Puheenjohtaja sanoo, että Pep Guardiola vie Manchester Cityn “kokonaan uudelle tasolle”

Manchester Cityn puheenjohtaja, Khaldoon Al Mubarak, on puhunut hänen jännityksestä Pep Guardiolan johtajaksi ja tuki espanjalaista “uskomatonta omaisuutta”, joka “muuntaa” tiimin.

Guardiola lähtee Bayern Münchenistä lähtien ja aloittaa tänä kesänä kaupunginvastaavan kolmen vuoden sopimuksen.

45-vuotiaana on kerännyt suuria trooppisia haasteita Bayernille ja Barcelonalle, jota hän ohjasi kahdelle Mestarien liigan voitolle.

Khaldoon kertoi City TV: “Olen innoissani siitä, että Pep liittyi tiimiimme. Pep on yksi jalkapallon parhaista, jos ei parhaista, johtajista tänään.Tuloksena on johtaja, joka mielestäni tuntee intohimoa ja sitoutumista. José Mourinho ja Pep Guardiola päätyvät uuteen El Crassico | Marina Hyde Lue lisää

“Hän on voittaja, hän on näyttävä voittaja, hän on voittanut ammattimaisesti kaikissa joukkueissa, joita hän on harjoittanut, hänen ennätyksensä Bayern Münchenissä, hänen ennätyksensä Barcelonassa. / p>

“Palkinnot, jotka hän on voittanut…jokainen klubikilpailu siellä Mestarien liigasta La Ligaan Bundesliigaan vastaaville kupille.

voittaja, saamme intohimoisen miehen, saamme joku, joka mielestäni on uskomattoman hyödyksi Manchester Citylle.Ja minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hän muuttaa joukkueemme kokonaan uudelle tasolle. “

Guardiola ei virallisesti aloittaa työtä ensi kuussa, mutta hän tapasi Khaldoon Abu Dhabissa aiemmin tällä viikolla ja on myös tehnyt kaksi vierailua viime päivinä nähdäkseen klubin tilat Manchesterissa – heidän harjoituspaikkansa ja Etihad Stadiumin kotiinsa. Guardiola onnistuu Manuel Pellegriniin, jonka mukaan City voitti hopeat kolme kertaa kolmivuotiskaupalla .

Chilen ohjaa Blues Premier-liigan ensimmäiselle kaudelle ja League Cupin, joka kerättiin jälleen viimeisellä aikavälillä trophyless 2014-15 jälkeen.

Kausi juuri päättynyt näki myös City saapua Mestarien liigan semifinaaliin ensimmäistä kertaa ja heistä tuli neljäs Premier-liigassa. Khaldoon on kiittänyt Pellegriniä ja hänen tiimejä heidän ponnisteluistaan, mutta myös korosti, että viimeinen vuosi oli erityisen pettymys kokonaisuudessaan.

“Olkoon objektiivinen ensin”, puheenjohtaja sanoi. “Yli kolmen vuoden ajan voitimme toisen Premier League -mestaruuden klubin historiassa, olemme voittaneet kaksi League Cupia Manuelilla, olemme menneet Mestarien liigan semifinaaliin ensimmäistä kertaa, olemme ottaneet vastaan Uskon, että uskomattoman paljon tavoitteita.

“Niinpä on paljon saavutuksia, jotka on tehty kolmena vuonna, jotka mielestäni meidän kaikkien on tunnustettava…Manuel ja hänen tiiminsä, meidän pitäisi kiittää heitä ja olla kiitollisia näistä saavutuksista.

“Samalla mielestäni emme myöskään voi piilottaa pettymystä, varsinkin tänä vuonna. Uskon, että meillä kaikilla oli suuria odotuksia tänä kautena ja ajattelen, että loppupäivällä en voi piilottaa pettymystä itsestäni, ilmeisesti [klubin omistaja] Sheikh Mansour, tunnen klubin fanit ja olen varmista koko tiimi. “

Rate this post