Kaksikymmentä vuotta sitten Blackburn voitti Valioliigan. Romance, valmentaja muistelee

Kukaan muu kilpailun kaksikymmentä kolme vuotta ei ole pystynyt häiritsemään neljää vahvaa valtaa. Tittelit voitti ensin Manchester Unitedin ja Arsenalin, varakkaiden omistajien saapumisen jälkeen Chelsea ja Manchester City. Blackburn Roversin linkki kaudelle 1994/95 on niin voittajien pöydässä.

“En tiedä, jos jotain tällaista tapahtuu koskaan uudelleen. Epäilen sitä “, kertoi Kenny Dalglish kerhohetkellä BBC: n haastattelussa. “Se oli kuin satu Cinderellasta, jalkapallo-romantiikkaa.”

No, miten saamme sen. Blackburn oli Cinderella 1990-luvun alkuun saakka.Sitten hänen omistajalle, teräs porho Jack Walker, alkoi pumppaus miljoonia joka auttoi joukkueen kiivetä pohjasta toisen divisioonan siihen pisteeseen, jossa kukaan ei odottanut sitä.

Matka alkoi harjoittaa Dalglish vuonna 1991 ja jatkoi ennakon vastaperustetun Premier League 1992 – 26 vuoden jälkeen alemman liigoja ja Blackburn nousi takaisin eliitti yritys. Namlsané faneille se oli vain alkuruoka, tärkein tuli seuraavina vuosina.

sata tuhatta kaupunki Lancashire nauttinut jalkapallon kuume ja Walker Dalglish halukkaasti rakentaa joukkue, joka alkoi pelätä voimakas.

Heti menettelyn liikkuva pomo Alan Shearer pisteytetään ostettu 3,5 miljoonaa puntaa, oli korkein summa maksetaan hyökkääjä historian British jalkapalloa.Sitten hän rikkoi itse uudestaan, vaikkakin nuori tähti Chris Sutton maksetaan jopa viisi miljoonaa.

Jotkut fanit uskovat edelleen, että Blackburn on “ostanut” heidän saavutuksensa. Mutta se on paljon liioiteltuja väitteitä, kilpailijat ovat viettäneet vielä enemmän heidän suurimmista tähtinsä.

“Emme voineet tehdä sitä tänään,” Dalglish sanoo. “Jos hän oli hakenut nykyisten sääntöjen Financial Fair Play, pitäisi joukkue kuten Blackburn mahdollisuus.” Koti

Tuo on taistelu otsikko Englanti liiga 20 vuotta sitten:

rahat todella pelataan sadun iso rooli, mutta päätti kentällä, jossa Dalglishův joukkue wallowed .Kauden jälkeen viimeistely neljänneksi menettelyn Lisätään toinen ja lopulta astui jopa otsikko, josta päätettiin dramaattinen viimeisellä kierroksella. Blackburn oli kaksi prosenttiyksikön erolla Manchester United ja meni Liverpool, joka on pitkään johtanut, niin se näytti tasapeliin.

Lopulta hän sai tavoite on 1: 2, eikä surun mutta pelaajat alkoivat juhlia: tällä hetkellä ne oli kerätty, joku penkillä sai raportin Unitedin tuloksesta. Nuo uhrál West Ham vain piirtää 1: 1, kaivella Tsekin maalivahti Luděk Mikloško. Ja sinivalkoiset juhlat voisivat puhjeta!

uusi kausi tuli pettymys, Blackburn kompastui alareunassa pöytään ja Mestarien liigan ryhmä viimeiseksi.Otsikossa ei ole koskaan tullut lähelle, mutta vielä enemmän se 1995 asuu muistoja faneja.

Erityisesti nyt, kun muistelemme kahdeskymmenes vuosipäivä ikimuistoisimmat hetket franchise historiassa.

Rate this post