Los Hockey Mestarien liiga on antanut vastustajilleen kuusi tšekkiläistä joukkuetta

Varajäsen Třinec tapaa toisen suomalaisen klubin KalPa Kuopion ja Norjan Stavangerin. Sparta, joka otettiin käyttöön myös ensimmäisessä korissa, pelataan Servetten Geneven ja Norjan Storhamarin kanssa. Kolme muuta joukkuetta oli toisessa korissa. Liberec kilpailee ruotsalaisen klubin Skelleftea AIK: n kanssa ja Tšekin valmentaja Antonín Stavjanan johdolla. Vítkovice pelaa Saksan Mannheimin ja Valkovenäjän Neman Grodnon kanssa. Pardubicella on vaikein ryhmä Sveitsin mestari Davos ja ruotsalainen Färjestad.

“Meillä ei ole yksinkertaista ryhmää urheilullinen, mutta se on erittäin houkutteleva yleisölle ja uskon, että monet fanit tukevat meitä. Jopa pelaajilla on motivaatio ja halu vetää.Olemme myös Davosissa ja ehkä Peter Sykora (entinen pelaaja Sveitsin joukkue) on erityinen motivaatio “, sanoi faniklubin sivuston pääomistaja Pardubice Roman Šmidberský.

Litvínov pelaa kilpailussa ensimmäistä kertaa ainoana Tsekin joukkueet jäljellä viisi alkoi jo viime vuonna. “Voimme olla varsin tyytyväisiä tasapeliin. Meillä on ylin joukkue Suomessa, ja se voisi olla hyvä ottelu. Sitten meillä on ranskalainen, joka on hratelnější vastustaja ja on lisäksi linja-alueella “sanoo johtaja Robert Kysela Litvinov.

” Meille se on arvovallasta. Olemme perustajat, joten emme pelaa Mestarien liigan vuosittain. Haluamme edistää ja päästä niin pitkälle kuin mahdollista “, hän sanoi happamasti.Litvinov kuten Trinec toisin Sparta, Liberec, Vítkovice ja Pardubice pelaa kortti B, he saavat yksikköä menestys runkosarjassa tai pudotuspeleissä Extraliga.

Sparta ainoana Tšekin edustaja viime saavutti kierroksella, jossa putosi Linköpingin kanssa. “Geneve on erittäin houkutteleva kilpailija ja erittäin vahva vastustaja. Storhamar on finalisti Norja liiga ja osaamme pelata norjalaiset MM-kisoissa. Nämä ovat joukkueita, jotka näyttävät hyvää jääkiekkoa faneille Prahassa. Olemme avoimia siitä, jotta menestyä, ensisijainen tavoite on edistää ryhmästä “, sanoi urheilu johtaja Patrik Martinec Sparta. Jakamisesta joukkueet ryhmiin aikana lepopäivän MM-kisoissa O2 Arena osuus Tsekin jääkiekon legenda.Dominik Hašek ja kolmas Robert Reichel seurasivat klubeja ensimmäisestä korista. “Kiitti Alby (Reichl) Grodnoa, että hän onnistui vetämään sen pois. Emme todellakaan kuvittele sitä “, sanoi Vítkovicen pääjohtaja Petr Husička. “Meillä ei ole paljon tietoja hänestä. He pelaavat klassista venäläistä korkealaatuista jääkiekkoa, ja kysymys siitä, kuinka houkutteleva on yleisölle. Haluaisin mieluummin Pardubicen kaltaisen ryhmän, “sanoi Husička. Hasek puolusti yhden piirroksen tärkeimmistä kuvista, mutta hän mielellään hyväksyi sen. “Pidän kuinka organisoituna se on. Uskon, että kilpailu toivoo menestystä ja kasvaa. Pidän siitä, että Ranskassa ja Englannissa on myös joukkoja.Kiinnostus liigassa kasvaa, se vie ihmiset kävellä kaikissa kaupungeissa, ja sitten taso Mestarien liigan lisäämiseksi “, sanoi Hašek kuten Reichel sunnuntaina inducted osaksi Hall of Fame IIHF.

Peli Toinen vuoden uudistettu Mestarien liigan ryhmä, jossa seurat pelaavat neljä peliä robin järjestelmä kotona ja sen ulkopuolella, pidetään klo 20.08.-06.9.. Ensimmäiset kaksi joukkuetta siirtyvät pelaamaan, mikä alkaa 22. syyskuuta. Sarja soittaa kunnes puolivalmisteet kahdelle ottelulle ovat kotona ja ulkopuolella. Loppukilpailu yksi peli on ajoitettu 9. helmikuuta 2016. Kaikkiaan 157 ottelut pelataan.

Rate this post