Northamptonin Stephen Myler pitää hermoja laskeakseen myöhään potkia voittamaan Bathin

Sen jälkeen, kun hän oli toistakymmentä puolen paluuta, pitämään Northamptonin toiveet kuuden parhaan lopputuloksen hengissä, Teimana Harrison näyttää matkalla Englantiin tänä kesänä.Jim Mallinder ei kuitenkaan tule olemaan.

Kilpailun jälkeen, joka järjesti tämän kauden kaksi nukkuvien jättiläisten henkeäsalpaavaksi, jos ei erityisen taitavalta, ratkaistiin Mike Haywood myöhään kokeilla Saintsille ja Stephen Myler’n muuntamiselle. Exeterin vastapuolen Rob Baxterin hallitsemaan itseään Englannin saksalaisten ottamisesta Etelä-Afrikkaan kauden lopussa.

“Olen puhunut siitä, mutta en aio osallistua kiertueelle”, sanoi, Northamptonin rugby-johtaja, jonka puoli on tarkoitus lopettaa neljän ensimmäisen sijan ensimmäistä kertaa vuodesta 2009. “Meillä on ollut keskustelu siitä, olen tehnyt sen aiemmin ja nautin siitä, mutta se ei ole minua.Mielestäni tarvitsen vähän taukoa, kuten jotkut pelaajat. “

Pyhät hallitsivat hallussaan, mutta melko kovaa pallon kanssa kädessä ja Bath ansaitsi 14-0 -johdonsa puoliajalla.Harrison, joka teki Northamptonin ensimmäistä koetta, sai runsaasti luottoa, samoin kuin Haywood, joka jatkaa Dylan Hartley’n sijaan, mutta Bath tuntee ensimmäiset liigavoitot 10 vastaan. Saints kutsuttiin. Haywood ja Harrison on kaksi nuorta englantilaista pelaajaa, jotka ovat hyötyneet joistakin vanhimmista pelaajista, joita ei ole pelattu “, lisäsi Mallinder. “Haywoodin setti on hyvä ja hän on erittäin hyvä kentän ympärillä. [Dylan] ei ole pelannut meitä, sillä ennen kuutta kansaa, se on pitkä aika, eikä hän ole koulutettu meille, mutta hän on lähellä, joten näemme seuraavan viikon. ” Valioliigan parin kaksi vuotta sitten, mutta molemmat ovat kurotuneet.Northampton on kärsinyt loukkaantumisista, Bath on parantunut myöhään, mutta molemmat tervetulleita korkean profiilin urakoitsijoihin kesällä.

Northampton saa seuraavaan kauden Champions Cupiin voitolla Gloucesteriä ensi lauantaina, mutta Bathille että vene on jo purjehtinut.He löysivät kaksi opportunistista koettelemusta Jeff Williamsin, Etelä-Afrikan syntyneen entisen Englannin seitsemän lentäjän kautta, mutta he eivät muista 150-vuotisjuhlavuottaan kauan. Harrisonin bluster oli avain vetää Northampton takaisin kilpailuun, mutta heille annettiin auttava käsi, kun Chris Cook näytti Bathin 22. kauden keltaisen kortin ja potkaisi palloa ulos Lee Dicksonin kädestä offside-asemasta.

“Kuria maksoi meidät toisella puoliskolla” sanoi Bathin päävalmentaja Mike Ford. “Kun teet analyysin keltaisista kortteista ja pisteistä, jotka olemme myöntäneet, se on kauhistuttavaa. Olemme puhuneet siitä, valmentaan laillisesti, mikään ei muuttunut edellisvuodesta, kun olimme paras kurinalaista puolta.Se on ongelma ja yksi, johon aiomme käsitellä. “Jonathan Joseph oli alkuvuonna perustanut molemmat Williamsin yrittäjät potkukelkalla, ensin karkottamalla väärän jalkaisen Harry Mallinderin, toinen lähti siipi, jolla oli vielä paljon töitä vielä Luther Burrellin jälkeen, käännettiin. Northampton oli vihdoin lauta-aluksella, kun Harrison laittoi oikealle 56 minuuttia ja vaikka Myler jäi muutokseen, puolipuolen rangaistus sai Saintsin pisteet. Tom Wood lähti lähelle, TMO luopui kolmatta kertaa Anthony Watsonin ja George Northin ponnistelujen jälkeen, mutta Haywood putosi yli seitsemän minuutin kuluttua ja Myler nosti pyhät eteenpäin teestä.

Northamptonin Stephen Myler pitää hermoja laskeakseen myöhään potkia voittamaan Bathin 5.00/5 (100.00%) 1 vote