Olomoucin palkinnon voittajat siirtyvät jälleen jalkapalloon

Seuraavana aamuna koulutus ei ollut korkeimmalla tasolla, mutta Leo Kalvodan tiukka valmentaja oli tavallisesti lievää. Mutta hänellä oli myös paljon painostusta häneen: edistymisvalvonta täyttyi! “Juhlat olivat hieman riippuen siitä, miten jotkut pelaajat näyttivät torstaina koulutukseen. Mutta tietenkin se kuuluu siihen, emme voi tehdä tieteestä sitä ja kieltää kaiken. He ovat nuoret pojat ja he onnistuivat etenemään, niin kaikki on hyvin. ”

Lauantaina täytyy kuitenkin pelata toisen mestaruuden ottelu, vaikka ne näennäisesti ole mitään paljon ei. Kanssa Karvina, törmäyksen vuoksi maailman jääkiekko-mestaruuskilpailut, he alkavat kotona kello 13. Onko se niin rauhallinen kuin Ordoš väitti? “Toivon, että he ovat siirtyneet toiselle merkille torstaina ja tietävät, että heillä on jotain pelattavaa – haluamme siirtyä ensimmäisestä paikasta.Karvina on erittäin vaikea kilpailija “, Kalvoda sanoi. “Olimme rangaistustoimista mitä – ne piirtää ja maahan kelpaamattomaksi. Lähinnä haluamme sanoa hyvästit muille liigan vakuuttaa yleisölle, että kaverit Valioliigan ovat. ”

He voivat pelata rennosti. “Heidän pitäisi näyttää vahvuus. Se on mielessä, pelaajien psyyke. He tuntevat olonsa rentoutuneiksi, jotta he eivät pääse siihen kevyesti. Se on minun juttuni taas. Heidän pitäisi ymmärtää sitä, koska niillä itselleen “, hän varoitti Kalvoda ja voima vastustajien Karvina mančaft on laatu, joka ei ole salaisuus, että hän haluaa siirtyä Valioliigan.He alkoivat rakentaa stadionin, menettely varmasti visio. ”

Lisäksi apuvalmentaja Karvina on entinen pelaaja Olomoucin legenda Josef Mucha, joka on sigmáky kartoitettu yksityiskohtaisesti. “He ovat hyvin valmistautuneita, koska Pepa tuntee kaikki pelaajat yksityiskohtaisesti. Mutta se oli jo Karvina. Uskon kuitenkin, että pelaaja voi aina jotain yllätys, “uskoo Kalvoda.

Kun palvelevat Card tuomita hänet raportoimaan kanssa 12 maalia paras maalintekijä kilpailun Vaclav Vasicek, poissa päinvastoin vasen takaisin Michal Vepřek kenelle hän kynitty hammaslääkäri ja on kahdeksan antibiootteja.

Sigmáci olisi halunnut säilyttää repeytymisen hampaita kuin toistaa ensi kaudella toisen divisioonan. “Ehkä se on hyvä meille, mutta on vaikea sanoa. Emme edes tarvitse puhdistaa.Pudotimme vain huonon onnenne kentällä. Toivon, että voimme pysyä siellä vielä kolmenkymmenen vuoden ajan, kuten aiemmin, “Ordoš toivoo kaikille.

Rate this post