Leicester tottuu uusiin Midlandsin ratsastukseen Waspsin derbiin “

Tällä on sen edut – vähintään 23 000 väkijoukosta on Welford Roadilla lauantaiden lauantaiden vierailun vuoksi – mutta jos Leicester menettää lohkon äskettäin uudelleen sijoitetuille upstartsille, se voi myös toimia toisella tavalla. Jotain kuin Richard Cockerill, joka syntyi ja kasvatti lähellä Coventryä, vaikutukset ovat jo nähtävissä: “Minulla on ihmisiä, jotka kutsuvat minua Coventryn elämään ja haluavat saada minut lippuja varten viikonloppuna, koska he tukevat Waspsia. Mikä on kyse? ”

Cockerill, jonka tiimi on ilman Manu Tuilagia, kun hän lupasi kärsimystä kärsivästä kärjestä Gloucesteriä viime perjantaina, ei ole täysin valehteleva, kun hän heijastaa, Tigersin alueelle. “Kuka tietää missä ovat rajat? He pitävät paikoillaan kaikkialla.He ovat M69: n alareunassa ja käyttävät Broadstreet RFC: ää koulutusalustana…he ovat jo syöksyneet Leicesteriin valitettavasti. Kun olet Coventrystä, joka ei ole liian tervetullut.Waspsin Jimmy Gopperth johtaa taistelua jättämään Exeteriä hämmästyneenä Lue lisää

“Meillä on Itä-Midlands-derbi pyhien kanssa, jotka tässä vaiheessa ovat aina vahva kilpailu. Wasps on uusi konsepti, kun ajatellaan niitit ja liikkuvat. Mutta he ovat kilpailijoita, eikö olekin? He päättelivät meitä viime vuonna ja heittivät meidät hyvin kun soitimme heitä Ricohissa. “Mielestäni kestää vähän aikaa, jotta siitä tulee paikallinen derby, mutta West Midlands on aina ollut iso rugby-alue. Olemme tyytyväisiä kilpailuun.Meillä tulee olemaan enemmän kannattajia tulemaan tänne kuin olisimme tehneet siitä jumalattomasta paikasta, jossa he pelasivat aiemmin.Tässä mielessä se on hyvä kaikille neljälle Midlands-klubeille; meillä on ehkä 2-3 000 lisää Wasps-fanit tulevat tänne tänä viikonloppuna. ”

Yhtäenkin klubin kapteeni Tom Youngs todennäköisesti korostaa pelaajiaan, että isät voisivat lähteä Welford Roadin voitosta olla naapurimaista anteliaisuutta liian kauas. “Minulla voisi olla pieni sana siitä pukuhuoneessa”, myönsi houkutin, joka pakataan alusta lähtien Englannin Dan Colen rinnalla Kingsholmin voitosta. “Kilpailut ovat aina olleet siellä, koska he ovat menneet aiemmin, mutta jos he tekevät hyvin, olen varma, että se kasvaa”. Wasps, joka myös voitti avauspelinsä Exeteriä vastaan, suhtautuvat tervetulleeksi takaisin sovitukseen Thomas Young kun hän aloitti ottelunsa Guy Thompsonin kanssa, siirtymällä No8: han ennen Englannin joukkueen jäsen Nathan Hughesia.Joe Simpson alkaa räjähtää puolet Dan Robsonin kanssa, jota ei ole saatavissa, koska hän on niputtava vasikka. Leicester vetää rohkean myöhäisen paluuta rikkoen Gloucesterin sydämet Lue lisää

Bath handin kilpailukykyinen debyytti Luke Charterisille ja Zach Mercerille uudistetussa paketissa että Newcastle joutuu kohta Recin, mutta tulee sotilas ilman useita loukkaantuneita kansainvälisiä, mukaan lukien Taulupe Faletau, David Denton, Henry Thomas, David Wilson ja Anthony Watson.Falconsilla, joka avasi avajaisviikonloppuna ensimmäisen voiton yhdeksän vuoden ajan, on tehnyt vain yhden pakotetun eturivin oikaisun, kun Alex Rogers korvaa loukkaantuneen Taione Vean ja hiljaa toivoo häiritsevän heidän isäntäänsä. “Emme ole voittaneet kauempana liigassa viime kaudella, ja tiedämme, että meidän on lievennettävä sitä”, sanoo Dean Richards, Newcastlen rugby-johtaja.

Wallabies ehdottaa, että Greg Holmes tekee ensimmäisen liigaansa Exeterille sunnuntaina Saracensia vastaan, toukokuun Premiership-finaalin uusinta. Geoff Parling on päällikön päällikkö, mutta hänen Englannin MM-sarjansa toveri Owen Farrell, joka istui aloituspelissä selkäkannalla, ei ole mukana uudestaan.Gavin Henson ei ole myöskään kyennyt toipumaan kuolleesta osuudestaan, eikä hänellä ole Bristolin avausvoittajaa Northamptonia vastaan, joka mieluummin Stephen Myleristä Harry Mallinderille lentäen.

Andy Cosslett, 2015 Rugby World Cup, on vahvistettu tulevan Rugby Football Unionin uudeksi puheenjohtajaksi ensi kuussa. Cosslettia on yksimielisesti ehdotettu menestymään Bill-Beaumontia, joka on nyt World Rugbyn puheenjohtaja.

Rate this post