Realin neljäs epäonnistuminen viidessä vuodessa. En käsittele tulevaisuutta nyt, sanoi valmentaja

jalkapalloilijoiden valkoista pelipaidat pettymys kaatui nurmikolla, jotkut hätäisesti meni matkustamoon. Se oli heti Keskiviikon piirtää 1: 1 Juventus mikä tarkoitti loppua Real Mestarien liigan. Lehdistökeskus valmentaja Ancelotti kysyttiin jota tarjotaan: Et valmentaja Real Madrid ensi kaudella?

viisikymmentäviisi italialainen fop kätensä syliinsä ja sanoi: “En tiedä, jos olen täällä kesällä. Kauden loppuun mennessä meillä on kaksi viikkoa, meillä on kaksi liigaottelua. Sitten tavata johtoa ja katso. ”

Onko Carlo Ancelotti Real menestys? Myös kuluvan vuoden aikana ei: Espanjan Cup pois, Mestarien liigan pois, Espanjan liiga lähes varmasti mennyt.Keväällä ilman palkinto.

Mutta alle kaksi vuotta johti joukkueen neljä palkinnot, hänen edeltäjänsä Jose Mourinho työskenteli joukkueen kolme vuotta ja oli vain kolme pokaaleja.

He voittivat Espanjan Cupin, Mourinho kotikilpailu ja voitto liigassa. Ancelotti on Euroopan Super Cupin ensimmäisessä paikassa FIFA Club World Cup ja viime vuoden voiton Mestarien liigan. Hän oli kymmenesosa klubin historiassa. “Decimassa” on pitkään ollut edellisten sukupolvien unelmasta.

Mourinho kertaa huollettu välieriin Mestarien liigan, joka loppujen keskiviikon eliminoituu Juventus muistelee.

Ensimmäisellä kaudellaan sotkeutunut kotipelissä Barcelona tunteella Pepe pian sai punaisen kortin avoimen jalka potkun Dani Alves, joka sitten kaatui teatraalisesti.Barcelona Real Madrid voitti 2: 0 ja kostoksi jo katsella (1: 1).

Keväällä 2012 Real Kotimaan kosto ajoi alijäämä 1: 2 Bayern, joka poistetaan kun vain neljätoista minuutin ansiosta kaksi maalia Ronaldo . Robbenin joukkue putosi, ottelu päätettiin rangaistuspotkukilpailussa, jossa Bayern voitti.

Vuotta myöhemmin Real kerran hän onnistunut saksalainen seura Dortmund jälkeen plus viileä suorituskykyä Lewandowski menetti 1: 4 kotona johti 2: 0, mutta kolmas tavoite, joka toisi edistystä, hän pisteet epäonnistui.

Ja lopuksi “neljäs epäonnistuminen Santiago Bernabeu”, kuten sanottu käytöstäpoisto Espanjan tiedotusvälineet, tapahtui muutama tunti sitten. Real Madrid johti 1: 0, mikä riittää.Mutta sen jälkeen kömmähdys ehkäisemään tunnin pelin jälkeen ja lunastettu jo toipunut, vaikka hänellä oli mahdollisuus.

“Olemme nähneet pimeä puoli jalkapalloa. Kostoksessa luovutimme kaiken voitavamme. Meillä oli paljon mahdollisuuksia, mutta emme olleet onnekkaita “, Ancelotti sanoi.

Ja mitä ovat valmentajat seuraavaksi? “Ei ole mitään järkeä heti ottelun jälkeen Juventuksen kanssa puhua tulevaisuudesta.”

Rate this post