, ensimmäinen osuma kotiin Teplicessä jersey Balázs Liberec mutta lopulta kappaletavara pelin ja meni finaaliin osallistumista, mikä hänelle on laastari pelastus huolestuttaa League

Liberec Cupin voitto vuonna 2000 lopulta epäonnistui vuonna 1999 ja 2008.

Jablonec pelaavat varovaisia ​​jalkapalloa jo pitkään, mutta ajan myötä kotimaan toiminnan otti ja joutui kaksi mahdollisuutta.Kulmapotkun jälkeen hän lähti maalivahdille maalivahdin maalivahtiin Novák ja hetki myöhemmin hän meni maalivahti Šedu itse Mingazov, mutta vieras maalivahti otti hänet.

Boleslav tuli aktiivisesti toiselle puoliskolle, mutta maalivahti Hrubý neuvoi Ščukaa ja Ďurišea.

Jablonec olisi voinut siirtää yhdeksän minuuttia ennen loppua, jolloin Pospíšil itse meni Šediin, mutta vain lyö kiinni. Lopulta hän onnistui pisteet vain Greguksen juuri tekemisessä.

Jablonec-prosessi päätti myös, että lopullinen pelataan Mladá Boleslavissa 27. toukokuuta. Baumit pyrkii voittamaan kolmannen pokaalin, voitti kilpailun 1998 ja 2013.

Rate this post