Mark Cavendish turhautunut omniumvirheestä Rio 2016 -mitalissa

Paljon tekemistä, enemmän tekemistä. Mark Cavendish menee uteliaiden kilpailujen kaoottisen karnevaalin viimeisiin kolmeen tapahtumaan, joka on omnium pronssi-mitaliasennossa, mutta jätti ohjaustangonsa turhautuneeksi virheen eliminointikilpailussa, joka saattaa osoittautua äärimmäisen kalliiksi päättäessä .

Muutamien päivien raporttien jälkeen, joissa kerrottiin hänen näkyvästä ei-esiintymisestään velodromessa, oli sarkastinen huokaukset helpotuksesta, kun Cavendish lopulta nousi esiin. Koska hän ei voittanut mitalia Pekingissä 2008 tai Lontoossa 2012, hän oli käyttämättömänä varauksena voitokkaan Team GB: n harjoitustyön täällä niin, että hänen tehtävänsä jatkuu.Ei tule nuorempia, 31-vuotias on aiemmin vihjannut tämän olevan hänen viimeinen kallistus olympialaisissa. “Jos se ei ole tarkoitus olla, se ei ole tarkoitus olla”, hän vastasi hiljattain. Rio Olympics 2016: Whitlock, Kenny ja Rose voittavat kultaa GB: lle, pyöräillen ja enemmän – elää! Lue lisää

Pyöräilyn vastaava heptathlon, omnium on monitieteinen tapahtuma, joka järjestettiin kahden päivän ajan ja joka esiteltiin Lontoossa olympialaisiin neljä vuotta sitten. Kilpailijat ratsastavat kuudessa tapahtumassa – 15 kilometrin raaputusarpa, neljän kilometrin yksilöharjoittaminen, eliminointirotu, yhden kilometrin ajan koeajo, lentävä kierros ja 40 kilometrin piste-kilpailu – kaikki on täytettävä. Pisteitä annetaan jokaisen tapahtuman päätteeksi ja joka saa eniten pisteitä voittaa.Jos se kuulostaa monimutkaiselta, se johtuu siitä, että koska Velodromi avasi ovensa viime viikolla, mikään muu tapahtuma ei ole käynnistänyt kovempaa kiihkeästi. Yksinkertaisesti omnium on valtava hauskaa.

Cavendish oli yksi 18 ratsastaja, joka kokoontui päivän ensimmäisen tapahtuman, raaputusrytmin. Grand Tour -tapahtuman radan ekvivalentti on pitkä ja hämärä tapaus, jossa pyöräilijät kilpailevat yli 15 kilometriä. Teorian mukaan Cavendishin kaltaiset sprinterit voivat tehdä yhteistyötä pitääkseen nippua yhteen, kun taas ne, jotka ovat valmiimpia ratsastusyritykseen, pyrkivät maksimoimaan mahdollisuutensa voittaa menemällä energiaa kaatumalla ja joskus itsemurhaisiksi.Jälkeenjääneensä 60-kriteerin vakavasta vauhdissa, Cavendish lopetti kohtuullisen kunnioitettavan kuudennen kilpailussa, jonka voitti puolustava mestari Lasse Hansen Tanskasta.

Hänen suorituksensa yksittäisessä harjoituksessa oli vain vähän kuin sensaatiomainen, ja hän ampui hänet toiseksi sijalle kokonaisuudessaan ja vakavista mitaleista kahden tapahtuman jälkeen. Fernando Gavirian radan vastakkaiselta puolelta lähtien hän siirtyi 4 000 metrin päähän, jahtaisi maailmanmestari alas ja ohitti hänet.Se ei ollut aivan tarpeeksi hyvä, ja hän sijoittui toiseksi tapahtumana toisen suuren Dane-keisarin jälkeen, joka myöhemmin tuli yllättävän kourallinen.

Kun sen tunnettu ylivoimainen nimensä Devil Take The Hindmost, kilpailu on epäilemättä ajankohtaisten tapahtumien ja erikoismaailman ja olympialaisten naisten omnium-mestari Laura Trott. Pyöräilymusiikkipuiden peli, kenttä polkevat polullaan radan ympäri ja viimeinen paikka joka toisen kierroksen lopussa poistuu, kunnes vain yksi jää. Houkutteleva ratsastaja ohjaa vauhtia säilyttääkseen turvallisuutensa, kun taas jyrsijöiden on ajoitettava heidän joustojensä täydellisiksi, jotta vältyttäisiin eliminoimasta keskeisiltä hetkinä.

Hämmästyttävän Hansen oli ensimmäinen ihminen, takaisin mihinkään mennä jälkeen 500 metriä.Cavendish katsoi pääoman hyödyntämistä ja näyttäisi olevan vaarassa, kun yhdellä kertaa yhdeksän kilpailijaa tuli eräänlaisen kierroksen jälkeen.

Korkealla maalilla ja koko lyönti siellä, katastrofi iski ja hän oli vieressä mennä, olosuhteissa, jotka jättävät hänet turmelemaan. Pudottamalla alas pankkiin ottaakseen sisäisen linjan ja vältettävän eliminoinnin, hän juoksi liikenteeseen ja kaatui hetkeksi raja-alueelta sinisen rungon rajalla, joka oli rautatie nimeltä “Cote d’Azur”.Tuomareiden havaitsemat valot heijastuivat kunnolla, ja hän irrotti joukon raivoa.

Päivän toisessa tapahtumassa naisten sprintti Becky James ja Katy Marchant pätivät ensimmäisenä ja toisena oikea kilpailu, kun James asetti Olympic-ennätyksen hänen lentäessään 200 metriä. Duon suuret sijoitukset antoivat heille helpomman reitin seuraavien kierrosten kautta ja heidän edistyksensä viimeiseen kahdeksaan oli oikein rauhallinen. Kilpailu jatkuu maanantaina ennen seuraavan päivän päättymistä.

Rate this post