PSG voitti Troyesin ensimmäisessä pelissä Parc des Princesissa hyökkäyksistä lähtien

Kun aseistetut poliisit ovat partioivat stadionia ja faneja heiluttaen ranskalaisia ​​lippuja sisälle, liigan johtajat Paris Saint-Germain löivät lauantaina Troyes 4-1: n ensimmäisessä kotiottelussa Pariisin hyökkäysten jälkeen. PSG kirjasi yhdeksännen suoran liigavoitonsa, jossa Edinson Cavanin ja Zlatan Ibrahimovicin tavoitteet, vasen taaksepäin Layvin Kurzawa ja 18-vuotiaan Jean-Kevin Augustinin uran ensimmäinen. Troyesin keskikenttäpelaaja Thomas Ayasse vastasi loukkaantumisaikaan, käpristää palloa maalivahdin Kevin Trappin yli.

Voitto siirsi PSG: n 16 pistettä Lyonista ja Caenista, jotka pelaavat sunnuntaina, kun taas Ibrahimovic – PSG: n kaikkien aikojen johtava maalintekijä, jolla on 117 maalia – siirtyi tasolle Mustapha Dahlebin kanssa klubin ennätysliigan maalintekijänä 85: llä.Fanit pyydettiin saapumaan varhain Parc des Princesissa ennen pelin alkua ja esitellä tunnistetietoja. Tukijoita ja tiedotusvälineiden edustajia etsittiin ja heidän piti avata laukut. Huolimatta aseistautuneiden poliisin, mukaan lukien kahden stadionin lähellä olevan katkovamman, ilmapiiri oli rauhallinen ja mieliala yhteistyöstä pikemminkin kuin pelkää, kun hyökkäykset kaksi viikkoa sitten jättivät 130 ihmistä kuoliaaksi ja syöksivät kansan murheeseen.

“Erittäin hyvä, täydellinen. Sitä, mitä juuri selitin pojalleni, “PSG-fani Claude Montereau sanoi. “Olemme tarkistaneet vähintään 10 kertaa ennen saapumista. Se on OK. “Away-fanit kiellettiin Ranskassa joulukuun puoliväliin Pariisin hyökkäysten jälkeen Lue lisää

Pieni jazzbändi soitti ulkopuolelta, kenties pyrkiessään vakuuttamaan ihmisille, että tämä oli tarkoitus olla hauska tilaisuus , kuitenkin.Jalkapallon tähtiä ympäri maailmaa – mukaan lukien Barcelonan Lionel Messi ja Manchester Unitedin Wayne Rooney – mainitsivat jättimäisen ranskalainen kolmivärinen lippu kentän keskelle ennen pelin alkua, ja videoleike haudattiin jättiläisen näytölle. sanoo “Je suis Paris” (minä olen Pariisi).

Solidaarisuuden näytöllä PSG-fanit suostuttivat Troyes-soittimien nimet, kun he olivat lukeneet. bändi soitti La Marseillaise, että joukko liittyi sisään, kun he pitivät tuhansia ranskalaisia ​​lippuja ylös. Tämän jälkeen minuutin hiljaisuus havaittiin, kun PSG: n kapteeni Thiago Silva ja Trapp seisoivat heidän päänsä kumartuneena. Cavani löysi 20. minuutilla kahdeksannen liigavoitonsa kaudella, luottaen luottavaisesti kotiin Ángel di Marian kulkea.Ibrahimovic iski 10. sijalla 10 liigapelissä rangaistuspaikalta 58. ja Kurzawa iski rapea puoliauton rangaistusalueen reunasta saadakseen 3-0 67. minuutilla.

Cavani vaikutti järkyttynyt sen jälkeen, kun hänet korvattiin Augustinilla 10 minuutin kuluttua lopusta, murehtimasta valmentaja Laurent Blanc kun hän käveli hänen ohitseen.Kun hän istui penkillä, Cavani näytti tyytymättömäksi ja korvaava maalivahti, Salvatore Sirigu, asetti kätensä hänen ympärilleen. Augustin, joka vaikutti viiteen maaliaan esikauden ystävällisissä otteluissa, teki spekulatiivisen joka oli 18-vuotiaan maalivahdin Paul Bernardonin jalkojen läpi.

“Tunsin, että takana olin Troyes-pelaaja, joten otin mahdollisuuteni”, Augustin sanoi.

“Ibrahimovic kertoo minulle aina, että lyö tavoitetta sen sijaan, että yritän lyödä sitä kovasti.”

Trapp, joka on tehnyt suuria profiileja kahdessa ottelussa tällä kaudella, näytti liian kaukana line, kun Ayasse laukaisee.

Rate this post