Leicester Tigers varmistavat play-off paikka voitolla Worcester

Leicester tarvitsi voittaakseen paikkaan Play-off -voittoihin jo 12. perättäisenä vuonna ja jos he olisivat voineet valita vastustajansa, Worcester ei olisi ollut luettelon alareunassa. Warriors olivat menettäneet aiemmat yhdeksän Premiership-ottelua täällä, eivätkä he ole voittaneet Tigerejä vuodesta 2008, mutta historia kesti hetken toistamiseen.

Leicesterillä ei ollut ulkopuolista puolta Freddie Burnsä, jolla on ollut leikkaus nilkkaan, jota hän loukkaantui viime viikonlopun Champions Cupin voittoon Racing 92: lle, kun taas Manu Tuilagi sai viikon lepoon polven kannalle ja Dan Cole oli Ben Youngin rinnalla.

Aaron Mauger, Leicesterin pää valmentaja sanoi: “Emme voi vaarantaa Manu Tuilagia Bathissa ensi viikonloppuna, mutta hän varmasti sopii play-off-otteluihin.Meillä on tunnepitoinen muutaman viikon kuluttua, ja huipentui Champions-cupin semifinaaliin kilpa-ajoissa 92 ja se osoitti tänään, mikä oli epätasaista suorituskykyä. Olemme kuitenkin tehneet ottelut, ja se oli yksi tavoitteistamme kauden alussa. “

Isännät pilkattelivat tunnin ajan, ja niiden todennäköisin lähtöpaikka Saracens ja keinotekoinen nousukäyrä he eivät ole vielä ottaneet vastaan, hallinto kohtelee voittoa, kun ne voittaisivat.

He eivät pystyneet kärsimään pitkäaikaisesta painostuksesta Worcesterin sähköisellä nopeuksilla ja Chris Kirwanilla. Jos Warriors olisivat mukavampia hallussa, he olisivat ainakin olleet edessään yli muutaman minuutin ajan kerrallaan.Lyijy vaihtoi kädet viisi kertaa avausjaksolla kahden viimeisen kolmen minuutin aikana.

Avauskausi oli rauhoittunut. Worcester johti Ryan Millsin pitkän rangaistuksen rangaistusta ja oli hallinnassa ennen Pennellia, ei painostuksen jälkeen Mathew Taitin löysä potkun jälkeen, syöttänyt Gonevan eikä Bryce Heemin. Worcesteria maksettiin nopeasti luontoissuorituksina, kun Owen Williams ryntäsi Leonardo Ghiraldiniin. Hougaard ei pystynyt tekemään mitään, jotta Opeti Fonua ei voinut saada kotijoukkueelta johtopäätöstä sen sijaan, että hän olisi voinut päästä eroon. suuri No8 ajoi läpi vastakkaisen numeronsa GJ van Velzen haasteen, jonka oli pakko mennä korjaustöihin.Worcester menetti kaksi tiukasta viidestä vammoihin 33 minuutin aukeamassa, mutta he pysyivät vankemmina ja yhtenäisempinä kahdesta pakkauksesta. Leicesterillä oli suurempi luokka ja uhka takana, vaikkakin Warriorsin keskusta Andy Symonsilla oli jakson puolivälin välein, kun taistelijat kamppaili tuoda hänet alas. Symons teki Worcesterin toisen koettelemuksen, lopettaen jakson mutta kun Warriors näyttivät menevän väliin, Leicester asettui viimeisen hyökkäyksen, Williamsin ja Gonevan kanssa, joka tuotti kädensijan ja löysi Telusa Veainun tilaa, kun yksikään niistä ei näyttänyt olevan siellä.

Scrappy-peli muuttui sotkuiseksi, kun taivas muuttui mustaksi ja sade putosi voimakkaasti.Still Worcester painoi eteenpäin, mutta sen jälkeen, kun Symons meni pois 10 minuutin ajaksi, kun Sam Harrison ei enää palannut kenttään, nopeus alkoi muuttua. Warriorsin viimeinen hurrata oli 25 metrin rangaistus, joka oli vain vasempaan. Heathcote, jonka lyhytaipumusstrategia heikensi taipumus heittää heidät eteenpäin, hyppäsi virkaan.

Leicester sai varmuuskopioinnin bonuspisteen, kun korvaava No8 Will Evans oli ajokilpailun lopussa . Vähän hetkiä, Tigers, jolla oli uusi eturivin, kostivat ensimmäisen murskan nöyryytyksen.Kun Williams, joka hallitsi viidestä viidestä potkasta kääntyvän tuulen, muutti rangaistuksen 12 minuutin kuluttua, playoff-asema vahvistettiin.

Worcesterin olisi pitänyt saada bonuspiste Ryanin kautta Karitsan Heem-vision jälkeen ja jos Warriors tekevät enemmän kuin selviytyä ensi kaudesta, heidän täytyy lopettaa heidät.

Rate this post