Ovatko Chelsea menettäneet uskon Diego Costan tehokkuuteen?

Drogba kuuluu pieneen ja eksklusiiviseen pelaajien joukkoon yhdessä Frank Lampardin, Gianfranco Zolan ja yhden tai kahden muun kanssa, joilla voi olla tämä vaikutus Chelsean kannattajiin. Se ei ole helppoa, mutta viime kaudella oli piste, jossa tuntui, että Diego Costa olisi tarkoitettu samanlaiselle todistusvoimakkuudelle. Costa ei ollut koskaan erinomainen, kun hän esitteli itsensä oikein Englanti-jalkapalloon.Hän oli rakennettu tavalla, joka näytti enemmän vastaavan toista ikää, jossa oli navyyn olkapäät, Pamplonan härän latausmenetelmät ja ekspression pimeys, joka kertoi meille paljon hänen täydellisestä vastenmielisyydestään ketään kohtaan, joka yritti estää häntä. Costa tavoitteli Chelsean voittaa Norwich lopettaakseen tuhoisan ajamisen Lue lisää

Costa esitti myös, miksi espanjalainen jalkapallon kirjailija Santi Giménez sanoi, että hän “voisi tunkeutua keskikokoiseen maahan itsekseen”.Silti hyvä ylittänyt huonoja, vaikkakin joskus toisaalta lähelle ajettavaa asiaa ja kaikkien potkujen ja naarmujen ja kyynärpäiden sekä impenetraalisti huonoja tunnelmia, joista hän on tullut synonyymiksi, pysyvä muisti tässä tapahtuu, kun Chelsea meni Manchester Cityin ensimmäisellä kaudella ja pallo ilmestyi klubin uuden hyökkääjän ja kotijoukkueen kapteenin Vincent Kompanyin välille. Se oli, huomasin tuolloin, kuten katsomassa kaksi pelaajaa “pitämällä kentällä kuin varoittavat vanhat vuodat”. Kumpikaan ei antanut tuota, antlers lukittu.Lopulta Kompany nousi pallon kanssa, ja vaikka se menee hyvin vastaan ​​kaikesta, mitä me tiedämme hänestä, Costa myönsi, että hänet oli melko karkoitettu, pidetty arvokas käsi ja tunnusti vastustajansa.

Koska silloin olemme luultavasti ymmärtäneet hieman paremmin, miksi Espanjassa varattiin enemmän ihmisiä potkeltelemaan Costaa, kun hän pelasi Atlético Madridilla kuin Lionel Messi tai Cristiano Ronaldo ja miksi jopa hänen oma joukkuetoverinsa joutuivat pyytämään häntä pysäytä hänet upottamalla hänen napit vastustajien sivuille. Jorge Valdano kuvailee häntä myös “puolustajana, joka leikkii” ja kuinka Sevillan viimeisen 15 minuutin pelin aikana kaksi pelaajaa ja avustava valmentaja lähetettiin pois. Costa yhteinen nimittäjä.Valdano, Real Madridin entinen urheilujohtaja, pelasi Argentiinan joukkueessa, joka voisi yleensä hoitaa itsensä. “En ole koskaan nähnyt hyökkääjän potkaista ihmisiä niin paljon”, hän sanoi.

Myöskään tämä ei ole mikään uusi. Costa on lannistanut vastustajiaan Brasilian nuorisojärjestä lähtien, kun hänet keskeytettiin neljän kuukauden ajan, kun hän rupesi törmännyt kasvoihin. Hän on yksi harvoista hyökkääjistä, jotka etsivät puolustajia ja ajan myötä käy ilmi, että kyseessä ei ole pelkästään konfliktin tarve. Costa on riippuvainen. Valmentajat ja joukkuetoverit ovat yrittäneet saada hänet lyömään tapaa.Mutta se on turhaa, aina ja kun hän on maalannut maalia vapaasti kuin hän oli viime vuonna, se ei todennäköisesti koske Chelseaa suuresti, että toiset ajattelevat häntä sellaiselta kavereelta, joka veitsisi sinut takana. pidätettiin hyökkäävän aseen kuljettamisesta.

Mutta nyt? Viimeisten 10 kuukauden aikana Costa on saavuttanut seitsemän maalia, otti vastaan ​​kuusi keltaista korttia ja oli kielletty kuudesta pelistä kahdelle väkivaltarikollisuudelle. Hän on mennyt keskimäärin 356,3 minuuttia ilman maalia tällä kaudella, kun vastaava vaiheessa viime vuonna se oli 99,8. Lähes kaikki muut tilastot – laukaukset per peli, tarkkuus, sprintit ja niin edelleen – ovat alhaalla.Katsokaa sitten joukkueita, joiden tavoitteet olivat: Southampton, Hull, Sunderland, West Bromwich, Aston Villa, Norwich ja Maccabi Tel Aviv -puoli, jotka ovat menettäneet kaikki viisi Mestarien liigakilpailustaan ​​ja ottaneet 15 maalia ja ottaneet vastaan ​​yhden.

Hän on lyhyesti puolet pelaajasta ja kyllä ​​se on päässyt siihen pisteeseen, jossa on kohtuullista, että Chelsean kunnianhimoinen klubi soi nykyään eri agentteja ja pyytää yhteyttä niihin pelaajiin, jotka voisi olla paremmin kykenemättömiä haastamaan Costan paikkaa kuin Radamel Falcao – turhia allekirjoitusta José Mourinhosta, jos koskaan olisi olemassa yksi – tai Loïc Rémy.

Mourinhon oma työ voi riippua siitä, ja vaikka he yrittävätkin nauramaan sitä, oli harvinainen nähdä päällikkö ja pelaaja, jotka törmäsivät tapaan, joka tapahtui Tel Avivissa viime tiistaina, kun Costa pelattiin toisen pelin ollessa jäänyt lähelle varmuutta maalista, jos hän olisi odottanut joukkuetoverin risti.Vuosi sitten hän olisi tyhjentänyt kaiken päästäkseen palloon. Nykyään hän ajautuu reunoihin, roikkuu takaisin ja tekee kaiken, mitä ei odoteta pisteytyshenkilöltä.

Vaikea osa on selvittää, mikä on mennyt väärin ja antaa hänelle oikeudenmukainen on kysymys, jota monet Chelsean pelaajat voivat kysyä tällä kaudella. Eden Hazard on tullut tyylikäs turhautuminen. Cesc Fàbregas ei vaikuta peleihin tavalla kuin hän kerran teki. Chelsean kannattajien on pitänyt olla hämmästyttäviä nähdä esimerkiksi, että Branislav Ivanovicin vahva luotettavuus on yhtäkkiä vaarassa oman joukkueensa puolesta, mutta tämä huonovointisuus on levinnyt koko puolelle.

Costa on kyseisen tiimin keskipiste.Kaikki on suunnattu häntä kohtaan hyvin ja Mourinho on oikeassa, kun hän sanoi, että Norwichin viime lauantaina oleva tavoite ei saisi säästää häntä tarkemmasta valvonnasta. “Hän ei ole lukenut peliä oikein”, Mourinho sanoi. “Kuten hyökkääjä, hänen täytyy lukea. Sinun on pelattava paitsi kun sinulla on pallo, mutta kun toisilla on pallo. Sinun täytyy ennakoida asioita ja lukea peliä nopeammin. Kaikki on kertymistä [luottamusta]. Ei ole enää tulipaloa vain siksi, että olet saavuttanut voittavan maalin Norwichia vastaan. “José Mourinho vaatii Diego Costaa taistelemaan lukea pelin nopeammin Lue lisää

Costa ei ole lyhyt kilpailuheimo, mutta kysymys Tässä vaiheessa on kysyttävä, onko hänen asennonsa liukastunut.Hänen karkeakysymyksensä ovat pitäneet hänet takaisin epäilemättä, mutta on epätavallista, että hän on löytänyt niin vaikeaksi löytää huipputason kunto, kun vauhti oli kerran hänen tärkein voimavara ja hänen myöntämä, että hän oli ylipainoinen, kun hän palasi ennenaikaisen koulutuksen tuskin siirtää epäilystä siitä, että hän ei ota tarpeeksi huolta itsestään.

Sama tapahtui useammin kuin aiemmissa klubeissaan, kuten Atlético Madridissa, jossa he myös huomasivat, Costa oli yleensä pakkauksen takaosassa ja jäi sisäraiteeseen, koska se tarkoitti lyhyempää matkaa. “Syytää äitiäni, hän on aivan liian hyvä kokki”, hän sanoi, kun hän oli tullut neljä päivää myöhään ja pahoin muodoltaan.Madridin jalkapallojournalistit muistavat häntä yrittäen välttää kameroita koulutuksessa ja vaatii, että he eivät keränneet koko kehoa.

Kaikki mitä voidaan todella sanoa tietysti on se, että mikä tahansa huolestuttaa Costaa, Chelsea epätoivoisesti tarvitsee häntä ravista sitä järjestelmästä alkaen pelistä Tottenhamissa sunnuntaina. Silti Mourinho kuulostaa miehestä, joka menettää uskon pelaajaan, joka oli aiemmin terävä nuolenkärki tiiminsä kärjessä.Hänellä on oikeus olla loukkaantunut eikä ole mitään takeita siitä, että onnellinen loppu.Onko johtavat klubit kulkevat aivotärähdyksen?

Jalkapalloliitto on antanut uusia ohjeita siitä, mitä pitäisi tapahtua, jos pelaajat kärsivät ahdasta, että siellä olisi oltava vähintään kuuden päivän lepotauko seuroissa, jotka voivat tarjota elitahoitoa. “Jos olet epävarma, istu heidät ulos”, on iskulause, jossa suositus jatkuu kahdelle viikoksi alle 18-vuotiaille tai pelaajille, joilla ei ole kokopäiväisiä lääkäreitä.

FA on ollut yhteydessä joidenkin johtavien aivovamman asiantuntijoiden kanssa, joista yksi on Glasgow-pohjainen neuropathologi tohtori Willie Stewart. Hän on aiemmin sanonut, että hän tunsi olevansa “masentuneita, pettyneitä ja järkyttyneitä” urheilun asenteesta aivotärähdykseen.

Jos muistat, mitä Hugo Llorisille tapahtui muutama vuosi sitten, kun hänet lyötiin ottelussa Tottenham Hotspurille Evertonia vastaan, mutta hänellä oli mahdollisuus pelata, kun hän oli tullut paikalle, on selvää, että jotain oli tehtävä korostaa mahdollisia riskejä.

Nämä ovat kuitenkin sääntöjä eikä sääntöjä, ja testi tulee, kun se on tarkoitus toteuttaa.FA on tehnyt selväksi, mitä pitäisi tapahtua, mutta on mielenkiintoista nähdä, seuraako Premier League -klubille näitä suosituksia, jos joku heidän pelaajistaan ​​ottaa vastaan ​​esimerkiksi sunnuntaina, jolla on tärkeä ottelu seuraavana lauantaina. Epäilykseni on se, että seuraavan Lloris-tyyppisen tapahtuman tapahtuessa saattaisimme löytää yhden tai kaksi klubeja, jotka tuntevat edelleen paremmin.

Rate this post