Live Fifan presidentinvaalit keskustelevat kaaoksessa sen jälkeen kun ehdokkaat vetäytyvät

Suunniteltu televisioitu Euroopan parlamentin keskustelu kolmen viiden FIFA: n presidenttiehdokkaan välillä on laskenut farssiin, kun kaksi heistä irrotettiin alle 48 tunnin varoitusajalla.

Prince Ali bin al-Hussein Jordanista , Etelä-Afrikan Tokyo Sexwale ja Ranskan entinen FIFA: n johtaja Jérôme Champagne olivat kaikki ilmoittaneet Brysselissä Euroopan parlamentissa keskustelemaan Fidan tulevaisuudesta.

Uefan presidentti Gianni Infantino oli yhdessä vaiheessa että Bahrainin Aasian jalkapalloliiton presidentti Sheikh Salman oli jo ilmoittanut, ettei hän osallistu keskusteluun, joka oli määrä tulla esille, mutta ei muodollisesti hyväksynyt ja lopulta päättänyt lähettää videon esityksen.

seulotaan ESPN: llä.Keskustelun suunnitelmat heitettiin kuitenkin kaaokseen, kun Prince Ali ilmoitti maanantaina yhteisen järjestäjien – Euroopan parlamentin urheilualueen Intergroup ja NewFifaNow – kanssa, ettei hän voisi osallistua.Kun hän kuuli, että Prinssi Ali oli vetänyt ulos, Sexwale seurasi sovitusta.

Syyt fiasco-keskusteluun, joka jatkuu vielä, olivat hämmentyneitä eilen illalla. Paraguayssa maanantaina kampanjoimassa Prinssi Ali tiedottaja sanoi: “Meille kerrottiin, että vaalisäädökset voivat olla ristiriidassa, joten meidän on valitettavasti vedettävä pois.”

Mutta lähteistä lähelle Fifa Ad Hoc -valiokomiteaa, jonka puheenjohtajana on Domenico Scala ja valvoo vaaleja, sanoi, että keskustelua ei ollut valitettu ja että oli vaikea nähdä, miten julkinen keskustelu rikkoisi vaalilainsäädäntöä.

NewFifaNow sanoi, että Prince Ali, joka seisoo toisen kerran, kun Sepp Blatter voitti toukokuussa vähän ennen kuin pitkäaikainen FIFAn presidentti suostui eroamaan, kertoi heille, että yksi kahdesta ehdokkaasta, jotka eivät osallistuneet, oli tehnyt valitus poliittiselle häirinnälle.

Dam Kulttuuri-, tiedotusvälineiden ja urheiluvaliokunnan jäsenen ian Collins MP sanoi, että hän oli kirjoittanut Scalalle selvennystä asiasta ja sanonut, että oli naurettavaa ehdottaa, että keskustelun pitäminen Euroopan parlamentissa muodostaisi poliittisen puuttumisen.

“Pyrimme vain esittämään legitiimejä kysymyksiä Fifan tulevaisuudesta presidenttiehdokkaiksi eri parla- menttien jäseninä sekä faneille ja muille tärkeille sidosryhmille”, Collins sanoi. Hän on ollut pitkään kampanjan uudistus.

Hän lisäsi: “Kaikki organisaatiot, jotka ovat kiinnostuneita tai sitoutuneet demokratiaan, avoimuuteen ja vastuullisuuteen ymmärtävät tämän samoin kuin ihmiset, jotka haluavat olla Fidan presidentti.Katsomme samaa vanhaa Fifaa pelatessaan, ja he eivät ole oppineet mitään siitä, mitä heidän on tehtävä, jotta he voisivat luottaa luottamukseen ja uskottavuuteen laajemmasta yhteisöstä. “

BBC yrittää myös koota keskustelun kaikki viisi presidenttiehdokasta, mutta voivat hyvinkin vastustaa samankaltaisia ​​esteitä.

Samppanja on nyt pääpuhuja muiden kanssa, mukaan lukien Euroopan parlamentin jäsenet ja entinen jalkapalloilija Ramon Vega. ESPN on peruuttanut suunnitelmansa näyttää keskustelun suorana, mutta se on edelleen verkossa.

Rate this post