Nyrkkeily Money Making: 10 miljardia dollaria 48 minuuttia

Erittäin hakevat sitoumuksiaan pitkien neuvottelujen jälkeen järjestetään 2. toukokuuta Las Vegasissa. Ehkä ole paras nyrkkeily historiassa. Ei ylitys sosiaalisen Negro Joe Louis taistella Saksan Max Schmelling juuri ennen toista maailmansotaa. Lisäksi se ei ole kuninkaallinen raskas paino, ja kaikella kunnioituksella jopa niin paljon henkilöitä, kuten olivat 70 Muhammad Ali ja Joe Frazier, eikä hulluus Mike Tyson, joka puri palan korvan Evander Holyfield.

Mutta yksi kädellinen saapuu. Koskaan kehässä ei ollut niin paljon rahaa. “Liittyvät summat taistelevat Mayweather vs. Pacquiao on hämmästyttävää. Ottelu tempaa pois kaikki aikaisemmat ennätykset “mukaan Ring -lehti.

Arvioidut tulot 400 miljoonaa dollaria (noin 9,7 mrd dollaria) kuulostaa hullulta harkitsee kuinka lyhyt nyrkkeily kaksintaistelu.Mutta se on oikeastaan ​​aika yksinkertainen matematiikka.

Floyd Mayweather vahvistaa hänen viimeinen voiton kyselyssä paras vydělávajícího urheilijat planeettaa.

keskeinen lähde tv-maksun, joka boxerští harrastajat ympäri maailma voisi katsella filippiiniläinen idoli Pacquiao kaksintaisteluun amerikkalaisten velkohubým Mayweather voittamaton toistaiseksi urallaan.

Arviot katsojien määrän ilmeisesti ovat alkaneet antaa 3150000 – ja hinta pitäisi vastata ainutlaatuisuus torjumiseksi, joka on neuvoteltu yli kuusi vuotta: 90 – 100 dollaria. Se luo ensimmäiset 300 miljoonaa dollaria. “Kyselyt osoittavat, että tällainen ottelu näkee keskimäärin seitsemän ihmistä yhdestä maksusta.Teet tämän puolueen, ja kun jaat sata dollari seitsemän, on melko halpa yönä suurta viihdettä, “puolustaa hinta Bob Arum, promoottori tähtien Filippiineiltä.

On tullut aika tuloista jo oltava Vegasissa. Virallinen lippujen hintaluokassa on tuhat – viisi tuhatta dollaria; no halpuuden, mutta tämä paikka annetaan tärkeyttä ottelun nopeasti poistettavissa.

Manny Pacquiao on filippiiniläinen idoli. Tuleeko aseettoman amerikkalaisen vielä nousta ylös?

Ja vielä isompi taistelu on rengasta. Will Smith, Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio…Nämä ovat adeptien nimet, jotka haluavat kokea poikkeuksellisen ilmapiirin ja esitellä itsensä. “Mutta kukaan ei voi saada näitä lippuja maksamatta”, Arum varoittaa.Tuottoisa asennot lehden Ring arviolta kaksisataaviisikymmentätuhatta dollari!

Kamppi luvataan suuri show: tanssi köysien ja tanssia rahaa. Saadusta summasta on kohdentaa noin puolet nyrkkeilijät – +80.000.000dollari joukkue Pacquiao, 120 miljoonaa Mayweather, joka vain vahvistaa viimeisen voiton kyselyssä paras vydělávajícího urheilijat planeettaa.

Muuten, kun hän muistetaan ehkä Ali kanssa Frazier, ansaitsi 2,5 miljoonaa dollaria, plus inflaatio olisi ollut 14,6 miljoonaa tänään. Pacquiao ja Mayweather ovat kokoontuneet 200 miljoonaa.

Kyse on siitä, ne varmistavat, että urheilun kuolemattomuudesta edeltäjänsä, eli “vain” pakattu lompakko.

Rate this post