Miten päästä MS Kazaniin? Uimuri Bauduralla on oltava ennätys

Hän lisäsi, että Kazanin karsinnat ovat raskaampia kuin edellisen maailmanmestaruuden pitkällä altaalla. “Nykyinen liittovaltion raja sata on noin kaksi vuosikymmentä minun henkilökohtainen ennätys, joka ei ole paljon, mutta se ei ole helppo voittaa. Se on vähän, mutta kaikki yksityiskohdat ovat tärkeässä roolissa. ”

Baudura tarvitsee uida 55,81 sekuntia ja hänen henkilöään on 55,93.Kauden ensimmäisellä kilpailulla ostravuoden hinnalla hänellä oli aikaa 58.07. “Halusin uida hieman nopeammin, mutta phason ei ollut vielä”, hän sanoi. “Ja varsinkin meidän Ostrava allas ei ole nopein, joten saa nähdä miten se kääntyy pois nyt.”

Lisäksi Ostrava kilpailuissa olivat hänelle liian aikaisin. “Olen tyyppi, joka tarvitsee fyysisesti ja henkisesti rentoutua ja valmistautua yksi alusta, kelluvat rodun mitään muuta kuin sata tai viisikymmentä.”

Badura on täytettävä raja aikaa mestaruutta, joka tulee olemaan heinäkuun toisella puoliskolla. “Joten aika riittää, mutta toivon onnistun jo Pardubice, olin rauhallinen ja ei tarvitse etsiä joitakin rotuja, jossa voisin tavata hänet.”

Championship Kazan Badura suurin tavoite tänä vuonna.Mutta on vielä yksi – lähennetään FINA (International Swimming Federation) rajaa olympialaisiin, jotka pidetään ensi vuonna Rio de Janeirossa. A-raja on 54,36, tai härkä 56,26.

Aiemmin Baďura keskittyi lähinnä 50 metrin merkkiin. “Se kohdistui, koska alle sata oli kevyempiä rajoja, joten oli helpompi päästä suurille kilpailuille”, hän myönsi. “Mutta nyt viisikymmentä ovat nousseet, pisteiden kannalta se on yhtä raja kuin sata. Mutta ei ole olympiaraita, joten on hyödytön keskittyä siihen niin paljon. ”

Siksi hän on tällä kaudella pääosin 100 metriä. Onko hän joutunut muokkaamaan valmistetta? “Ei paljon. Tämän vuoden keskittyminen Etelä-Afrikkaan auttoi minua erityisesti.Minulla on nap. “Mutta sata, hän sanoo, on enemmän psykologisesti vaativaa. “Mutta se voi auttaa minua, olen iso ja olen hyvässä voimakkaasti, sillä viisikymmentä on tärkeää pitää tekniikkaa, which’m ole niin hyvä.”

Kazan saattaa kilpailla ja viisikymmentä metriä. Tässä kurinalaisuudessa tsekkiläinen tallennin on 26,23 sekuntia. Kilpailun raja on 26.03.

Rate this post