Kymmenen vuotta sitten hän puolusti tähtiä. Nyt Heyda sanoo: Ehkä Kanadan ehdotus

Jan Hejda, joka on maajoukkueessa myös lauantaina. Ja hän uskoo, “Voimme jälleen voittaa Kanadan.”

Sanat ovat rohkeita, sillä Tšekin tasavallan puolivälierä kilpailu ei ole kilpailussa. Mutta Hejda hänen pitkän uran tietää, että se ei tarvitse päättää: “Kaikella kunnioituksella Kanadaan sanoa, että viimeinen peli pelataan hitaammin ja ei välttämättä valmis semifinaali ottelun. Nyt se on täysin erilainen jääkiekko kuin hän tottui. ”

Kymmenen vuotta sitten Kanada oli suosikki finaalissa. Tärkein taistelu kuitenkin epäonnistui ja hänen kanssaan kaikki hänen pahoinpitelynsä.Tämä vuosi näyttää lähes mahdotonta ajatella, taktiikka noin Crosby asettaa uuden ennätyksen määrä nastřílených tavoitteita.

“Kanadalaiset ovat olleet ilman ongelmia ja enemmän jääkiekkoa hauskaa. Tämä on meille tärkeä etu: heidän ei tarvitse keskittyä ja valmistautua itseään valmistautuessaan jokaiseen peliin “, Hejda uskoo. “Olimme vaikeissa tilanteissa, jotka menettelimme – ja tulokset kääntyivät ympäriinsä. Ne voisivat tehdä vähän aliarvioida. ”

Hejda noita sanoja mitenkään teennäinen sanoo on kuten aina viisaasti ja rauhallisesti. Itseluottamus syntyy ensimmäisestä keskinäisestä taistelusta perusryhmässä. “Olemme vakuuttuneita siitä, että voimme pelata tasapainoisen ottelun heidän kanssaan.Ei hätää, vain tivoli pelin “, sanoo kokenut puolustus.

Miksi tšekit ole yllättynyt?

Muista vain 11-vuotias puolivälierissä kanssa nimetön joukkue amerikkalaiset, jotka Hejda levoton tähän päivään. MS Prahassa 2004 päättyi ennenaikaisesti poisheittäminen.

“Se oli yksi surullisimmista tappioiden urallani. Tällainen ryhmä, mitä meillä oli, ja miten olemme laskeneet…en koskaan unohda. On hienoa, että olemme nyt tehneet “hän iloitsi.

Hejda n miten voit osallistua ensi kisoissa Prahassa painaa:” Playing kotona on mukavin ja taas vahvistaa sen. ”

myös tämä halu ajaa joukkue eteenpäin ja antaa hänelle onnistumisen tahtoa vastaan ​​paremmin vastustajia objektiivisesti.Kuitenkin puolustaa Kanadan kone, johon hävinnyt puolivälieriin ja näyttelyyn vauhtia Valko 9: 0?

“Heillä on todella suuri hyökkäävä johdolla Crosby. Valtava älykäs pelaaja! Mutta on hölynpölyä pelata häntä, Kanadalla on paljon yksilöllisyyttä. Mutta heidän puolustajansa hyökkäävät, joten heikkoutta saattaa olla olemassa, “hän lisäsi.

Rate this post