Jürgen Klopp ei lyö vastustajiaan West Hamia vastaan ​​FA Cupissa

Ennen Liverpoolin yhdeksänsiä peliä 29 päivän kuluttua ja hänen 26. pelinsä 106 päivässä manageriin, Klopp ei ota riskiä sellaisten pelaajien kanssa, jotka ovat ottaneet klubin äskettäisen loukkaanturikriisin vuoksi. Facebook Twitter Pinterest Jürgen Kloppin säännöt Daniel Sturridge ulos Liverpoolista vastaan ​​West Hamia vastaan ​​

“Oli helppoa olla rohkea Exeteria vastaan, mutta joskus sinun on oltava rohkea hetki, kun todella tarvitset sitä, “Teemme nyt”, sanoi Liverpoolin manageri, joka aloittaa Dejan Lovrenin ja Steven Caulkerin kokenut duo keskuspuolustuksella West Hamia vastaan. “Mutta en tunne olevani liian rohkea, koska luotan näihin pelaajia.Jos voisimme voittaa Capital One Cupin, se olisi cup koko joukkueelle, koska soitimme eri joukkueita, Bournemouthia vastaan ​​oli myös hyvin nuori joukkue ja jos käymme FA Cupissa, se on sama.

“Emme voi sivuuttaa muita pelejä. Jos he ovat loukkaantuneita, emme voi käyttää niitä, ja jos tiedämme viimeisen pelin intensiteetistä ja lyhyestä tauosta seuraavaan, en voi sanoa: “Menemme taas, kunnes sinä laitat maahan.” Tämä ei toimi . Meillä ei ole vaihtoehtoa.

“Kaikki pelaajat, joilla on tuoreita jalkoja ja normaali tilanne kuten Dejan ja Steve Caulker pelaavat. Sitten kaikki muut paikat, jotka meidän on täytettävä, ja se tarkoittaa, että meidän on saatava nuoret pojat.Olemme nähneet, että heillä on hyviä pelejä ja nyt se on seuraava askel.

“Tiedän, että se on West Ham ja tietenkin se on erilainen asia, jota vastaan ​​heitä vastaan ​​niin kuin he ovat. hetken se on hyvin erilainen, mutta haluamme mennä läpi ja tarvitsemme yleisöä luomaan meille ilmapiiri uudelleen. Liverpool v West Ham United: ottelun esikatselu Lue lisää

Liverpoolin pelaajat kävivät 156 kiloa Stoke-ottelun loppuottelussa, pidemmälle kuin mikään Kloppin hallinnoima joukkue ennen 120 minuutin pelissä, James Milnerin johdolla 17 km.Klopp ei ole vielä päättänyt, että Danny Ward tekee Liverpoolin debyyttinsä Simon Mignoletin sijaan, mutta kapteeni Jordan Henderson on suljettu pois hänen kantapään ongelmasta.

“On vain kaksi klubeja joka on jättänyt kaikki kilpailut – Manchester City ja itseämme – ja tämä on todella kiireistä aikaa “, lisäsi Klopp joka myös vahvisti, ettei hänellä ole aavistustakaan, milloin hänen vammoja uhkaavan hyökkääjänsä Daniel Sturridge on saatavilla.

” Stoke-peli ei ehkä ole paras peli koskaan – se onnistui – mutta toisella puolella se oli intensiivistä ja rikkoimme kaikki tietueet. Joukkue suoritti 156 km. Minulla oli muutama ylimääräinen peli, mutta en ole koskaan saanut tätä numeroa. Stoke oli vain kolme kilometriä vähemmän. Emme voi sivuuttaa tätä, emmekä jättä tätä huomiotta.Klopp kieltäytyi kommentoimasta Shakhtar Donetskin väitteitä siitä, että Liverpoolin siirtotavoilla Alex Teixeiralla on 70 miljoonan euron vapautuslauseke. Hänen mukaansa ei ole muuta vaihtoehtoa. “

sopimuksen Ukrainan klubin kanssa.

Rate this post