Jihostroj lentopallo vs. entinen valmentaja. Kuka etenee?

etuna välierissä olisi sivussa Budejovice, koska sinulla on jo runsaasti kokemusta taistelussa finaaliin. Mutta Karlovy Varyn joukkue toistaa ylimääräisen pelin ja playoffin ensimmäistä kertaa. “Mutta ole varovainen, he ovat hyviä pelaajia, jotka myös on kokemusta näihin otteluihin,” Svoboda varoittaa vahva cadre Karlovy Vary.

Voima kilpailevien arvioitiin voitettuaan vuosineljänneksen lopullinen sarja Pribramin ja Budweiser pyöreämpi Michael Kriško. “He usein pelaavat keskellä ja ovat hauskoja poikia. Mihajlovic hyökkää hyvin, meillä oli joitain ongelmia hänen kanssaan, kun soitimme heidän kanssaan. Andy Rojas tuntee meidät, koska hän soitti tänne, niin mielestäni se tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen lentopallo “, sanoi Kriško.

Západočechy ylimääräisiä junia Jihostroj entinen valmentaja Peter Brom.Karlovy Vary on muita kasvoja, että fanit Budweiser lentopalloa tuttuja. Tallennin Andrew Kust, esto ja spiker Michal succubus Andy Rojas ja entinen tallipäällikkö on edustuksellisimpana James Novotny, joka näytteli myös Etelä-Böömissä.

Juuressa semifinaaliin oli sekä tasapainoisen budjetin. Sekä Jihostroj että Karlovarsko voitti kotiin 3: 1. Molemmat joukkueet tapasi Tšekin Cupissa, joka lopulta eteni lopulliseen ylimääräisiä liigan keltanokka, kun hän voitti ns kultaisen set.

Valmentaja kotimaan vapauden mutta ennen pelin voi odottaa paluuta loukkaantuneiden salpaajien Vladimir Sobotka osaksi avauskokoonpanoon. “Hän on terve ja täysin koulutettu meille”, lisäsi valmentaja.

Toinen semifinaali kaksintaisteluun alkaa perjantaina urheiluhallissa unconventionally jopa 20 tuntia.MGO muutti ottelun alkua, koska samanaikaisesti pelataan jääkiekkoa Extraliga edistäminen ympäri, kun moottori kotiin klo 17 isännöi Olomoucin.

“Sillä katsojaa tulevat lentopallo jääkiekko, olemme valmiita suosittu toimintaa. Ne, jotka lähettävät pysyvän tai tavallisen jääkiekkolippunsa urheiluhallin lipputoimistossa, saavat lipun alennuksen. Katsojat eivät enää oikeutta perushinta, mene alennus, ja ne, jotka tavallisesti viedä diskontattu ottamista, aloittamassa lentopallo täysin ilmainen, “kutsuu semifinaali Matthew Matousek päässä markkinointiosasto Jihostroj.

Fanclub jo alkaneet saada varauksen pääsiäispäivänä, kun hän suunnittelee bussimatkan Karlovy Varylle kolmannelle play-off-pelille.Kiinnostuneet voivat ilmoittaa suoraan urheiluhallissa olevan rumpalin puolesta.

Rate this post