Pribram – Jihlava 1: 1, koti voitti mahdollisuudet, mutta he pelastivat vedon

Tavoitteena Pribramin on uusia vahvistuksia Kelemen, joka edusti hänen loukkaantunut ykkönen rikas. Ensiksi tutkittiin näkökulmasta Harba, mutta Slovakian maalivahti oli anna pallon verkkoon.

On kuitenkin oli kaksi vaarallista tapahtumia ansiokkaasti Pribram. Ensimmäinen, kun putosi pallo Filla, Laukaus zblokovala vierailevat puolustus vain Bednar, joka johtaa uhanalaisten Hanus. Vieraileva maalivahti pallo lähti.

10. minuutti osoitti mukavaa tunkeutuminen kotimaan edustajan ja 19 vuotta Matějů jotka ovat jääneet ympäröi noin puolustaja ja laski, mutta erotuomari Paták rangaistus nepískal.

Jihlava hän oli vuoden ensimmäisellä puoliskolla, yhdistettynä tarkkaa ja pystyraitoja laidoilta hän onnistui voittamaan kotiin puolustusta. Tavoitteena oli kuitenkin tavallinen. 25.minuuttia, lähetti eteenpäin korkean keskityksen Sulek, otsikko tuli paksu ja pallon tarkasti mutka maaliin huolimatta turhaan natahujícího Kelemen.

Jihlava jopa tehdä puoli kasvusta, mutta Kučerova ampui Kelemen yllättynyt ja Mesanovic Laid mahdollisuus ei tehnyt tyhjää porttia. Syyttäjä vain heiluttivat paitsiossa.

Toinen puoli ei alkanut kotijoukkueen Fillo joka loukkaantumisen takia, korvataan nuorten Suchan. Ja hänestä tuli sankari. Ensin hänellä oli suuri mahdollisuus Bednarille, mutta 54 minuuttia myöhemmin hän asettui. Pribram osoitti nopeaa vastahyökkäys, Matějů nacentroval ja yhdeksäntoista pään lahjakkuus maalasi neidon liigan tavoite seitsemässä alkaa.

“Noin puoli sanoimme, että se ei voi jatkaa näin, meidän täytyy olla proaktiivinen.Tarvitsimme enemmän vastustajia kentällä jahtaavat, hyökkää, joten otimme muutosta ja sen sijaan laitamme Filla Suchana joka on erittäin hätäinen. Minulle on erittäin myönteistä, että pelissämme on nostettu nuori. Toi maahan kipinä, joka me tarvitaan “, kehui Pribramin valmentaja Paul Huge.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin hän suchan tasoitusmaalin läppä, kun hän hyppäsi rajat Zeman, mutta tällä kertaa pallon pään vieressä.

Jihlava yhtäkkiä pystynyt pitämään palloa, menetti taistelun, mutta paine Pribramin oli jälleen maalin nevytěžila. Suurin mahdollisuus on vaihtelevasti Moulis, mutta maalivahti Hanus voittaa.

“Se oli tyypillinen peli Pribram. Ei erityistä jalkapalloa, jossa on paljon vakiotilanteita. Valmistimme sen.Silti yhä väsymyksellä olimme paineita. Halusimme voittaa, pojat oli luvannut kolme pistettä pois, vaan saada se joka tapauksessa, koska tämä kohta on erittäin arvokas meille “, kommentoi Jihlava valmentaja Ludek Klusáček.

Rate this post